Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyberpunk 2077 izziņo pirmo DLC, bet pircēji atkal tiek pamatīgi sarūgtināti

    Jaunākie raksti

    CD Projekt Red nu nekādi neveicas ar Cyberpunk 2077 spēli. Cyberpunk 2077 tika izziņota 2012. gada maijā, bet pie pircējiem spēle nonāca ar trīs kavējumiem tikai pagājušā gada decembrī. Un arī tad Cyberpunk 2077 nebija pabeigta.

    Sliktākais ir tas, ka Cyberpunk 2077 vēl šobrīd izskatās pēc nepabeigtas spēles, turklāt jaunais DLC jeb downloadable content nemaz nav nodēvējams par DLC tādā izpratnē, kā to parasti pasniedz citi spēļu veidotāji.

    Reklāma

    Jaunais Cyberpunk 2077 DLC ir atnesis tikai divas jaunas jakas, nedaudz izmainītu varoņa Johnny Silverhand izskatu un jaunu automašīnu, kas iegūstama kā balva vai to var iegādāties spēles gaitā.

    Cyberpunk 2077 spēles veidotāji gan atzinuši, ka šis ir sīciņš, pat niecīgs DLC, bet spēles pircēji ir sadusmoti. Tiek arī piesaukta spēle The Witcher 3: Wild Hunt, kur ar “DLC” tiek apzīmēti pamatīgi uzlabojumi un spēles iespēju paplašinājumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    20.08.2021 11:16

    Es jau par CP2077 esmu aizmirsis un spēlēju Ascent!

    Itanium
    20.08.2021 13:46

    Par ko cepiens? Viņi paši to dēvē par Patch, nevis DLC – kur problēma?
    P.S. Izgāju CP2077 principā uzreiz kā iznāca. Jā, bija dažas nepilnības, bet vismaz man izjust spēli, stāstu īsti netraucēja.

    Rūdolfs Putniņš
    20.08.2021 14:13
    Reply to  Itanium

    Varēja gan just, ka daudz kā trūkst (main quest bija super īss). Spēle kā tāda bija ok. Un es neticu, ka ar patchiem varēs atrisināt galvenās problēmas.

    REALAIS
    20.08.2021 17:06

    To sīko DPC būs vēl kādi 6-7. Tas tāds mini drip feed pa lielam. Uz izdzēstajām spēles lietām es nemaz neceru. Spēlinpārlabot nav jēgas, jo tad pa lielam spēle būtu jataisa pa jaunam.

    Viņi noraka Cyberpunk, kad izdomāja ntās reizes pārtaisīt iepriekš un izlaist pilnīgi negatavu projektu, kuru vairs nav iespējams pielabot. Tur ir salaists grīstē pārāk daudz.

    Neviens neko pat neteiktu, ja viņi nebūtu ieguldījūsi tik daudz naudas marketingā un ntās reizes stāstījūsi cik spēle būs revolucionāra šajā spēļu segmentā. Varbūt Cyberpunk 2078 vai kāds cits gads nākotnē būs cerīgāks.

    Es personīgi esmu jau izspēlējis. Šobrīd vel domāju sagaidīt visus tos mazos DLC un PS5 versiju un mēģināt vēlreix pārspēlēt. Bet nu vilciens ir aizgājis.

    Reklāma