Web Analytics
More
    Reklāma

    reMarkable programmatūras atjauninājums būtiski uzlabo ierīces lietojamību

    Jaunākie raksti

    Esošajiem un jaunajiem elektroniskās tintes ekrāna planšetdatora reMarkable īpašniekiem tagad būs iespējams saņemt neierobežotu mākoņdatošanas servisu, kurā glabāt savus dokumentus.

    reMarkable programmatūras versija 3.10. lietotājiem ļauj arhivēt lielus un neizmantotus failus, glabājot tos mākonī. Līdz ar to šie faili būs pieejami gan no mobilās lietotnes, gan datora programmas. Tā kā reMarkable 2 ierīcei ir tikai 8GB ietilpība, iespēja arhivēt un pārvietot liela izmēra failus var izrādīties ļoti noderīga funkcionalitāte. Kā arī tie vienmēr būs ērti pieejami no dažādām ierīcēm.

    Reklāma

    Lai izmantotu neierobežotu vietu mākoņdatu serverī, reMarkable lietotājiem būs jāabonē Connect serviss. Šis plāns sniedz iespēju saņemt neierobežotu vietu mākonī, kā arī informācijas piekļuvi citās ierīcēs. Connect abonēšanas serviss maksā 2.99 USD mēnesī vai 29.99 USD gadā, bet jaunajiem klientiem tas ir pieejams vienu gadu bez maksas, ja planšetdators iegādāts uzņēmuma veikalā.

    Papildu tam jaunais programmatūras atjauninājums 3.10. izmainījis datora progammas izskatu, kas vairāk atgādina klasisku pierakstu kladi. Datora versijā tagad iespējams pārveidot ar roku rakstītu tekstu par datorā rakstītu dokumentu. Tāpat tikusi uzlabota failu kārtošanas iespējā pašā reMarkable.

    Vai jūs ikdienā izmantojiet šo elektroniskās tintes ekrāna planšetdatoru un kāda ir jūsu pieredze?

    reMarkable 2 digitālās piezīmju ierīces apskats

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Šmits
    22.03.2024 09:40

    Dīvaini, ka tas e-papira ir lētāka par parastu ekrānu, un iekšas taja piezimju kladē arī ir saudz vājākas nekā planšetēs, bet nu cena ir tāda pati kā top planšetēm?!
    Kā tas iespējams?

    Kursors.lv
    22.03.2024 09:45
    Reply to  Šmits

    Ļoti vienkārši. Jo specifiskāka ierīce, ko var pārdot mazākos daudzumos, jo dārgāka ir tās ražošana un attiecīgi gala cena. Ja šos verķus ražotu miljonos eksemplāru kā aipedus, tad arī cena būtu zemāka.

    Aivars
    24.03.2024 09:14

    Lietoju jau vairāk nekā gadu. Manā iespaidā vēl divi kolēģi ir pavilkušies un nopirkuši.
    Esmu ļoti apmierināts – saņemu tieši to ko sagaidīju – principā man bija svarīgi aizstāt papīra klades un n-tās papīra lapas kur kaut kas piefiksēts. Tagad viss vienkopus. Katrai tēmai vai nu cita virtuālā kladīte, vai sadaļa.
    Personīgi no savas pieredzes esmu piefiksējis, ka sapulcēs, ja kaut ko cenšos piefiksēt datorā, tad kamēr drukāju es pazūdu no sapulces. Rakstot ar roku es joprojām spēju sekot līdzi. Nezinu kā citiem, bet man tā ir.
    Papildus bonuss – remarkable tagad ir arī mana grāmatu bibliotēka, kas vienmēr ērti paņemama līdzi.

    Last edited 1 month ago by Aivars
    Biteme
    24.03.2024 09:59

    Ielikt tikai 8GB lai uzsēdinātu lietotājus uz abonēšanas plāna, viss pareizi.

    Reklāma