Web Analytics
More
    Reklāma

    Tā vien izskatās, ka Windows 12 šogad nesagaidīsim

    Jaunākie raksti

    Microsoft apstiprinājis Windows atjauninājumu plānus un tā vien šķiet, ka Windows 12 neiznāks šajā gadā. Vēl arvien tiek aktīvi uzturēts un attīstīts Windows 11, rudenī tas saņems Windows 11 24H2 lielo atjauninājumu.

    Skaidrs, ka Microsoft plānos ir Windows 11 aprīkot ar dažādām mākslīgā intelekta iezīmēm. Dažādi mākslīgā intelekta uzlabojumi nevienam nebūs pārsteigums, jo Microsoft ir cieši sapinis savu ikdienu ar OpenAI un arī ChatGPT.

    Reklāma

    Šobrīd tiek uzskatīts, ka Windows 12 varētu tikt izziņots kaut kad šī gada vasarā, bet tās vēl arvien ir optimistiskas aplēses. Ja Windows 12 tiešām tiek izziņots šajā gadā, tad pie lietotājiem tas nonāks ne ātrāk par 2025. gada vidu, vismaz tā šobrīd tiek baumots internetā.

    Protams, vienmēr paliek jautājums – vai man maz tādu Windows 12 vajadzēs. Droši vien jāsagaida pirmie oficiālie Windows 12 vēstījumi, tad varēs tikai novērtē, kādas tieši prasības atnāks kopā ar Windows 12. Jau šobrīd ar Windows 11 ir problēmas, kas to neļauj uzstādīt vecākos datoros, lai aizstātu Windows 10, kam nākamajā gadā tiks pārtraukts atbalsts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma