Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe pārsauc Flash par Adobe Animate CC

    Jaunākie raksti

    Flash tehnoloģija pēdējos gados tiek nīdēta no visām pusēm. Apple nekad nav atbalstījis Flash tehnoloģiju iOS viedierīcēs, arī Google cenšas attālināt lietotājus no Flash izmantošanas, piedāvājot HTML5 alternatīvu.

    Tomēr Adobe plāno turpināt Flash atbalstu un nākamajā gadā sagaidāms jauns Flash Player 12. Būtu grūti noliegt, ka mēs paši esam izauguši Flash laikmetā; deviņdesmitie gadi un jaunās tūkstošgades pirmie gadi ir pagājuši ar neskaitāmām, ļoti populārām Flash spēlēm.

    Reklāma

    Adobe turpmāk pārsauks Flash Professional CC par Animate CC, raksturojot šo pārdzimšanu kā “Adobe’s premier Web animation tool for developing HTML5 content”. Redzēsim, kā Flash šādā veidolā spēs spuroties pret HTML5 un WebGL.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    03.12.2015 04:22

    Džīzas. Kad tu beigsi muļķības par Adobe rakstīt? Varbūt nomaini avotus šīm ziņām. Animate ir izvēlēts kā jauns nosaukums kā reiz tāpēc, ka programma jau otro gadu pārsvarā tiek lietota HTML5 animāciju veidošanai. Adobe saknē ir atteikusies no Flash, bet turpinās nodrošināt atbalstu, jo kaudze spēļu un video dzinēju izstrādāti Flash un joprojām nav migrēti uz HTML5. Ir pat speciāla vienošanās starp Facebook un Adobe, kas no FB puses nodrošina pilnu pieeju informācijai par Flash spēlēm (logi, bug reports, statistika, utt.), bet apmaiņā Adobe jānodrošina Flash security updates.

    Reklāma