Web Analytics
More
    Reklāma

    Kādas izmaiņas varētu saņemt jaunais iPad Pro planšetdators?

    Jaunākie raksti

    Tiek baumots, ka jau tuvāko nedēļu laikā Apple izziņos atjauninātu iPad Pro planšetdatora modeli. Līdzīgi kā ar jaunajiem MacBook Air portatīvajiem datoriem, tas notiks vienīgi ar mājaslapas starpniecību.

    Apple iPad Pro pēdējās izmaiņas saņēma 2022. gadā, kas arī nebija pārāk lielas. Dizains lielos vilcienos nav mainījies kopš 2018. gada, tāpēc šogad varētu tikt saņemtas lielākas izmaiņas. Proti, abu izmēru modeļi paliks salīdzinoši tievāki, 11 collu modelis no 5.9mm uz 5.1mm, bet 12.9 collu modelis no 6.4mm uz 5mm.

    Saistībā ar izskatu sagaidāms, ka iPad Pro modeļi tagad būs pieejami 11.1 un 13 collu izmēros, pateicoties šaurākām apmalēm. Līdz ar to garums un platums paliks gandrīz nemainīgs. Vēl pie lielajā vizuālajām izmaiņām var minēt priekšējās kameras novietošanu garajā sānu malā, lai iPad Pro ērtāk izmantotu videozvanos. Līdzīgs risinājums tiek lietots klasiskajā iPad.

    Lielākais ieguvums un izmaiņas ir gaidāmas ar pašiem displejiem, jo tiek baumots, ka iPad Pro saņems OLED tehnoloģijas ekrānus. Šobrīd tie ir pieejami vienīgi iPhone un Apple Watch, tātad salīdzinoši maza izmēra ekrānos. Tie nodrošina labāku efektivitāti un krāsu atspoguļojumu.

    Par jaudu rūpēsies M3 procesori, ar kuriem tagad aprīkoti gan MacBook Air, gan MacBook Pro portatīvie datori. Iespējams, ka no tehniskās specifikācijas, iPad Pro varēs aprīkot ar 4TB iekšējo atmiņu iepriekšējo 2TB vietā. Līdz ar to varētu divkāršoties bāzes modeļa atmiņa līdz 256GB.

    Papildu varētu būt gaidāmi arī jauni aksesuāri. Gan uzlabota Apple Pencil versija, gan jauna speciālā iPad Pro klaviatūra, kas būs aprīkota ar lielāku skārienpaliktni. Tas viss, lai planšetdatoru vēl vairāk pielīdzinātu portatīvajam datoram. Protams, gaidāms pietiekami liels cenu palielinājums, kas varētu būt mērāms vairākos simtos, 11 collu iPad Pro sākoties no 1500 USD iepriekšējo 799 USD vietā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma