Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon Pasaules grāmatu dienā piedāvā 10 Kindle e-grāmatas bez maksas

    Jaunākie raksti

    Pasaules grāmatu un autortiesību diena (angļu: World Book and Copyright Day) jeb Pasaules grāmatu diena ir ikgadēja starptautiska UNESCO organizēta svinama diena, kuras mērķis ir godināt autorus, kā arī aicināt cilvēkus vairāk pievērsties gan grāmatu lasīšanai, gan rakstīšanai. To visā pasaulē svin 23. aprīlī, izņemot Lielbritāniju un Īriju, kur to atzīmē marta pirmajā ceturtdienā.

    Pirmo reizi Pasaules grāmatu un autortiesību diena atzīmēta 1923. gadā Spānijā, lai godinātu rakstnieka Migela de Servantesa nāves atceres dienu. Sākotnēji tie bijuši Katalonijas nacionālie svētki, taču kopš 1995. gada UNESCO to ir noteikusi par starptautiski svinamu dienu. 23. aprīlis ir simbolisks pasaules literatūrā arī citu iemeslu dēļ – tā ir arī Viljama Šekspīra un Inka Garsilaso de la Vegas nāves diena, kā arī Morisa Driona, Haldora Laksnesa un Manuela Valjeho dzimšanas dienas.

    Reklāma

    Par godu šai dienai Amazon piedāvā jebkuram cilvēkam ar Amazon kontu (nav pat vajadzīgs Prime) tikt pie 10 bezmaksas grāmatām no visas pasaules. Grāmatas tulkotas angļu valodā, tās būs pieejamas bez maksas līdz 24. aprīlim.

    Lai lasītu Amazon grāmatas, nākas izmantot Kindle e-grāmatu lasītāju, Amazon Fire planšetdatoru vai jebkuru viedierīci ar uzstādītu Kindle lietotni.

    Avotsamazon
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma