Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka Apple aktīvi testē 9 collas lielu salokāmo ierīci

    Jaunākie raksti

    Beidzot parādījušās kaut nedaudz plašākas un konkrētākas baumas par iespējamo salokāmo iPhone modeli. Kaut arī tas ir tikai saistīts ar testiem Apple pusē, pārbaudot 9 collu lielu salokāmo ierīci.

    Jebkurā gadījumā salokāmo iPhone vai iPad mēs neieraudzīsim pat līdz 2025. gadam, kaut arī iepriekš tika runāts par tādas ierīces izlaišanu 2024. gadā. Apple acīmredzot neliek tik lielu uzsvaru uz salokāmajām ierīcēm kā Samsung. Taču ir zināms, ka uzņēmumam ir sadarbība ar LG salokāmo OLED paneļu sakarā, kas arī varētu šobrīd tikt izmantots šajos testos.

    Tāpat pat Apple pusē nav skaidrības vai tas būtu uz pusēm salokāms iPhone viedtālrunis līdzīgi Samsung Galaxy Flip vai kāds hibrīds starp iPhone un iPad, līdzīgi Galaxy Fold modelim. Visticamāk, ka uzņēmums šobrīd vienkārši testē atbilstošās tehnoloģijas un iespējas, līdz ar to nevar konkrēti apgalvot, ka jau notiek izstrāde pie Apple pirmā salokāmā viedtālruņa. Iespējams, ka uzņēmums tirgū ienāks ar vidēja izmēra ierīci, kurai sekos lielāka izmēra, bet pēc laika arī maza izmēra salokāmais iPhone.

    Kā ikdienas iPhone lietotājs, es pat īsti neesmu ieinteresēts šādā tehnoloģijā, bet to pašu var teikt par laiku pirms iPhone, kad viedtālruņi nebija liela aktualitāte. Tā kā viens produkts spēj izmainīt pasauli un pašus lietotājus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma