Web Analytics
More
    Reklāma

    DxOMark oficiāli parāda, ka One M9 kamera ir vāja

    Jaunākie raksti

    Oficiāli un zinātniski sniegts apstiprinājums tam, ko redzējām HTC One M9 apskatā – viedtālruņa kamera ir štrunts un HTC jau kuro reizi pēc kārtas pieviļ kameras izvēle flagmaņos. DxOMark pārbaudījuši HTC One M9 kameras sniegumu ar vairākiem objektīviem un zinātniskiem paņēmieniem. Kameras spējas tikai par vienu punktu pārsniegušas vecākā HTC One M8 modeļa 4 megapikseļu UltraPixel kameras spējas vai precīzāk izsakoties – nespējas.

    HTC One M9 kamera ieguvusi 69 punktus un 21. vietu DxOMark Mobile novērtējumā, kas šī gada flagmani ierindo vienā līmenī ar Amazon Fire Phone un One M8. Par vienu no labākajām viedtālruņu kamerām ar 86 punktiem atzīta Samsung Galaxy S6 edge kamera, kas arī mums gāja pie sirds.

    Reklāma

    Diemžēl HTC One M9 punktu skaita ziņā piekāpjas jau pavisam seniem modeļiem Samsung Galaxy S3 un iPhone 4S.

    nexus2cee_Screenshot-2015-05-23-at-4.04.56-PM-668x391

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    25.05.2015 12:33

    es taču jums to jau toreiz pateicu, bez visiem dxmārkiem :)

    Uldis M.
    25.05.2015 16:00

    Infografikā klasiskais efekts – kad 69 punkti izskatās čerreiz sliktāks rezultāts kā 86 punkti :)
    Nedaudz paliek žēl HTC – Ultra Pixel ideja nebija slikta, bet redz mūsdienu cilvēkam ir dots superaugstas izšķirtspējas displejs kurā bildi var zūmēt un ak vai! 4 megapikseļi šādām izvirtībām ir krietni par maz…
    Kamēr citas kompānijas attīstījās megapikseļu virzienā, HTC zaudēja laiku koncentrējoties (acīm redzot) nepareizajā virzienā…

    26.05.2015 08:38
    Reply to  Uldis M.

    HTC jau paši gaimsjūtīgās matricas un objektīvus diez vai ražo. Viņi tikai nevar saņemties no Sony vai Samsung nopirkt attiecīgas kvalitātes komplektiņus, bet nez kāpēc Just5 Blaster ir iemānīts Sony.

    Protams, plika kamera bez softa ir nulles vērtē, bet arī tas ir nopērkams.

    Kaspars
    26.05.2015 12:30
    Reply to  Artis Abols

    sony kameras ir ļoti izplatītas Ķīnas budžetniekos, un Just5 Blaster nav izņēmums. Kāpēc HTC tās neliek? Viņiem ir mega līmeņa menedžeri un speciālisti, kas saņem miljonus un taisa lielus mēslus kompānijai, bet nomainīt menedžmentu kompānijas īpašnieki nevar(negrib) utt. Lai kompāniju nogrmdētu ir vajadzīgas sistemātiskas kļūdas ilgāku laika perionu (piem. Nokia), bet nu vairs nav tālu (spriežot pēc pēdējiem HTC fin. rezultātiem).

    AiniSpainis
    26.05.2015 00:15

    Manam HTC M8 pēc 4 mēnešu lietošanas bildes sāka palikt miglainas un bildējot vairs nevar nofokusēt. Vispār daudz visādi nepatīkami brīnumi pēc Lollypop sistēmas atjauninājuma parādijās.

    Reklāma