Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotāji sūdzas par jauno iPhone vāciņu slikto kvalitāti

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada rudenī, kad tika prezentēti iPhone 15 sērijas modeļi, Apple izziņoja jaunus dabai draudzīgus telefona apvalkus. Tomēr pēc pāris mēnešu lietošanas, īpašnieki tajos ir ļoti vīlušies.

    Jaunie Apple iPhone apvalki, ko angliski dēvē par Five Woven, ir veidoti no pārstrādātiem materiāliem un vairāk atgādina audumu. To mērķis ir aizstāt iepriekš izturīgos ādas vāciņus, jo Apple vēlas radīt dabai draudzīgākus produktus. Kaut arī viss šis skan skaisti, tomēr praksē to lietotāji ir ļoti kritiski.

    Reklāma


    Kāds no pircējiem sociālajos tīklos ir paudis viedokli, ka šis vāciņš jau pēc pāris mēnešu lietošanas ir sācis lobīties nost un ir ļoti saskrāpēts. Tāpat tas ir palicis brūns, atgādinot sapuvušu banānu. Visai skaļi vārdi, tomēr arī citi lietotāji tam piekrīt, jo pēc neoficiālajiem aptauju datiem dažādos sociālajos tīklos, lielākoties atsauksmes ir negatīvas.

    Jaunie iPhone 15 apvalki pat nodēvēti par līdz šim sliktāko Apple produktu. Tas saistīts tieši ar kvalitāti. Lielie Amerikas tirgotāji Best Buy, Walmart un Target jau ir beiguši uzturēt šos apvalkus savu noliktavu uzkrājumos.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Desa
    28.02.2024 14:54

    Ja Samsung ko tik nekvalitatīvu izlaistu, tad Apple fanātiķi vēl nākamos 10 gadus to pie katras iespējas kladzinātu. Starp citu, Apple iepriekšējo modeļu silikona apvalki nav baigi labāki – pievelk putekļus, netīrumus, stūri kļūst spīdīgi kā nonēsātas bikses.

    Biteme
    28.02.2024 15:06
    Reply to  Desa

    Silikona apvalki jāmaina katru gadu – ne tikai apsūbē, bet arī sadzeltē. Pāris eiro nav ko apspriest.

    Desa
    28.02.2024 15:15
    Reply to  Biteme

    Tur pat gadu nevajag, jo Apple oriğinalie silikona apvalki jau pēc +/- pusgada nodilst, ja vien nepērc caurspīdīgo PVC. To pāris eiro apvalku vispār nav vērts izskatīt.

    Labvēlis
    29.02.2024 08:17

    Lietoju āboli, bet nekad neesmu apsvēris maksāt to drausmu kosmosu par tiem viņu makiem.
    Tā ir diluma prece, ar mērķi tikt čakarēta. Kāda jēga man ziedot desmitiem peso?

    Nopirku ekspresī aipada magnētisko vāku pa 16 eiro – gadiem viss štokos, strādā kā orģinālais, magnēti turās. Ir jābūt nu galīgam aunam lai maksātu tās OEM štruntu cenas
    *apskatās apple veikala cenas*
    99! Euro! DEVIŅI DESMIT DEVIŅĪ EIRO!

    Vārds
    29.02.2024 09:35

    Apple logo jau norāda, ka pārdod jau nepilnīgu preci.
    Bet kādi vēl vāciņi, kā telefonu ražotājs paredzējis tādu arī jālieto, nav ko caur prezervatīvu to lietot. Nopirkt 15. esTelefons un līmēt kādu plēvi uz ekrāna ir vispār idiotisms.

    mazcenasmobīlaistelefons
    29.02.2024 09:46

    Nu man tā ir sanācis, ka pēdējos 10 gadus kaut kā, laikam jau nejauši, ir sanācis būt par Samsung telefonu lietotāju, nu ir jau arī tie Samsung oriģinālie vāciņi pabēdīgi. Labi A sērijai, bet ja Galaxy sēŗijas vāciņš pēc 2-3 mēnešiem izskatās netīrs, stūri nodiluši, tad kaut kas nav kārtībā. Un oriģinālie vāciņi nemaksā pārdesmit eiro, tie laiki ir beigušies. Problēmu esmu atrisinājis pērkot 3šo pušu ražotus vāciņus, jā, maksā tikpat cik oriģinālais +/- 40 euro, bet pēc 3 gadu lietošanas pašlaik izskatās tāds pats, kāds, kad nopirku.

    Lauris
    29.02.2024 10:51

    Tekstā jāizlabo no Five Woven un Fine Woven

    Biteme
    29.02.2024 11:07
    Reply to  Lauris

    un uz uz?

    Lauris
    29.02.2024 14:48
    Reply to  Biteme

    Atkal autocorrect pacenties.

    Ivis
    29.02.2024 10:58

    Jā, Samsūda maki maksā daudz, un kvalitāte sūkā. Jau 3-šo reizi nopērku divus makus, Samsūda un Spigen, no kuriem primo nolieku mālā.
    Aifonam gan jau maksā vēl dārgāk ..

    Last edited 2 months ago by Ivis
    Reklāma