Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple gatavojas vienkāršot iPad planšetdatoru piedāvājumu

    Jaunākie raksti

    Tā vien izskatās, ka Apple gatavojas vienkāršot iPad piedāvājumu jau nākamajā gadā. iPad piedāvājums šobrīd ir ļoti plašs – aktuāli ir gan iPad Pro ar M2 procesoru, iPad Air, 10. paaudzes iPad un pat 9. paaudzes 10.2 collu iPad, kas iznāca 2021. gadā. Nevajag piemirst, ka arī iPad mini ir pieejams visai dullā cenā ar A15 Bionic čipu.

    Apple šobrīd rīkojas visai viltīgi ar cenu noteikšanu – ja izvēlies lētāku iPad modeli, bet sāc to aprīkot ar lielāku atmiņu, uzreiz iezogas prātā doma, ka tomēr turpat cenas ziņā ir jau labāks iPad, piemēram, iPad Air. Kad atkal sāc iPad Air pielāgot savām prasībām, turpat jau sāksies iPad Pro cena. Lielāku problēmu var sagādāt arī aksesuāri, jo vecajam 9. paaudzes iPad un pat 10. paaudzes iPad nav saderības ar jaunāko Apple Pencil.

    Reklāma


    Pagaidām baumas norāda, ka Apple grasās nākamā gada martā izlaist uzreiz četrus jaunus iPad, to skaitā būšot 10.9 collu iPad un 12.9 collu iPad Air ar M2 procesoru. Būšot arī iPad Pro ar jau M3 procesoru, Pro modelis tiek gaidīts 11 collu un 13 collu versijās. Tāpat Pro modeļi varētu beidzot tikt pie OLED ekrāniem.

    Vienlaikus Apple pārtrauks pārdot 9. paaudzes iPad. Pagaidām nav zināms, ko tieši Apple grasās darīt ar iPad mini sēriju. Kopumā gan šis viss diez vai būtu dēvējams par iPad ģimenes vienkāršošanu.

    AvotsGhacks
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma