Web Analytics
More
    Reklāma

    Pilnīgi jauno elektrisko Opel SUV sauks Frontera

    Jaunākie raksti

    Opel ir paziņojis par Frontera nosaukuma atgriešanos – tas notiks 2024. gadā pilnīgi jauna SUV modeļa formā. Jaunā Frontera, kas tiks prezentēta šī gada gaitā, būs dzīvespriecīgs auto ar gudriem funkcionāliem elementiem. Tas arī demonstrēs Opel izteiksmīgā un tīrā dizaina filozofiju jaunā, spēcīgā interpretācijā un būs pirmais vācu zīmola sērijveida modelis, kuru rotās jaunā Opel Blitz emblēma. Jaunā Frontera jau no paša sākuma būs pieejama kā elektroauto.

    Opel izpilddirektors Floriāns Hitls: “Frontera ir ideāls nosaukums mūsu jaunajam aizraujošajam SUV modelim. Tam būs pārliecinošs raksturs, un tas atradīsies tieši tirgus kodolā.”

    Jauno Opel Frontera raksturos augsta ietilpība un daudzpusība, tādēļ tā patiks klientiem ar aktīvu dzīvesveidu un ģimenēm. Jaunpienācējs turpinās Opel ilgstošo tradīciju piedāvāt cenas ziņā pieejamu mobilitāti plašam klientu lokam.

    Pēc elektriskās Frontera debijas un nākamās paaudzes Grandland pilnībā elektriskās versijas ieviešanas, kas arī paredzēta šogad, katrā Opel modeļu saimē būs vismaz viens elektroauto. Tas iezīmēs nozīmīgu pagrieziena punktu Riselsheimas zīmola transformācijā par pilnībā elektrisku zīmolu.

    Plašais Opel elektromobiļu klāsts šobrīd ietver Rocks Electric vieglo kvadriciklu, Corsa Electric, Mokka Electric, Astra Electric un Astra Sports Tourer Electric, kā arī jauno pasažieru Combo Electric un mikroautobusu Zafira Electric. Pilnībā elektriskas versijas jau tagad ir pieejamas arī visam Opel komercauto portfelim, kuru veido jaunais Combo Electric, jaunais Vivaro Electric un jaunais Movano Electric.

    Jaunās Frontera pirmos fotoattēlus un sīkāku informāciju par jaunpienācēju Opel atklās tuvāko nedēļu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    cyxob
    24.01.2024 23:40

    Gaidu Montas un Rekorda augšāmcelšanos. Nu un Kadett‘u pie reizes ;)

    Mr.T
    25.01.2024 01:17
    Reply to  cyxob

    Opel Manta izskatījās ļoti feini

    Reklāma