Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon jaunajā “Your Books” sadaļā apkopos visas lietotāja esošās un ieteiks līdzīgas grāmatas

    Jaunākie raksti

    Interneta tirdzniecības gigants Amazon izlaidis jaunu iespēju kā atrast grāmatas savai gaumei – Your Books. Tas būs papildinājums ikdienas iepirkšanās pieredzei un daļēji konkurēs ar Goodreads, kas arī pieder Amazon.

    Your Books serviss piekļūs jau iepriekš nopirktajām grāmatām Amazon, kā arī tām, kuras lietotājs ir aizņēmies vai saglabājis potenciāli iegādājamo sarakstā. Papildu tam tiks pievienotas arī tās grāmatas, kuras iegādātas lasīšanai Kindle un klausīšanai Audible. Līdz ar to Amazon piekļūs visai plašam datu apjomam.

    Reklāma

    Jaunā meklētāja mērķis ir lasītājam piedāvāt potenciāli interesantu nākamo grāmatu. Salīdzinot ar Goodreads, kur ir iespējams atrast citu cilvēku viedokli par dažādām grāmatām, tad Your Books fokusēsies uz ieteikumiem, balstoties uz esošo lasītāja gaumi. Ieteikumi tiks papildināti ar atsauksmēm no Amazon platformas.

    Jauno sadaļu iespējams atrast, ierakstot Amazon meklētājā Your Books. Grāmatas būs iespējams filtrēt gan pēc žanriem, autoriem, sērijām vai citām detaļām. Pēc tam būs iespējams saņemt rekomendācijas par potenciāli interesējošajām grāmatām, balstoties uz visu izlasīto grāmatu vēsturi vai tikai vienu konkrētu grāmatu.

    Papildu tam būs iespējams izmantot speciālu Discovery Mode, kas automātiski izveidos digitālo grāmatu plauktu, kurā tiks piedāvātas dažādas grāmatas, balstoties uz lasītāja žanriem. No šīm rekomendācijām būs viegli pārslēgties uz līdzīgu grāmatu piedāvājuma. Katrā ziņā šis labi parāda to, kādu informāciju par saviem lietotājiem uztur un spēj izmantot Amazon.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma