Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 14 priekšējā kamera varētu maksāt trīs reizes dārgāk nekā iepriekšējos modeļos

    Jaunākie raksti

    Parādījušās baumas, ka viens no lielākajiem jaunumiem nākamā iPhone modelī būs krietni uzlabota priekšējā kamera.

    Uzņēmums Apple vēlas iegādāties augstas kvalitātes priekšējās kameras, kuras varētu ražot LG un Sharp. Ja baumas izrādīsies patiesas, tad šī būs pirmā reize, kad iPhone priekšējo kameru ražos Korejā bāzēts uzņēmums. Tāpat tas liecina par to, ka uzņēmums nākotnē plāno izvēlēties tikai augstas kvalitātes un izšķirtspējas priekšējās kameras, jo šobrīd tās skaitās vairāk kā budžeta variants.

    Reklāma


    LG Innotek priekšējo kameru bija paredzēts izmantot, sākot no iPhone 15 modeļa, kas varētu būt arī pirmais Apple viedtālrunis ar USB-C pieslēgvietu. Tomēr pēdējā brīdī ir mainījušies uzņēmuma plāni saistībā ar kameru testiem, kuras piegādājis nenosaukts Ķīnā bāzēts uzņēmums. Līdz ar to nācies ātrāk izmantot LG veidoto komponenti. Šīs ziņas gan jāuztver ar lielu daļu skepses, jo tās ir diezgan neskaidras baumas.

    Ja tās izrādīsies patiesas, tad jau nākamais iPhone modelis būs aprīkots priekšējo kameru, kura būs aprīkota ar auto fokusa iespēju. Tāpat būs jūtami citi uzlabojumi, kas šo kameru padarīs līdz trim reizēm dārgāku nekā tā bijusi iepriekšējos modeļos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nospam
    15.08.2022 10:19

    Apple tagad cenšas visos kanālos izplatīt skaisto PR, lai nogludinātu un nomierinātu savus zobijus, lai tie turpinātu sekot un būtu ar mieru maksāt vēl vairāk par āboļa 14 ierīci.
    :) Smieklīgi redzēt šādus lētus gājienus no apple… Šo jau vajadzētu uzskatīt par lieliem RED FLAGS jo tas nozīmē, ka tur apakšā ir lieli zemūdens akmeņi, jeb kompānijai rūp tikai peļņa nevis produkts.

    Pēc Stīva nāves un viņa personīgās iesaistes, kādiem jabūt produktiem un viņa kompanijai, apple ir iedreifējusi tajos koorperāciju peļņas ūdeņos kur pelnīšana nosaka visu un produkts tiek nolikts sekrundāri.
    (Sorry ja kādu apple fanu aizskaru, bet tā ir patiesība.)
    Pēdejais iphone kā ‘more premium’ ierīce pār android ierīcēm bija 6. Viss turpmākais ir copy-paste, jeb šogad jauna pokemoniska krāsiņa, nosaucot kāda trendīgā vārdā – tapec dodiet naudu!

    Jau pāris gadus top android ierīces ir vairak pieslīpētas.
    Protams par updeitiem un ekosistēmu apple joprojām ir līmeni priekšā jeb ir ‘tīrāks’, bet pamats ir uz to ka ārpus viņu ierīcēm un noteiktām viņu ‘x specenēm’ vienkārši os nedarbojas. Tādejādi var piečinīt tikai priekš tā un viss.
    Bet android jādarbojas ir uz 100000un1 speceņu kombināciju ta lai nebūtu problēmu.

    Last edited 1 year ago by nospam
    Kursors.lv
    15.08.2022 12:37
    Reply to  nospam

    “Jau pāris gadus top android ierīces ir vairak pieslīpētas” – šis nav tāds pārlieku subjektīvi optimistisks skatījums uz šo tēmu?

    Reklāma