Web Analytics
More
    Reklāma

    DJI izziņo jaunu izturīgo kameru – Osmo Action 4

    Jaunākie raksti

    Dronu un kameru zīmols DJI izziņojis jaunās paaudzes izturīgo kameru Osmo Action 4, ko var uzskatīt par tiešu konkurenti GoPro mazajām aktivitāšu kamerām.

    Jaunās paaudzes Osmo Action 4 būs aprīkots ar uzlabotu 1/1.3 collu kameras sensoru, kā arī f/2.8 apertūru. Bilžu un video uzņemšanas leņķis būs 155 grādus liels, kā arī mazā kamera būs spējīga uzņemt 4K izšķirtspējas video ar 120 kadriem sekundē.

    Reklāma

    Osmo Action 4 būs aprīkota ar dažādiem režīmiem. Piemēram, uzņemt video ļoti kustīgiem sporta veidiem, iespēju uzņemt 360 grādu video, kā arī tiešsaistē straumēt video no mazās kameras. Tās darbības laiks sasniegs 2.5h, bet ātrā uzlādes iespēja ļauj piepildīt akumulatoru līdz 80% vien 18 minūšu laikā.

    Baterija ir spējīga izturēt arī ļoti aukstas temperatūras, kā arī ar kameru būs iespējams ienirt līdz 18 metru dziļumam, neizmantojot speciālu korpusu. Osmo Action 4 aprīkota ar diviem skārienjutīgajiem ekrāniem, iebūvētiem mikrofoniem, kā arī ar pogu, kas ātri pārslēdzas starp dažādiem režīmiem. Osmo Action 4 cena ir sākot no 429 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma