Web Analytics
More
    Reklāma

    Kādas Apple ierīces mēs, visticamāk, nesagaidīsim 2024. gadā

    Jaunākie raksti

    Kā jau ierasts, šis gads nesīs dažādas jaunas ierīces no lielajiem tehnoloģiju zīmoliem, un kā vienmēr interese ir par dažādiem Apple produktiem. Tomēr jau šobrīd, balstoties uz pieejamo informāciju, varam prognozēt, kuri produkti netiks izziņoti.

    Visitcamāk, ka šogad tomēr neparādīsies jaunais ceturtās paaudzes iPhone SE modelis. Kaut arī iepriekš tika runāts, ka atjaunināta versija varētu tikt izlaista tieši 2024. gadā, tomēr tagad aktuālā informācija liecina, ka to ieraudzīsim vēl pēc gada. Sagaidāms, ka nākamais iPhone SE modelis beidzot atbrīvosies no vecā dizaina ar priekšējo pogu, saņemot jauno iPhone izskatu.

    Otrās paaudzes AirTag izsekošanas piekariņa ražošanu bija paredzēts uzsākt šī gada noslēdzošajā ceturksnī, tomēr izskatās, ka tagad tā nesāksies ātrāk par 2025. gada sākumu. Jāsaka, ka šis produkts jau šobrīd darbojas atbilstoši, bet izmaiņas varētu būt saistītas ar jauno ekosistēmu, ko veido Apple.

    Tika baumots, ka 2024. gads varētu nest pirmo microLED ekrāna tehnoloģijas Apple ierīci, un ar to tiktu aprīkoti Apple Watch Ultra viedpulksteņi. Taču tas nenotiks ne šogad un, iespējams, arī nākamgad, pārceļot to izlaišanu uz 2026. gadu. Izmantojot jauno tehnoloģiju, Apple Watch Ultra ekrāns kļūs vēl lielāks, kā arī tam būs ļoti izteiktas krāsas. Iespējams, ka 2024. gadā vispār neredzēsim jaunu Ultra modeli, jo jau otrās paaudzes modelis nesaņēma ievērojamus uzlabojumus.

    Joprojām netiks piedāvāts jauns iMac Pro modelis ar Apple procesoriem. Kaut arī Apple plānos ir piedāvāt jaudīgu viss vienā datora versiju, tomēr šogad tas nav gaidāms. Pagaidām iMac ir pieejams vienā 24 collu izmērā, un tas ir aprīkots ar jauno M3 procesoru.

    Noslēgumā Apple vēl negatavojas ienākt salokāmo ekrānu tirgū ar iPhone un iPad modeļiem. Baumas par salokāmā iPhone izstrādi un testiem notiek jau vairākus gadus, tomēr uzņēmums pagaidām neprioritizē šāda produkta izlaišana tirgū, tāpēc nav zināms, kad tas vispār varētu būt gaidāms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aboldroids
    06.01.2024 01:03

    Tāpēc arī es esmu viens no tiem retajiem meža dīvaiņiem, kas no Aplle ir iekāpis Droīdā tikai tāpēc, ka lietoju tagad Fold 5. Apple kad beidzot jūs izveidosiet ko tādu????

    Reklāma