Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākotnē Apple Watch Ultra varētu saņemt vēl lielāku ekrānu

    Jaunākie raksti

    Pārādījušās jaunas baumas par Apple Watch Ultra viedpulkstenis, kas būs pirmais Apple produkts, kas saņems micro-LED tehnoloģijas ekrānu, kā arī izmēros tas kļūs vēl lielāks.

    Uzņēmumam Apple ir diezgan skaidra shēma, kādā notiek ekrānu tehnoloģijas nomaiņa produktus. Savulaik tā bija klasiskā LCD tehnoloģija, kuru nomainīja mini-LED risinājums. Tagad vēl procesā ir pāreja uz OLED ekrāniem, kuru savulaik kā pirmie saņēma tieši Apple Watch viedpulksteņi.

    Arī tagad Apple Watch Ultra varētu būt pionieris, kas kā pirmais saņems micro-LED tehnoloģijas ekrānu. Līdz ar to gaidāms, ka šī viedpulksteņa ekrāna izmērs sākot ar 2026. gadu varētu 2.12 collas liels, jo jau šobrīd šis viedpulkstenis ir ar pietiekami lielu 1.91 collu ekrānu jeb 49mm diagonāli. Ekrāna laukums kļūtu par 11% lielāks.

    Zinot pulksteņa izmērus, jācer, ka ar lielo ekrānu tiks saglabāts pietiekami kompakts dizains. Tāpat sagaidāms, ka šis modelis, kas varētu iznākt 2026. gadā, kļūs dārgāks, pateicoties jaunajai ekrāna tehnoloģijai. Tā varētu maksāt līdz pat trim reizēm dārgāk nekā OLED ekrāni, ko kompensēs gala pircēji. Sadārdzinājums pašam Apple varētu būt aptuveni 80 dolāru apmērā uz ierīci.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    19.12.2023 14:32

    iwatch ar lokanu 6.5″ ekrānu

    Reklāma