Web Analytics
More
    Reklāma

    “Printify” sāk piedāvāt arī kosmētiku un uztura bagātinātājus pēc pieprasījuma

    Jaunākie raksti

    Latvijas izcelsmes globālā pasūtījuma drukas platforma “Printify” tagad sniedz saviem tirgotājiem iespēju piedāvāt klientiem arī pēc pasūtījuma fasētas patēriņa preces, piemēram, ādas kopšanas līdzekļus un uztura bagātinātājus, informēja uzņēmuma izpilddirektore Anastasija Oļeiņika.

    “Printify” mērķis ir sniegt finansiālu un karjeras brīvību e-komercijas uzņēmējiem jebkurā vietā pasaulē, un pēc pasūtījuma fasētas patēriņa preces ir vēl viens veids, kā nodrošināt iespēju vairāk nekā 10 miljoniem partneru piedāvāt arvien jaunas preces saviem klientiem.

    Reklāma

    “Mūsu kopiena jau ilgstoši lūgusi papildināt sortimentu ar tādām jaunām kategorijām kā uztura bagātinātāji un ādas kopšanas līdzekļi. Tirgotāji saskata lielas iespējas, un tādēļ mūsu komanda ir cītīgi strādājusi, lai viņiem tās nodrošinātu. Es ar nepacietību gaidu jaunus pārdošanas rekordus,” saka“Printify” izpilddirektore Anastasija Oļeiņika.

    Sava kosmētikas zīmola izstrāde var prasīt 6-12 mēnešus un 25 tūkstošu dolāru ieguldījumu. “”Printify” to piedāvā paveikt piecu minūšu laikā un bez investīcijām. Globālais e-komercijas bizness, kurā preces tiek nosūtītas pircējam bez pārdevēja tiešas iesaistes (dropshipping), 2022. gadā bija 225 miljardus dolāru vērts, taču tikai 2,6 % no tā veidoja kosmētikas un veselības produkti. “Printify” saskata lielu potenciālu piedāvāt savas platformas lietotājiem arī šīs kategorijas produktus.

    “Printify” fasētās patēriņa preces ASV un Kanādā oficiāli sāks piedāvāt februārī. “Printify” kataloga papildinājumi iezīmēs vēl vienu pavērsiena punktu, jo tirgotājiem būs pieejami vairāk nekā 1000 produktu, kurus iespējams pielāgot un pārdot tiešsaistē. “Printify” nodrošina lielu izvēli, augstākās kvalitātes produktus un viskonkurētspējīgākās cenas visiem produktiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    17.01.2024 12:43

    “Mūsu kopiena” – ?!? Kā amiši, kas arī dzīvo kopienā?

    Krotow
    17.01.2024 14:20

    Paskatījās ka Herbalife 90-os un 2000-os slauca alternatīvi apdāvinātos un iedomājās pamēģināt :)

    Alberts Kviesis
    17.01.2024 14:56

    Kopš Printful vs Printify laikiem šie ir labojušies. Printify ir starpnieks, kas piedāvā trešo ražotāju produkciju. Bija interesanti salīdzināt kopš šo abu kašķa laikiem..

    Agnis
    17.01.2024 15:33

    Man vairāk liekas, ka pamanīja ka cits LV startup https://supliful.com/ sāk normali ieskrieties, un ar saviem resursiem vienkārši izlēma palaist pie sevis tādu servisu.

    Usinss
    17.01.2024 22:15

    Printify nepārsteidz. Nokopēja printful, tagad kopē suplify… lohu bars

    Reklāma