Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iOS 17 ļaus koplietot AirTag informāciju ar citiem lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Kā jau rakstīju pirmdienas vakara Apple programmatūras jaunumu apskatā, tad nākamajās dienās parādās arvien precīzāka informācija un arī nedzirdēti jaunumi. Viens no tiem būs iespēja dalīties ar AirTag informāciju ar citiem kontaktiem.

    Līdz šim mazais izsekošanas piekariņš bija piesaistīts tikai vienam Apple ID kontam. Iznākot iOS 17 versijai ar tā pārvaldību būs iespējams dalīties ar citiem kontaktiem. Jaunā funkcionalitāte būs pieejama Find My lietotnē, kurā parādīsies iespēja “Share This AirTag”.

    Reklāma


    Tas nozīmē, ka pievienotajam lietotājam būs redzama AirTag adrese, kā arī būs iespējams ieslēgt skaņas signālu. Tāpat šis režīms nodrošinās to, ka paņemot kāda cita ierīces, kurām pievienots AirTag, netiks saņemti paziņojumi par neatpazītu izsekotāju. Šis paziņojums parādās tad, ja lietotājam ilgāku laiku tuvumā atrodas neatpazīts AirTag, kas varētu liecināt par izsekošanu.

    Avots: MacRumors

    Jaunā opcija darbosies ne tikai ar Apple piekariņu, bet ar visiem produktiem, kuri sadarbojas ar Find My izsekošanas servisu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AppleFan
    08.06.2023 13:06

    BEIDZOT! Es gan personīgi mašīnā paslēptajam AirTag sievas telefonā vienkārši atslēdzu notifikācijas bet forši ka beidzot abi vajadzības gadījumā var aplūkot visu info. Mazums mani nozog kopā ar mašīnu un ieslēdz bagāžniekā :D

    Edgars Briedis
    08.06.2023 19:05

    “ Līdz šim mazais izsekošanas piekariņš bija piesaistīts tikai konkrētā lietotāja telefonam vai vienkārši vienam cilvēkam.”

    Precizēšu – vienam Apple ID kontam. Nianse, bet būtiska :)

    Reklāma