Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer izlaiž augstas veiktspējas Aspire VX 15, V Nitro un GX sērijas datorus

    Jaunākie raksti

    Acer ir paziņojis par trīs jaunu Aspire sērijas ierīču — divu augstas veiktspējas piezīmjdatoru modeļu un viena galddatora modeļa — izlaišanu. Visas ierīces ir izstrādātas, domājot par izklaidi un veiktspēju.

    Aspire V Nitro Black Edition un Aspire VX piezīmjdatori piedāvā izcilas audio tehnoloģijas, tie ir aprīkoti ar 15,6 collu IPS displejiem, jaunākajām NVIDIA® GeForce® GTX 10 sērijas grafiskajām kartēm un augstas veiktspējas 7. paaudzes Intel® Core™ procesoriem, tāpēc ir ideāli piemēroti tiem, kam ir svarīgs skaidrs attēls, jaudīgas spēles un dzidra skaņa. Arī Aspire GX sērijas galddatori ir ideāli piemēroti lietotājiem, kuriem izklaide ir pirmajā vietā, bet kuri dod priekšroku paplašinātām iespējām, kādas nepiedāvā šo datoru mobilie līdzinieki.

    Reklāma

    Aspire V Nitro Black Edition un Aspire VX

    Abu piezīmjdatoru saimes flagmaņiem ir 7. paaudzes Intel Core i7-7700HQ procesors, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu pārsteidzošu veiktspēju un reakcijas ātrumu, reālistisku 4K izklaidi un ilgāku akumulatoru kalpošanas laiku mobilajām ierīcēm. Čipkopa ir ideāls piezīmjdatoru grafisko karšu — jaunāko NVIDIA GeForce GTX 1060 vai 1050 moduļu — sabiedrotais. Neatkarīgi no tā, vai lietotāji būs filmu cienītāji vai spēļu fani, viņi spēs izbaudīt jaunākās filmas un spēles bez kompromisiem.

    Aspire V15 Nitro

    Aspire V 17 Nitro Black Edition ir pieejams ar papildu Tobii acu izsekošanas moduli, kas reaģē uz lietotāja acu kustību. Tas uzlabo produktivitāti, piedāvājot navigāciju un kontroli ar skatienu. Arī spēlēšana kļūst vēl reālistiskāka, jo tēmēt var, vienkārši paskatoties vajadzīgajā virzienā, nevis kustinot kursoru.

    Gludais un spīdīgais Aspire V Nitro Black Edition ir ideāla ierīce tiem, kas meklē augstas kvalitātes izklaides iespējas piezīmjdatorā. Zem Acer alumīnija vāka slēpjas 7. paaudzes Intel Core procesori, kas nodrošina augstu veiktspēju, un jaunākās NVIDIA tehnoloģijas, tostarp NVIDIA GeForce GTX 1060 grafiskā karte ar 6 GB atvēlētās GDDR5 VRAM atmiņas2, un līdz pat 16 GB DDR4 sistēmas atmiņas, kuru var papildināt līdz 32 GB, izmantojot divus SO–DIMM moduļus. Datora komplektācijā ietilpst arī 3. paaudzes NVMe PCIe vai SATA SSD1 un HDD1 ar ietilpību līdz 2 TB kā papildu krātuvi.

    Aspire V Nitro ir iekļauts Acer AeroBlade metāla ventilators1, kas vēl efektīvāk atbrīvo piezīmjdatoru no termālajiem izmešiem, savukārt tehnoloģija Coolboost™ ļauj lietotājiem manuāli kontrolēt dzesēšanas procesu, kad intensīvas lietošanas laikā jāatbrīvojas no papildu karstuma. Aspire V Nitro piezīmjdatoros ir iekļauta arī tehnoloģija DustDefender™, kas izmanto divus lielātruma ventilatorus ar pretēju griešanās virzienu, lai likvidētu uzkrājušos putekļus un uzlabotu karstuma novadīšanu.

    Savienojumiem tiek piedāvāts USB–C ports ar Thunderbolt™ 3 ligzdu ātrumiem līdz 40 Gb/s un vienlaicīgu divu 4K video izeju atbalstu, divi USB 3.0 porti (viens no tiem nodrošina USB uzlādi arī pēc izslēgšanas), divi USB 2.0 porti un HDMI savienojums. Dators veido bezvadu savienojumu, izmantojot 2×2 802.11ac MU-MIMO tehnoloģiju, savukārt kabeļu savienojumiem ir pieejams 1 Gb Ethernet ports.

    Lietotāji varēs pēc sirds patikas izbaudīt kristāldzidros attēlus ar atsevišķi pieejamo 4K (3840 x 2160) Ultra HD1 displeja paneli. Displeja iespējas papildina sistēma Acer Color Intelligence™, kura reāllaikā dinamiski pielāgo gammas līkni un piesātinājumu, optimizējot ekrāna krāsu, spilgtumu un piesātinājumu, lai izvairītos no īpaši gaišo/tumšo toņu zuduma un pārmērīga piesātinājuma.

    Augstas kvalitātes izklaides iespējas sniedz Aspire V Nitro piezīmjdatorā pieejamās audio tehnoloģijas, kas ietver četrus skaļruņus, kuri noskaņoti ar tehnoloģiju Dolby Audio™ Premium un Acer TrueHarmony™ Plus. Acer TrueHarmony Plus ļauj precīzāk un dzidrāk atveidot skaņu un piedāvā plašāku basu diapazonu — to nodrošina modernais skaļruņa dizains, kas paredz papīra konusa ievietošanu putu materiālā.

    Galddatoram Aspire VX 15 ir lielas ventilācijas atveres un stūraina šasija sarkanā krāsā, kas nepārprotami liecina, kāds ir tā izmantošanas veids, — spēles! Metāliski sarkanā, izgaismotā tastatūra ir veidota tā, lai spēles laikā lietotāji vienmēr trāpītu pa pareizajiem taustiņiem. Tā izskatās un darbojas kā bīstams instruments, taču tai nav bīstami augstas cenas.

    Aspire VX

    2,5 kg smagajā Aspire VX 15 ir iekļauts arī 7. paaudzes Intel Core i7-7700HQ procesors, kas sniedz būtiski augstāku veiktspēju salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes procesoriem un vienlaikus nodrošina zemu enerģijas patēriņu. Piezīmjdatorā ir iebūvēta arī NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafiskā karte ar GDDR5 VRAM atmiņu (ļauj izmantot līdz pat 32 GB/s joslas platumu).

    Izcils ātrums piemīt arī atmiņas sistēmai, kas jau rūpnīcas komplektācijā ietver līdz 16 GB DDR4 atmiņas, un lietotājs to var papildināt līdz 32 GB. Krātuvi veido 512 GB SSD un 1 TB HDD diski.

    Visa šī sistēma tiek darbināta optimālajā temperatūrā, izmantojot divus ventilatorus, kas rūpējas par to, lai neatkarīgi no spēļu sesiju intensitātes dators vienmēr tiktu galā ar uzdevumiem un sniegtu jums nepārtrauktu spēlētprieku. Šo azartu vēl vairāk papildina augstas izšķirtspējas audio ar tehnoloģiju Dolby Audio™ Premium, kā arī Acer TrueHarmony™ skaņa un lieliskais attēlu dzidrums ar 15,6 collu Full HD IPS ekrānu.

    Aspire GX sērija

    Īpaši domājot par tiem lietotājiem, kas meklē paplašinātu funkcionalitāti, ko spēj piedāvāt tikai galddatoru modeļi, Acer ir izstrādājis Aspire GX sērijas galddatoru. Šis virtuālajai realitātei sagatavotais personālais dators ir aprīkots ar 7. paaudzes Intel® Core™ procesoru, līdz pat 64 GB DDR4 RAM atmiņas un jaudīgu videokarti, tostarp NVIDIA GeForce GTX 1070 grafisko karti.

    Aspire GX

    Šāda sistēma spēj izvadīt attēlus satriecošā 4K izšķirtspējā un vienlaikus atbalstīt līdz pat 4 displejus, lai lietotājs varētu maksimāli izbaudīt spēli. Krātuvē vienmēr pietiks vietas — to nodrošina līdz pat 3 TB lielais HDD un 256 GB lielais SSD. Turklāt datoram ir ērta bezvadu uzlādes virsma, kas ļauj lādēt lietotāju mobilās ierīces, lai tās vienmēr būtu gatavas lietošanai. Lai komplekts būtu pilnīgs, GX sērijas datoriem ir uzkrītošs un stūrains korpuss ar bruņutehnikas motīvu un uz priekšpusi vērstu LED gaismu draudīgi sarkanā krāsā.

    Cenas un pieejamība

    Aspire V 15 Nitro/V 17 Nitro Black Edition piezīmjdatori Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā būs pieejami 2017. gada janvārī un maksās 1299 €.

    Aspire VX 15 piezīmjdators Eiropas, Vidējo Austrumu un Āfrikas reģionā būs pieejams 2017. gada janvārī, un tā pamata cena būs 899 €.

    Aspire GX-781 dators Eiropas, Vidējo Austrumu un Āfrikas reģionā būs pieejams 2017. gada janvārī, un tā pamata cena būs 899 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma