Web Analytics
More
    Reklāma

    “Adobe” izlaiž jaunu MI rīku, kas ļauj ģenerēt mūziku no teksta apraksta

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Adobe” aktīvi strādā pie mākslīgā intelekta (MI) rīkiem, kas ļauj izveidot saturu jaunā līmenī. Viens no uzņēmuma jaunākajiem veikumiem, kas tika prezentēts šonedēļ, ir MI eksperimentālais audio rīks “Adobe Project Music GenAI Control”, kas dod iespēju radīt mūziku, balstoties uz teksta uzvednēm.

    “Adobe” šo jauno risinājumu raksturo kā “agrīnas stadijas ģeneratīvā MI mūzikas radīšanas un rediģēšanas rīku”. Kad tas būs pilnībā gatavs, tas labi papildinās uzņēmuma esošo MI rīku kopumu, kurā viens no populārākajiem ir attēlu ģenerēšanas rīks “Photoshop”.

    Reklāma

    Uzņēmums skaidro, ka “Project Music GenAI Control” rīks balstīts uz “Firefly” tehnoloģiju, kas salīdzinājumā ar konkurentiem, piemēram, “Google MusicLM”, iet soli tālāk un ļauj rediģēt saturu arī ārējās mūzikas lietotnēs, kā “Pro Tools”, “Logic Pro” un “GarageBand”. “Adobe” norāda, ka jaunais rīks lietotājiem ļauj izveidot tieši vajadzīgos mūzikas gabalus, kas prasa mazāk manuāla darba. Pēc tam pēc vajadzības iespējams rediģēt uzģenerēto skaņdarbu, piemēram, pielāgot un mainīt tempu, intensitāti, garumu, izveidot remiksus. Būtiski norādīt, ka uzģenerēto mūziku var droši izmantot komerciālām vajadzībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma