Web Analytics
More
    Reklāma

    Noskaidroti labākie un pircēju iecienītākie e-veikali Latvijā

    Jaunākie raksti

    Konkursā “Latvian eCommerce Awards 2023” noskaidroti labākie interneta veikali Latvijā. Šogad starp uzvarētājiem 11 kategorijās ir gan tādi e-veikali, kas jau iepriekš redzēti šajā topā, gan jaunpienācēji, turklāt viens interneta veikals guvis uzvarētāja laurus divās kategorijās.

    Šogad “Latvian eCommerce Awards” laureātu pulka jaunpienācēji ir e-veikals weekendshoes.lv (kategorija “apģērbi, apavi”, zvaigzne.lv (kategorija “grāmatas”), e-menessaptiekal.lv (kategorija “kosmētika, skaistumkopšanas produkti”), kā arī Wolt.lv (kategorija “ēdienu piegāde”). Savukārt interneta veikals rdveikals.lv guvis iecienītākā e-veikala godu gan kategorijā “elektronika”, gan “sadzīves tehnika”.

    Reklāma

    Konkurss “Latvian Ecommerce Awards” notiek jau sesto gadu. “Mēs veicam šo lielo pētījumu Latvijā, kur nosakām ne tikai Latvijas labākos interneta veikalus, bet arī sekojam līdzi un analizējam Latvijas e-komercijas attīstības tendences.

    Redzam, ka konkurencei e-komercijas segmentā aizvien ir augoša dinamika. Lai veiksmīgi turpinātu attīstīties 2024. gadā, interneta veikaliem būs jāņem vērā daudzi izaicinājumi. Aktīvi jāturpina strādāt pie piedāvājuma pievilcīguma, kā arī jāuzlabo iepirkšanās pieredze savās interneta vietnēs un jāveicina zīmola reputācija. Pētījuma rezultāti uzskatāmi parādīja šo trīs faktoru kritisko svarīgumu e-veikala izvēlē,” tendences e-komercijā iezīmē konkursa organizators, uzņēmuma “iMarketings.lv” vadošais stratēģis Sergejs Volvenkins (PhD).,” pauž S. Volvenkins.

    Uzvarētāji:

    • Kategorija “Apģērbi, apavi” – weekendshoes.lv
    • Kategorija “Bērnu rotaļlietas, preces bērnu kopšanai” – 220.lv
    • Kategorija “Elektronika” – rdveikals.lv
    • Kategorija “Grāmatas” – zvaigzne.lv
    • Kategorija “Pārtika” – barbora.lv
    • Kategorija “Sadzīves tehnika” – rdveikals.lv
    • Kategorija “Kosmētika, skaistumkopšanas produkti” – e-menessaptieka.lv
    • Kategorija “Medikamenti, aptiekas produkcija” – internetaptieka.lv
    • Kategorija “Tīrīšanas, personīgās higiēnas produkti” – drogas.lv
    • Kategorija “Ēdienu piegāde” – wolt.com
    • Kategorija “Straujākā izaugsme Latvijas tirgū” – vetzoo.lv (+82.7%)

    Eksperts S. Volvenkins pauž,-  ““Latvian eCommerce Awards” konkursa uzvarētāji tik tiešām var lepoties ar lielisku sniegumu. Jebkurš interneta veikala vadītājs zina, cik daudz laika, enerģijas un resursu jāiegulda, lai padarītu pircēja iepirkšanās pieredzi ērtu, vieglu un tajā pašā laikā –  drošu.”

    Labākā interneta veikalu Latvijā godu kategorijā “Iecienītākais interneta veikals” palīdzēja noteikt pēc iMarketings.lv pasūtījuma veiktā “Kantar/TNS” pircēju aptauja. Savukārt, kategorijā “Straujākā izaugsme Latvijas tirgū” tika vērtēta e-veikalu izaugsmes dinamika (pēc apgrozījuma) – 2023. gada rezultāti pret 2022. gada sniegumu. Uzņēmuma apgrozījuma datus vērtēja starptautisks auditoru uzņēmums “Grant Thornton Baltic”.

    Konkursa “Latvian eCommerce Awards” mērķis ir veicināt e-komercijas attīstību Latvijā un izcelt labākos interneta veikalus, lai tie varētu kalpot par piemēru un paraugu industrijai un iedvesmot pārējos spēlētājus, kā arī iepriecināt pircējus ar lielisku iepirkšanās pieredzi. Uzvarētājiem šī ir vienreizēja iespēja uzlabot savu reputāciju un veicināt atpazīstamību, kā arī saņemt pelnīto atzinību sabiedrības acīs. Konkursu “Latvian eCommerce Awards” organizēja digitālā mārketinga aģentūra “iMarketings.lv”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēteris
    05.04.2024 15:34

    Par to vetzoo pirmā dzirdēšana, bet paskatoties cenas, tur pat ir nedaudz lētāk kā zooplus.de (nemaz nerunājot par zooplus.com). Riktīgi forši, izskatās, ka beidzot ir veikals ar adekvātām cenām pie mums, neviss kosmoss kā dinozoo. Izskatās, ka šis būs mans primārais veikals tagad.
    Žēl, ka tur nav vienas preces, būs laikam vēl nedaudz jāmiksē ar to zooplusu.

    Pēteris
    05.04.2024 17:19
    Reply to  Pēteris

    Paskaties fera24.lv
    Nāk no poļiem, bet es piemēram pārtiku tikai tur pērku. Arī ērču siksna tur bija lētāk

    trx450
    06.04.2024 01:09
    Reply to  Pēteris

    ok

    trx450
    05.04.2024 18:26
    Reply to  Pēteris

    Kas tur labs var būt. PAt wiskas nepiedāvā.

    KaliLinuxUser
    05.04.2024 19:27

    Nja. Ilggadējais līderis 1a ir sen kā pazudis no topiem. Lūk ko nozīmē korporatīvā bezdomāšanas stratēģija – pārņemt labu produktu un to iekļaut savā esošajā sūdīgajā konceptā, nevis apvienot labāko no abiem.

    Zefīrs
    06.04.2024 11:03
    Reply to  KaliLinuxUser

    Man besī tā papildus komplektēšanas maksa pirkumiem līdz 20eiro. Un veikali, kur ir minimālā pasūtījuma summa.

    Biteme
    06.04.2024 11:13
    Reply to  Zefīrs

    Te var piekrist – pasūtījumiem zem min. summas varētu piedāvāt izvēli – piemaksāt par apstrādi kopā ar krietni izdevīgākiem pasūtījumiem vai atlikt komplektēšanu uz laiku, kad darbinieki sēž un skatās tiktokus – tad labāk lai izdara darbu kas ienesīs tos 3.20 vai 5.80 nevis skatās kā kaķis ripina cīsiņu.

    Reklāma