Web Analytics
More
    Reklāma

    Mozilla nomainīta uzņēmuma vadība

    Jaunākie raksti

    Mozilla vadībā ir iecelta jauna izpilddirektore. Paziņojums Mozilla oficiālajā tīmekļa vietnē apstiprina, ka Mitchell Baker vairs nav Mozilla izpilddirektore, jaunā izpilddirektore ir Laura Chambers, kura pēdējos trīs gadus bijusi Mozilla padomes locekle.

    Laura Chambers aizpildīs izpilddirektora amatu līdz gada beigām vai līdz tiks atrasts pastāvīgs aizvietotājs. Iepriekšējā izpilddirektore turpina strādāt Mozilla kā Mozilla Corporation priekšsēdētāja. Nākamajos 10 mēnešos Mozilla būs fokuss uz veiksmīgu produktu izlaišanu un jaunu platformu veidošanu.

    Reklāma

    Saskaņā ar ziņojumu, jaunā izpilddirektore precizēs uzņēmuma redzējumu un saskaņos uzņēmējdarbības un produkta stratēģiju. Viņa arī pievērsīsies galvenajiem produktiem, piemēram, Firefox.

    Mozilla arī atlaida simtiem darbinieku 2020. gadā, veicot uzņēmuma restrukturizāciju. Firefox, Mozilla pamata produkts un galvenais ienākumu radītājs, tiek minēts tikai vienu reizi uzņēmuma paziņojumā. Mozilla gūst  lielāko daļu savu ieņēmumu no meklēšanas darījumiem Firefox, īpaši no Google meklēšanas dziņa izplatības un izmantošanas veicināšanas Firefox.

    AvotsGhacks
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    15.02.2024 04:09

    Man likas ka ta sen nospraga.

    bobis
    15.02.2024 04:10

    Tpat ka godzila.

    Reklāma