Web Analytics
More
    Reklāma

    Lielākie monitoru ražotāji sola līdz 3 gadu garantiju pret OLED iedegšanu

    Jaunākie raksti

    Labas ziņas OLED monitoru gaidītājiem – ASUS un MSI kopā ar Corsair, Dell un LG apsolījuši vairākiem saviem OLED monitoru modeļiem vismaz 2, bet vairākos gadījumos arī 3 gadu garantiju pret iedegšanu.

    OLED monitori gan vēl arvien ir dārgi un ļoti dārgi, kas vēl vairāk liek plānot šādu pirkumu uz vairākiem gadiem. TFTCentral ziņo, ka ASUS un MSI pagarinājuši OLED monitoru garantiju pret iedegšanu līdz vismaz 2 gadiem, LG sola arī 2 gadus, Dell/Alienware un Corsair sola veselus trīs gadus ilgu garantiju pret OLED monitoru iedegšanu.

    Reklāma

    Te gan būs vesela jūra ar ierobežojumiem. MSI monitori paziņos lietotājam par manuālas pikseļu atsvaidzināšanas nepieciešamību pēc četrām stundām nepārtrauktas OLED monitora lietošanas. Līdzīgi darbosies arī ASUS, LG un citi OLED monitori. Turklāt jau šur tur pavīd YouTube video, kas izklāsta OLED monitoru iedegšanas garantiju nosacījumus. Un šie nosacījumi ir ļoti strikti jāizpilda, lai garantija saglabātos.

    Mums bija apskatam AOC OLED monitors, tam bija skaidri un gaiši rakstīts, ka monitoru nedrīkst izmantot ilgāk par 4 stundām no vietas.

    AOC AGON Pro AG276QZD 240 Hz OLED monitora apskats

    AvotsPCworld
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    viens
    11.02.2024 18:11

    izdegšanu (virsrakstā)?

    Biteme
    11.02.2024 19:51

    Laba štelle, starp citu – acu atpūta tiek nodrošināta piespiedu kārtā.

    Ivis
    13.02.2024 16:04

    Vairāk gan attiecībā uz saistīto rakstu, kur arī nebija skaidrojumi, bet būtu interesanti apkopot detalizētāk par šo iedegšanu.
    Piem. 4h nepārtraukta darbība, ko tas nozīmē? 4h, izslēdz uz 1 sek. un turpini nākamās 4h? Vai jāizslēdz uz dienu, stundu? Kā izpaužas atsvaidzināšana? Utt.

    Reklāma