Web Analytics
More
    Reklāma

    Micromax plāno veidot Android bāzētu operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Micromax ir viens no izplatītākajiem Android viedtālruņu ražotājiem Indijā, jo tas spēj piedāvāt ļoti lētus un pieņemami lietojamus viedtālruņu. Micromax ir arī viens no Android One programmas dalībniekiem, bet izskatās, ka ražotājs pieņēmis lēmumu veidot savu Android operētājsistēmas versiju, gluži kā to šobrīd dara Cyanogen. Indija ir budžeta klases viedtālruņu valsts. Ceturtā daļa no pārdotajiem viedtālruņiem ir cenā zem $100. $100 līdz $200 kategorijā ietilpst 41% pārdoto viedtālruņu.

    Ražotājs paredzējis, ka Android bāzētā operētājsistēma nākotnē darbinās ne tikai viedtālruņus, bet arī televizorus un valkājamo elektroniku. Pagaidām Micromax plānos esot pielāgot Android iespējas Indijas tirgum, bet pārlieku neiejaukties Android filozofijā. Vismaz sākotnēji nekādas krasas pārmaiņas izmantotajā operētājsistēmā netiek gaidītas.

    Reklāma

    Atgādināšu, ka Micromax savas pozīcijas tirgū stiprina ar Cyanogen sadarbību. Tās rezultāts būs jauns viedtālruņu zīmols Yu. Pirmais viedtālrunis saucas Yu Yureka, tas saņems CyanogenMod jau rūpnīcā un būs pieejams Amazon Indija tiešsaistes veikalā. Šobrīd Cyanogen ir samaitājuši attiecības ar OnePlus un rūpnīcā OnePlus One vairs nesaņem Cyanogen veidoto operētājsistēmas versiju. Vienīgi Indijas Micromax Yu viedtālruņi iznākot ar Cyanogen pielāgotu Android.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    24.08.2015 21:54

    >pārlieku neiejaukties Android filozofijā

    nebūtu slikti iekavās vienā teikumā paust šīs filosofijas esenci – tiem, kas nezin. Nopietni. Savādāk daži to nezin (jā jā, nelepojos).

    Reklāma