Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon atjaunina Kindle e-grāmatu lasītājus, beidzot piedāvājot USB-C un bezvadu uzlādi

    Jaunākie raksti

    Amazon paziņojis, ka ir atjaunojis savu ikonisko e-grāmatu lasītāju Kindle, piedāvājot uzlabojumus Paperwhite modelim, kas būs kļuvis nedaudz mūsdienīgāks.

    Jaunā Kindle Paperwhite 2021 versija beidzot būs aprīkota ar USB-C tipa pieslēgvietu, nomainot jau ļoti novecojušo microUSB, ar kuru bija aprīkots vēl 2018. gadā izlaistais modelis. Tāpat būs nedaudz palielināts ekrāns, kas tagad būs ar 6,8 collu diagonāli, palielinot lasīšanas virsmu par 0,8 collām. Paperwhite modelis ar vienu uzlādi darbosies desmit nedēļas, bet lapu pāršķiršana notiks par 20% ātrāk, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes modeli. Apmales padarītas tievākas līdz 10,2mm, bet pārējās komponentes gan ir identiskas iepriekšējai Paperwhite paaudzei ar 8GB operatīvo atmiņu un IPX8 ūdens aizsardzību. Tā cena, kā parasti, ļoti pievilcīga – 139,99 EUR.

    Reklāma

    Šajā reizē Amazon paziņojis par īpašu Paperwhite Signature modeli, kas būs aprīkots ar bezvadu uzlādi, automātisku ekrāna apgaismojuma pielāgošanos videi un lielāku iekšējo atmiņu – 32GB. Tāpat īpašais e-grāmatu lasītājs būs pieejams vienīgi melnā krāsā un būs nedaudz dārgāks par otru modeli – 189,99 EUR. Tā kā laiks sarosīties visiem lasīšanas mīļiem un atsvaidzināt savus digitālo grāmatu lasīšanas palīgus tumšajos rudens vakaros.

    Kindle Paperwhite sērija tiks papildināta arī ar bērniem paredzētu modeli, kas būs aprīkots ar īpašu vāciņu, padarot ierīci atraktīvāku. Tāpat pircēji iegūs viena gada abonementu Amazon Kids+ servisam, kā arī divu gadu kopējo ierīces garantiju. Visi jaunie modeļi būs pieejami no 27. oktobra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma