Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņota jaunā GoPro Hero 12 Black kamera

    Jaunākie raksti

    Bez lieliem pārsteigumiem jau kārtējo rudeni tiek atjaunināta un uzlabota ekstrēmām aktivitātēm paredzētā kamera GoPro, kurai nu jau pieejams 12. paaudzes modelis – GoPro Hero 12 Black.

    Tā kā jauna kamera tiek izlaista katru gadu, tad līdzīgi viedtālruņu segmentam, izmaiņas nav ļoti grandiozas, bet vairāk dažādi mazi uzlabojumi. Par lielāko šajā gadā var uzskatīt kameras darbības ilguma pagarinājumu, jo nav mainīta akumulatora ietilpība – 1720mAh, bet GoPro ir veikuši lielas izmaiņas programmatūras pusē. Ja iepriekš 5.3K 60FPS izškirtspējas video varēja tikt filmēts 35 minūtes, tad tagad to ir iespējams darīt 70 minūtes.

    Reklāma

    Nākamais lielais jaunums ir Bluetooth savienojuma izmantošanai, GoPro Hero 12 Black savienojot ar bezvadu austiņām, kas paralēli video ierakstam ļauj ierakstīt audio materiālu. Trešais uzlabojums ir jaunā lēca, kas palielinās video uzņemsanas leņķi no 156 grādiem līdz 177 grādiem. Tas gan attieksies vienīgi uz 4K izškirtspējas video. Papildu tam GoPro 12 saņēmis HDR kvalitātes atbalstu foto un video atbalstam. Bilžu kvalitāte sasniegs 27MP izšķirtspēju.

    Protams, GoPro kameras joprojām ir ļoti izturīgas, kā arī ar ļoti labu video stabilizāciju, kas ir to galvenais ieguvums, salīdzinot ar konkurentiem. Sagaidāms, ka rudenī Mac datoros būs pieejama video apstrādes programma GoPro Quik, bet Windows datoros nākamajā gadā. Šobrid serviss ir pieejams kā mobilā lietotne.

    Jaunā GoPro 12 maksās sākot no 449.99 EUR, un papildu lēca plato video uzņemšanai maksās 109.99 EUR. Kamera būs pieejama sākot no 13. septembra. Pirms pāris mēnešiem viens no konkurentiem Insta360 izlaida savu trešās paaudzes kameru GO 3.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    09.09.2023 13:17

    Sensora izmērs tāds pats kā iepriekšējai paaudzei vai lielāks?

    Reklāma