Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung, iespējams, gatavo izturīgāku Galaxy Watch7 Ultra viedpulksteņa modeli

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties jūlijā gaidāmajai jauno Samsung salokāmo viedtālruņu un viedpulksteņu prezentācijai, parādījušās baumas par jauna dizaina Galaxy Watch7 Ultra modeli, kas varētu būt konkurents Apple Watch Ultra sērijai.

    Gaidāmais Galaxy Watch7 Ultra viedpulkstenis joprojām būs aprīkots ar 1.5 collas lielu apaļo ekrānu, taču tagad būs ietērpts kvadrātveida ietvarā. Līdz ar to tas ir hibrīds starp klasiskās apaļās formas un kantainā dizaina viedpulksteņiem. Līdz šim visi Galaxy Watch sērijas viedpulksteņi bijuši apaļas formas, ieturot klasisko pulksteņu dizainu. Jāsaka, ka šis savā ziņā ir pārsteigums, jo kantainas Apple Watch dizains daudzos izsauc nepatiku.

    ReklāmaAdvertisement

    Sagaidāmais jaunā Galaxy viedpulksteņa izmērs būs 47×47.14×16.4mm, kas ir nedaudz lielāks par Galaxy Watch 6Classic modeli. Tomēr neskatoties uz dizaina izmaiņām, jaunais modelis būs aprīkots ar rotējošo apli. Vēl papildu jaunums ir trešā vadības poga, kas, visticamāk, darbosies līdzīgi Apple Watch Ultra, ļaujot ātrāk izsaukt noteiktas darbības. Pieņemu, ka tā koncentrēties uz dažādu sporta aktivitāšu uzsākšanu.

    Tikmēr viedpulkteņa aizmugure arī piedzīvojusi izmaiņas, jo mainīts aplī izkārtoto sensoru novietojums. Sagaidām, ka jūlijā tiks izziņots gan šis izturīgais modelis, gan klasiskie Galaxy Watch7 sērijas viedpulksteņi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma