Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” ASV sāk piedāvāt iepirkšanās funkciju

    Jaunākie raksti

    Jūlija sākumā jau rakstījām, ka video kopīgošanas lietotne “TikTok” plāno spert platu soli e-komercijas jomā un ASV atvērt savu interneta veikalu. Sacīts – darīts. Sākot ar 12. septembri 150 miljoniem “TikTok” lietotāju ASV ir iespēja iegādāties preces lietotnes jaunajā sadaļā “TikTok Shop”, kas, kā izrādās, jau kādu laiku darbojas Lielbritānijā.

    Pateicoties šīm izmaiņām, gan zīmoli, gan satura veidotāji var pārdot savas preces arī pa taisno no video. Šāda tipa videoklipiem tiek pievienota etiķete “Shop”, kas lietotājus informē par to, ka konkrētajā video būs iespēja kaut ko iegādāties. Taču preces droši var nopirkt arī tāpat, dodoties uz sadaļu “TikTok Shop” un ievadot meklētājā vēlamo produktu.

    Reklāma

    “TikTok” arī uzsver, ka sadarbojas ar “uzticamām trešo pušu maksājumu platformām, lai atvieglotu darījumus “TikTok Shop” un nodrošinātu ātrus un drošus norēķinus”. Visi šie jaunumi, protams, atkal sagādā galvassāpes ASV likumdevējiem, kuri ir pieprasījuši “TikTok” aizliegumu ASV, apgalvojot, ka platforma masveidā vāc lietotāju datus ar mērķi nodot tos Ķīnas valdībai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    13.09.2023 15:07

    Aliexpress, iWish saturs tikai cita kulite. Tagad visadas didrihsones, arminevas tur ari tirgos visadus hlamus un pasniegs sevi ka piznesmenus.

    Zefīrs
    13.09.2023 15:35
    Reply to  Oskars

    Labi, ka man nav tiktok..

    hmmm :)
    14.09.2023 21:43

    Kad beidzot ASV TikToku aizliegs ?

    Reklāma