Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī “TikTok” nespēj izdomāt neko oriģinālāku un radījis “BeReal” klonu “TikTok Now”

    Jaunākie raksti

    Dažkārt šķiet, ka sociālo tīklu radītāji paši vairs nespēj izdomāt neko jaunu un oriģinālu, tāpēc kopē jau esošos konkurentu darinājumus. Augusta beigās stāstījām, ka “Instagram” vēlas atdarināt attēlu koplietošanas lietotni “BeReal“, ieviešot ļoti līdzīgu funkciju “Candid Challenges”. Respektīvi, lietotājam ir divas minūtes laika, lai uzņemtu attēlu, kas tālāk tiks kopīgots “Stories” sadaļā. Tikmēr arī “TikTok” nesēž, rokas klēpī salicis, un nupat paziņojis, ka laiž klajā jaunu funkciju, kas ir tieša kopija “BeReal”.

    Jaunās funkcijas nosaukums – “TikTok Now” – būtībā ļoti labi paskaidro tās galveno ideju. Lietotājam, izmantojot ierīces priekšējo un aizmugurējo kameru, būs jāiemūžina sava tā brīža nodarbošanās. “TikTok” skaidro, ka lietotāji katru dienu saņems uzaicinājumu uzņemt 10 sekunžu garu video vai attēlu, kas tiks kopīgots lietotnē.

    Reklāma

    Funkcijas klaja kopēšana izpaužas ne tikai tajā, ka lietotājiem jādara identiski tas pats, kas “BeReal”. “TikTok” pat ir pilnībā nokopējis to, kā lietotājam tiek paziņots, ka laiks uzņemt foto vai video, ietverot arī brīdinājuma emocijikonas.

    Avots: TikTok

    “TikTok” norāda, ka “TikTok Now” sākotnēji nonāks pie lietotājiem ASV. Iespējams, citviet tā būs pieejama kā atsevišķa lietotne. Būtiski, ka līdzīgi kā “TikTok”, arī “TikTok Now” ir aktuāla tā pati privātuma politika. Lietotājiem, kuri jaunāki par 16 gadiem, automātiski tiks iestatīts privāts konts. Savukārt tikai tie, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu, savu “TikTok Now” saturu var padarīt publisku jeb ļaut skatīt visai pasaulei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma