Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Trips lietotne – viss nepieciešamais modernam tūristam

    Jaunākie raksti

    Google ir tikko izziņojusi jaunu lietotni Trips, kas kalpos katram mūsdienīgam ceļotājam. Trips piedāvā ceļojuma plānošanu, apskatāmos objektus, viesnīcu rezervāciju, transporta biļešu iegādi un vairākas citas iespējas Android un iOS lietotājiem. Trips šobrīd iekļautas 200 pasaules pilsētas.

    Trips piedāvā visu ceļojumu plānot mājās un datus saglabāt viedtālrunī, lai pēcāk nenāktos izmantot mobilo datu pārraidi. Trips spēs uzkrāt arī karšu informāciju un plānot gājienus ar kājām bezsaistē. Protams, nekur neaizmukt no Google visu redzošās acs, jo Trips lietotne savus ieteikumus balstīs uz Google meklējumu rezultātiem.

    Reklāma

    Lietotne spēs atvieglot ceļojuma plānošanu ar gatavām ceļojumu paketēm, kas iekļauj automātisku lidmašīnas biļešu iegādi, viesnīcas rezervāciju, automašīnas īri u.tml. Google Trips lietotne spēs pat izplānot apskates objektu apmeklējumus atsevišķām dienām.

    Google Trips lietotne tieši konkurē ar maksas produktu TripIt. Pagaidām Trips nespēj piedāvāt biznesa klases ceļotāju rīkus, kas ziņotu par ērtākas vietas izvēles iespēju lidmašīnās vai citām ērtību iespējām, kuras piedāvā TripIt. Google Trips nebūs pats labākais rīks pārgājienu un dabasskatu cienītājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    20.09.2016 15:32

    O, šitas varētu būt labs! Vēl tikai geokešinga fīdu varētu pielikt ;)

    Gatis Bērziņš
    21.09.2016 11:10
    Reply to  KKTK

    Geocachingam jau ir offlain iespējas, atkarībā no pašas aplikācijas, līdz ar to datus nevajag patērēt. Esmu jau izmantojis.

    Reklāma