Web Analytics
More
    Reklāma

    Valve izziņo Steam Family – jaunu veidu kā ģimenes ietvaros dalīties ar spēlēm

    Jaunākie raksti

    Valve izziņojis jaunu un ērtāku veidu, kas ļaus ģimenes ietvaros dalīties ar spēlēm, kā arī pārvaldīt bērnu spēlēšanas paradumus.

    Jaunā Steam Family funkcionalitāte aizstās līdz šim esošo Family Sharing. Tā ļaus līdz sešu cilvēku lielai grupai dalīties ar savām spēlēm Windows datoros. Steam Family izveidos kopējo spēļu sarakstu, kas ir pieejams ikvienam tās dalībniekam, attiecīgi ļaujot tās arī spēlēt ikvienam.

    Reklāma

    Papildu tam pieaugošie Steam Family dalībnieki varēs kontrolēt to, kādas spēles ir pieejamas viņu bērniem, kā arī apstiprināt papildu pirkumus Steam platformā un ierobežot piekļuvi Steam Community saziņai. Steam Family dalībnieku skaitu būs iespējams mainīt reizi gadā. Tāpat Valve uzraudzīs jaunās sistēmas kārtību, kas nākotnē varētu arī samazināt grupas dalībnieku skaitu.

    Steam Family princips ir tāds, ka ja grupā ir pieejama viena spēles versija, to attiecīgajā brīdī var spēlē viens dalībnieks. Līdz ar to, lai vairāki dalībnieki reizē spēlētu vienu spēli, būs jāiegādājas vairākas videospēles kopijas. Tas nozīmē, ka daudzspēlētāju spēlēm šis nemaz nebūs tik noderīgi, jo tāpat jābūt pieejamā vairākām spēļu kopijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma