Web Analytics
More
    Reklāma

    iOS 17.4 atjauninājums vecākiem iPhone atnes ātrāku bezvadu uzlādi

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā mēnesī Apple izlaida jaunāko iOS 17.4 versiju, kas nesa daudz jaunumus saistībā ar Eiropas Savienības Digitālo tirgu aktu. Taču šim atjauninājumam piedurknē paslēpušies arī citi uzlabojumi.

    Piemēram, iPhone 12 īpašnieki tikuši pie Qi2 standarta bezvadu uzlādes atbalsta, kas nozīmē, ka šie iPhone modeļi tagad izmantot 15W uzlādes ātrumu iepriekšējo 7.5W vietā. Protams, abi ātrumi nav iespaidīgi, taču tā ir divreiz ātrāka uzlāde nekā iepriekš, ja tika izmantoti citi bezvadu uzlādes standarti, ne Apple MagSafe. Apple iPhone 13 un jaunākiem modeļiem šī iespējama pieejam jau no decembra.

    Reklāma


    Tāpat jau izsenis zināms, ka Apple negrasās piedāvāt astronomiski ātru uzlādi, jo tā saīsina baterijas darbības ilgumu. Tāpat iOS 17.4 versija jaunākajos iPhone 15 modeļos ļauj redzēt plašāku informāciju par viedtālruņu akumulatoru. Piemēram, cik daudz uzlādes ciklu ar to jau ir veikti.

    Qi2 bezvadu uzlādes standarts tika izziņots salīdzinoši nesen, un tagad notiek tā pakāpeniska parādīšanās tirgū. Viens no ieguvumiem ir magnētu izmantošana, lai telefonu būtu ērtāk precīzi novietot pret bezvadu lādētāju. Protams, jaunais Qi2 standarts ļoti ietekmējies no MagSafe risinājuma, un to novērtē arī Android lietotāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma