Web Analytics
More
    Reklāma

    “iDeal” iepirkšanās centrā “Akropole Alfa” atklāj otro jaunā koncepta veikalu Latvijā

    Jaunākie raksti

    Šorīt iepirkšanās centrā “Akropole Alfa” atklāja otro “iDeal Latvija” jaunā koncepta “Apple Premium Partner” veikalu Latvijā. Plkst. 10.00 pie veikala pulcējās vairāk nekā 200 cilvēku, pirmais zīmola fans gaidīja jau no plkst. 7.45.

    Vairāki desmiti atklāšanas dienā nāca izņemt jau iepriekš veiktus pasūtījumus: “Tā saucamais pre-order jeb iepriekšēja pasūtīšana, arī pirms jaunie modeļi pieejami, ir ļoti populāra zīmola “Apple” entuziastiem. Tas palīdz strādāt un radīt inovatīvus produktus. Tas arī nozīmē, ka Latvijas iedzīvotāji ir tehnoloģiski attīstīti, prasīgi un gatavi jaunākajiem pieejamajiem risinājumiem,” saka “iDeal” Latvijas filiāles vadītājs Nikolajs Zaikins.

    Latvijā ieviestais koncepts paredz strādāt kā “vienas pieturas” veikalam, jo visi pakalpojumi un risinājumi ir pieejami vienuviet – “Apple” produkti, aksesuāri, serviss, apmācības un meistarklases, nolietotu preču apmaiņas pakalpojumi un finansēšanas pakalpojumi juridiskiem klientiem, tai skaitā “Smart Deal”.

    N. Zaikins uzsver, ka pateicoties jaunajam konceptam “iDeal” apgrozījums ir pieaudzis par 36%: “Pašlaik “iDeal” veikalos ir spēcīgs produktu klāsts – jaunais “iPhone 15”, “iPhone 15 Plus”, “iPhone 15 Pro” un “iPhone 15 Pro Max”, dators “MacBook PRO”, visos “Mac” datoros pieejamas M3, M3 Pro un M3 Max mikroshēmas, kas aprīkotas ar revolucionārām tehnoloģijām, lai nodrošinātu ievērojami lielāku veiktspēju. Pēc pārdošanas rādītājiem redzam, ka zīmola klienti novērtē eleganto dizainu un jaunākās paaudzes risinājumus. Tas ļauj mums attīstīt esošos veikalus un attīstīties reģionos – kā stāstījām gada sākumā, ievērojams potenciāls ir Latgalē un Daugavpilī tiks atvērts nākamais veikals.”

    “iDeal Latvija” arī Daugavpils veikalā nodrošinās profesionālu apkalpošanu un augstas klases klientu servisu privātpersonām un juridiskiem klientiem. Sertificēti un apmācīti specialisti palīdzēs atrast ideālo produktu, izskaidros tā lietošanas īpatnības un būs atbalsts arī visā ierīces lietošanas ceļā.

    Veikala tirdzniecības platība ir 130 m2. Tas būs pieejams apmeklētājiem katru dienu no plkst. 10.00 līdz 21.00. Veikalā strādās pieci darbinieki.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    17.11.2023 20:37

    Nozombētie nabadziņi…

    Jēnis
    17.11.2023 23:15
    Reply to  Jānis

    Es nevaru sagaidīt kad iznāks jaunie m3 mac studio lai atdotu vel pāris k Ābolim.

    Katru gadu mainu telefonus un varu teikt ka androids ir štrunts.
    Lietojis esmu Blackberry, Windows phone 7, Windows phone 8, Android 8/9/10/11 un iPhones no 2018 gada.

    Neviena crash vai gļuka uz ābola, kamēr androids vnk izmet no aplikācijas un paliek ar vien bremzīgāks

    Desa
    18.11.2023 01:51

    “ Latvijas iedzīvotāji ir tehnoloģiski attīstīti” – uz teju nabadzigākās ES valsts titula fons šis nu ir loti pārgalvigs apgalvojumus.

    Biteme
    18.11.2023 08:43

    Latvijā ieviestais koncepts paredz strādāt kā “vienas pieturas” veikalam, jo visi pakalpojumi un risinājumi ir pieejami vienuviet – vai koncepts paredz, ka turpat varēs nopirkt arī rezerves daļas? Rosmans dikti gribētu tādu konceptu arī ASV. Varbūt pārcelsies uz Latviju)

    Ģenerālis Errors
    18.11.2023 16:10

    Kas tajā “konceptā” tik inovatīvs?
    Samaksā un nesaņem preci? Tas jau sen ir, sauc par loteriju.
    Nopērc preci bet izrādās ka tā ir uz īri? To man šķiet printeru ražotāji izgudroja, pirms gadiem 20.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    21.11.2023 09:05

    Nez, es kriptoziemas laikā datortehniku iegādājos “Laika mašīnā” – tur var reāli ietaupīt!

    Last edited 5 months ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Biteme
    21.11.2023 09:55

    Ja ņem 286os un AT, nevis XT – tad pavisam izdevīgi.

    Reklāma