Web Analytics
More
    Reklāma

    Miniatūrā Insta360 kamera piedāvā jaunu modeli ar noņemamu ārējo displeju

    Jaunākie raksti

    Insta360 piedāvā maza izmēras videokameras, ar kurām var ērti filmēt dažādas aktivitātes, un to var uzskatīt par GoPro konkurentu. Tagad uzņēmums izlaidis jaunu GO 3 modeli, kuram būs pieejams atsevišķi noņems korpuss ar bezvadu ekrānu.

    Tas nozīmē, ka kameras lietošanā būs mazāk jāizmanto savienotais viedtālrunis, jo tagad Insta360 GO 3 pievienojamais ekrāns jeb Action Pod būs aprīkots ar 2.2 collu lielu skārienjutīgo ekrānu. Pati kamera saņēmusi nozīmīgus uzlabojumus, jo tagad tās izšķirtspēja ir palielināta no 1440p līdz 2.7k.

    Reklāma

    Papildu tam uzlabota audio kvalitāte, jo ticis pievienots otrais mikrofons, kas bija viens no iepriekšējās paaudzes kameras GO 2 vājajiem punktiem. Pati kameras daļa saņēmusi uzlabotu ūdensizturību, jo ar to būs iespējams ienirt līdz 5m dziļumam iepriekšējo 4m vietā. Tiesa, jauno korpusu gan labāk zem ūdens neizmantot.

    insta360 GO 3 būs spējīga darboties līdz 45min, bet Action Pod to paildzinās līdz pat 170 minūtēm. Uzņēmums izceļ, ka jaunajam kameras modelim ir uzlabota siltuma izplatīšanās, kas nodrošina gan ilgāku baterijas darbību, gan datu glabāšana. GO 3 tagad varēs aprīkot ar 128GB ietilpību, kas nodrošinās ilgāku video filmēšanu.

    Uzlabojumus saņēmusi arī programmatūra, kas ļauj izmantot jaunus video režīmus. Papildu iespējams iegādāties dažādus aksesuārus, lai Insta360 kameru izmantotu plašā aktivitāšu spektrā. Lētākā 32GB ietilpības modeļa cena būs 379.99 USD, bet 128GB 429.99 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    30.06.2023 10:29

    Vispār Insta360 x3 ir baigi interesants verķis. Cik sanāca paspēlēties, man patika.

    Reklāma