Web Analytics
More
    Reklāma

    Igaunijas Hansapost kļuvis par lielāko Latvijas interneta veikala Xnet.lv īpašnieku

    Jaunākie raksti

    Igaunijas e-komercijas un distances tirdzniecības līderis Hansapost ir kļuvis par SIA Xnet vairākuma daļu īpašnieku. SIA Xnet ir interneta veikalu Xnet.lv un Aboluveikals.lv īpašnieks. Uzņēmuma stratēģijā būtiskas izmaiņas nav plānotas un SIA Xnet arī turpmāk izmantos Latvijā plaši pazīstamo un uzticamo Xnet zīmolu, kā arī turpinās un paplašinās sadarbību ar saviem partneriem.

    “Abiem uzņēmumiem ir līdzīgas vērtības – laba cena, izcils pakalpojums un vienkārša iepirkšanās internetā, ko piedāvājam visiem klientiem neatkarīgi no viņu atrašanās vietas. Šī sadarbība palīdzēs mūsu klientiem saņemt tikpat ērtu un kvalitatīvu pakalpojumu kā līdz šim un vēl plašāku unikālu preču klāstu, kas ātri un ērti būs pieejams visā Latvijas teritorijā. Izmantojot abu uzņēmumu pieredzes un enerģijas apvienojumu, mēs plānojam strauju attīstību un vēlamies kļūt par e-komercijas līderiem Latvijā,” uzskata Mārtiņš Švāns, SIA Xnet valdes loceklis.

    Reklāma

    “Priecājamies, ka varam sadarboties ar jomas profesionāļiem Latvijā, daloties pieredzē un apgūstot jaunas iespējas un prasmes e-komercijas nozarē,” piemin Taavi Rajur, Hansapost OY valdes loceklis.

    Hansapost OY ir Igaunijas lielākais e-komercijas un distances tirdzniecības uzņēmums, kas darbojas jau kopš 1997.gada. Uzņēmuma apgrozījums 2014.gadā bija vairāk kā 10 miljoni Euro.

    SIA Xnet ir interneta veikalu Xnet.lv un Aboluveikals.lv īpašnieks un 2014.gadu pabeidza ar aptuveni 4 miljonu Euro apgrozījumu. Xnet.lv interneta veikals darbojas kopš 2003.gada un ir viens no lielākajiem e-veikaliem Latvijā, piedāvājot plašu preču klāstu no elektronikas līdz sporta precēm, sadzīves tehniku, kā arī preces mājai un dārzam. Aboluveikals.lv ir atvērts 2007.gadā un ir vienīgais oficiālais Apple produktu interneta veikals Latvijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    02.04.2015 13:11

    Akcionāru vārdus un uzvārdus lūdzu, lai var parakt internetu un saprast vai gribam, lai viņiem mūsu nauda aiziet.

    hnet lv
    03.04.2015 20:15

    kaut kas tur tīrs tajā zdeļkā nav – xnet.lv ir liela, diezgan pasena un + – zolīda bode, bet apskatoties tā saucamo igaunijas pircēju hansapost.ee man radās jautājums – tajā estu bodē tak preču par procentiem 60% mazāk nekā švāna bodē!!!!!! tobiš kādā sakarā vājāks spēlētājs pērk krutāko????? tas rada jautājumus………. vai nu tā ir kāda fikcija un pircējs ir tas pats xnet.lv tikai caur ee kantori

    Reklāma