Web Analytics
More
    Reklāma

    “iDeal” atklās pirmo veikalu Daugavpilī

    Jaunākie raksti

    Nākamajā nedēļā “iDeal Latvija” atklās pirmo Apple Authorized Reseller veikalu Daugavpilī. Tas atradīsies tirdzniecības centrā “Ditton” pirmajā stāvā. Atklāšana notiks 10. maijā plkst. 10.00.

    Atklāšanas dienā klientus gaida mūzika, dažādas aktivitātes, dienas gaitā pasākuma vadītājs izspēlēs arī vairākus konkursus, apmeklētājus cienās ar popkornu un dzērieniem. Protams, neiztikt arī bez dāvanām, īpašiem piedāvājumiem un lieliskām cenām.

    Reklāma


    Daugavpils “iDeal” veikalā tiks nodrošināts plašs produktu klāsts – jaunais “iPhone 15”, “iPhone 15 Plus”, “iPhone 15 Pro” un “iPhone 15 Pro Max”, dators “MacBook PRO” un citi produkti ar elegantu dizainu un jaunākās paaudzes risinājumiem. Veikalā nodrošinās profesionālu apkalpošanu privātpersonām un  juridiskiem klientiem, un var nodod ierīces servisā. Sertificēti un apmācīti specialisti palīdzēs atrast ideālo produktu, izskaidros tā lietošanas īpatnības un būs atbalsts arī visā ierīces lietošanas ceļā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vigo
    03.05.2024 16:49

    Cerams, ka apkalpos tikai latviski.

    Pēča
    08.05.2024 11:12
    Reply to  Vigo

    Kāpēc gan latvieši gribētu pirkt ko tādu? Apple operētajsistēma joprojām nav Latviešu valodā iztulkota. Tad kā diez var lietot un saprast?
    Krievu valodā gan…. Tad nu skaidrs kāda demogrāfija pērk šīs ierīces.

    Flare
    03.05.2024 19:49

    иДеал? :D

    Reklāma