Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar jaunāko iOS 16 atjauninājumu salabota iPhone 14 trīcošās kameras problēma

    Jaunākie raksti

    Apple iPhone 14 iznākšanas brīdī Latvijā šī problēma varbūt būs mazāk aktuāla, tomēr citur pasaulē lietotāji jau pirmajā lietošanas nedēļā sūdzējas par trīcošo kameru, kas bija redzama trešo pušu lietotnēs. Taču 22. septembrī Apple izlaida pirmo iOS 16 atjauninājumu, kas salabos šo problēmu.

    Jāatzīst, ka šis ir kārtējais kauna traips uzņēmumam Apple, jo gadu no gada notiek kādas problēmas, kad tiek izlaisti jaunie produkti un operētājsistēmas. Šoreiz tas bija saistīts ar to, ka, piemēram, filmējot TikTok video ar savu dārgo iPhone 14 Pro modeli video ļoti trīcēs un būs sliktas kvalitātes, padarot to nelietojamu. Protams, šī informācija ļoti ātri pāršalca sociālos tīklus, kas deva papildu spriedzi uzņēmumam.

    Reaģējot uz šo situāciju, Apple jau paspējis izlaist iOS 16.0.2 atjauninājumu, kurā šī trīcēšana ir izlabota, jo tā ir saistīta tieši ar programmatūru nevis komponenti, kas ir ļoti svarīgi jauno telefonu sakarā. Atjauninājumu saņems visi lietotāji, sākot no iPhone 8 modeļa līdz pat jaunākajiem iPhone 14. Tas nozīmē, ka tagad nevajadzētu būt problēmām ar video uzņemšanu tieši caur trešo pušu lietotnēm.

    Tāpat jaunā iPhone operētājsistēmas versija salabos vēl vienu kļūmi, kas bija saistīta ar kopēšanas paziņojumu, kas nemitējās pazust pēc kopēšanas veikšanas. Pats gan šo nenovēroju, bet tagad tai jābūt izlabotai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    26.09.2022 11:56

    Vareja labak nelabot un paradit tiem muljkjiem, ka tiktok utt nav ta vieta kur jatere savs laiks. Labak lai izglitojas izlasot gramatu. Citadi visi sevi dikti deve par maksliniekiem, mediju kreatoriem. Stulbuma izpausme noteikti.

    Lauris
    26.09.2022 12:14

    Vēl varu piebilst,ka uz iOs16 retos gadījumos uz lock screen virs pulksteņa esošais teksts pārklājas ar atlokošanas paziņojumu un nav lasāms. Atjauninājums to nav izlabojis. Un ekrāns pamostas ļoti lēni pēc pieskāriena, pat līdz 1-2 sekundēm. iPhone 12.

    Biteme
    26.09.2022 12:40
    Reply to  Lauris

    Nu, tie jau veci dzelži, jāpērk 14.

    azad
    26.09.2022 16:06

    Kāds paskaidrojiet – kāpēc ir jāsteidz izlaist jaunu programmas versiju, ja tā vēl nav pabeigta un ar gļukiem? Kāpēc man kā gala patērētājam ir jācieš kaut kādas neērtības uz savas ierīces, tikai tāpēc, ka kāds testē savu programmatūru?

    Kursors.lv
    26.09.2022 16:14
    Reply to  azad

    Tāpēc, ka tādi šobrīd ir gadžetu izlaišanas tempi. Softs nekad nav pabeigts un tajā vienmēr ir kļūdas.

    Reklāma