Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” plāno atdarināt “BeReal”

    Jaunākie raksti

    Iespējams, daļa no jums jau izmēģinājusi attēlu koplietošanas lietotni “BeReal“, kuras galvenā doma ir dot iespēju dalīties ar reāllaikā uzņemtām bildēm. Latvijā šī lietotne nav guvusi lielu popularitāti, taču ASV tai ir lielāka piekrišana. Šķiet, ka “Instagram” šo popularitāti vēlas izmantot savā labā, jo lietotnē plāno piedāvāt ļoti līdzīgu funkciju – “Candid Challenges”.

    Šobrīd vēl neizlaisto funkciju “Instagram” kodā pamanīja izstrādātājs Alesandro Peluci, pēc kura teiktā var noprast, ka “Candid Challenges” ir pārsteidzoša līdzība ar lietotni “BeReal”. “Instagram” lietotāji katru dienu citā laikā saņems uzaicinājumu nobildēt savu apkārtni. Lietotājiem būs divas minūtes laika, lai uzņemtu attēlu, kas tālāk tiks kopīgots “Stories” sadaļā.

    Reklāma

    Pagaidām nav skaidrs, vai un kad “Instagram” plāno palaist šo funkciju. Uzņēmuma pārstāvis to raksturo kā “iekšējo prototipu”, kas “netiek pārbaudīts ārēji”. Taču pats fakts, ka uzņēmums testē šo funkciju, liecina, ka apsver to iekļaut “Instagram”.

    Jaunās funkcijas apraksts ļoti atgādina “BeReal”, kuras lietotāji arī katru dienu nejaušā laikā saņem uzaicinājumu divu minūšu laikā uzņemt attēlu, kas pēc tam tiek kopīgots lietotnē. “BeReal” ir īpaši iecienīta Z paaudzes vidū, un tās popularitāte pēdējo mēnešu laikā pieaugusi. Pēc “App Store” lejupielāžu rādītājiem “BeReal” pašreiz ieņem pirmo vietu sociālo tīklu kategorijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma