Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamie iPhone 16 Pro modeļi saņems lielākus ekrānus

    Jaunākie raksti

    Jau kopš 2020. gada Apple iPhone Pro modeļiem ir bijis nemainīgs ekrāna izmērs: 6.1 un 6.7 collas. Taču nākamajā gadā gaidāmi lielāki ekrāni.

    Kaut arī ik pa laikam kuluāros dzirdam, ka lietotāji vēlas mazāka izmēra viedtālruņus, tomēr lielākā daļa beigu beigās vēlas arvien lielāku ekrānu. Tāpēc arī 2024. gadā gaidāmie iPhone 16 Pro modeļi varētu kļūt lielāki. Jaunie ekrāni izmēri būs 6.3 collas klasiskajam Pro modeļi, bet Pro Max sasniegs 6.9 collas.

    Tas nozīmē, ka nākamie iPhone modeļi loģiski kļūs augstāki, kā arī nedaudz platāki. Tas nozīmē arī to, ka iekšējām komponentēm parādās papildu vieta, kas varētu palielināt iPhone akumulatorus. Un šis ziņas noteikti iepriecina visus lietotājus, jo telefons varēs darboties ilgāk.

    Nākamie iPhone 16 Pro modeļi varētu saņemt uzlabotas tehnoloģijas ekrānu, kas patērēs mazāk enerģijas, bet būs vēl spilgtāks. Tikmēr nākamā gada klasiskie iPhone 16 modeļi joprojām būs ar šī brīža izmēriem, bet tiem palielinājums gaidāms 2025. gadā, kad iznāks iPhone 17 modeļi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ainars R.
    01.01.2024 12:54

    iPhone interfeiss ir ērts vienīgi līdz iPhone 5, iPhone SE 1 un iPhone Mini 12,13.
    Priekš visiem pārējiem, ar lielāku ekrānu, iPhone interfeiss ir neērts, jo nav optimizēts, lai telefonu varētu darbināt ar vienu roku.
    Ja gribas lāpstu kabatā, tad jāpērk Android, jo tas ir optimizēts – vadīklu pogas ir ekrāna APAKŠĀ, bet lietojot žestus – kā “atpakaļ” komandu var izmantot arī slidināšanu ar īkšķi no ekrāna LABĀS malas.
    Milzīgu ekrānu cienītājiem ideālais modelis būtu Samsung Galaxy Note un tagad – Ultra, jo līdzi nāk telefonā ievietojams irbulis.

    Last edited 3 months ago by Ainars R.
    dsfd
    01.01.2024 15:00
    Reply to  Ainars R.

    Nu neinteresē visiem telefonu lietot ar vienu roku. Es ar vienu roku telefonu lietoju tikai tad, kad turu to pie auss. Pārējā laikā vienmēr turu 2 rokās, kad rakstu vai ar kaut ko tur darbojos. Neesmu redzējis īsti, ka kāds censtos lielāka izmēra ekrānā cīnīties ar vienu īkšķi.

    Tītars
    01.01.2024 17:00
    Reply to  dsfd

    Es tā ilustratīvi – ja es nevaru, minoties ar velo, uzrakstīt īsu sms, tad tāds man par lielu. Diemžēl vairākums prasa ko citu, jā. 12 mini vēl varu operēt ar vienu roku, lielāku diez vai. Bet nu gan jau arī šādi izmeri no piedāvājuma tirgū nepazudīs, tikai jāsamierinās ar mazāku izvēli. Gan jau Apple saprot, ka ja nebūs šāda piedāvājuma, tad tādi kā es aizies atpakaļ pie Android. Pieprasījums mazs, bet tā jau vispārzināma lieta, ka noturēt klientu ir lētāk nekā aizvietot ar jaunu. Tā kā būs jau labi.

    Andis
    02.01.2024 00:07
    Reply to  Tītars

    Minoties ar velo, nav jāraksta sms.

    Desa
    02.01.2024 00:19
    Reply to  Andis

    Andi, ko tu ņemies citu vietu spriedelēt, kas viņiem jādara un kas nav? Nopotēts, varbũt?

    Opelis
    02.01.2024 18:52
    Reply to  Andis

    Ja brauc ar riteni profiņš nevis kaut kāds ūsais mākslinieks, tad var diezgan viegli uzrakstit sms ar divam rokām, jo profiņš stūrē ar ko citu!:)

    Opelis
    02.01.2024 18:53
    Reply to  Opelis

    Ar to profiņš arī iestūrē laulības ostā:)

    viens
    03.01.2024 08:42
    Reply to  Opelis

    mākslinieks glezno, kad brauc ar riteni, liekam viņu mierā

    Skābene
    03.01.2024 08:35

    Atceros, ka bija laiki, kad Ābolisti aprēca lielos ekrānus, un mācīja visu pasauli, ka visiem ekrāna stūriem jābūt aizsniedzmiem ar īkšķi. Galaxy Note tika saukti par gaļas dēlīšiem vai paplātēm! Nu ko biedri Apeltofti, laipni lūgti paplāšu un gaļas dēlīšu klubā! :D

    Reklāma