Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo ThinkBook Plus portatīvais dators būs aprīkots ar iebūvētu planšetdatoru

    Jaunākie raksti

    Pirms gaidāmās CES 2022 izstādes janvāra sākumā parādījušās jaunas bildes ar nākamo Lenovo ThinkBook Plus portatīvā datora modeli. Tās vēl skaidrāk iezīmējušas to, ka šis dators varētu būt aprīkots ar iebūvētu planšetdatoru.

    Iepriekšējo paaudžu ThinkBook modeļi bija aprīkoti ar elektroniskās tintes displeju tā korpusā, portatīvo datoru ļaujot izmantot kā pierakstu kladi vai grāmatu lasīšanai. Izskatās, ka nākamās paaudzes modeļi piedāvās nedaudz citu pieredzi. Kā redzams jaunākajos attēlos, tad ThinkBook Plus būs aprīkots ar 17 collu lielu ekrānu, bet klaviatūras daļā būs iebūvēts vēl viens ekrāns. To varēs izmantot kā otro vai pat trešo displeju, ja pamata ekrānu sadalīs divās daļās. Tāpat uz šī iebūvētā planšetdatora, ja to tā var dēvēt, varēs zīmēt un veikt pierakstus ar speciālo digitālo zīmuli, kā arī tas varēs kalpot programmu palaišanai.

    Reklāma

    Katrā ziņā pielietojumu tam varēs atrast, tomēr ir skaidrs, ka šis būs ļoti šaurai nišai paredzēts produkts. To noteikti novērtēs tie, kuri ikdienā papildu datora lietošanai ļoti daudz izmanto vēl kādu ievades ierīci planšetdatora formā. Tāpat jārēķinās, ka klaviatūra attiecīgi būs novietota vairāk uz kreiso pusi, bet ne tieši centrā. Pagaidām gan nav zināma precīza tehniskā specifikācija, taču attēli norāda uz dažādām ārējām pieslēgvietām, lai šo portatīvo datoru varētu izmantot pēc iespējas plašāk. Kā arī eņģe būs spējīga kustēties vismaz 180 grādu leņķī. Digitālajo pildspalvu, visticamāk, varēs ievietot speciāli izstrādā vietā korpusā.

    Kaut arī Lenovo paziņojis, ka nepiedalīsies klātienē CES 2022 izstāde, tomēr kopumā tiks prezentēti dažādi jaunumi no šī uzņēmuma. Un viens no tiem tieši varētu būt ThinkBook Plus datora modelis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    29.12.2021 10:06

    Vēl vajag kaut ko iebūvēt tajā planšetdatorā

    Basics
    29.12.2021 10:36

    Nu kā tad – 3 telefonus!

    Reklāma