Web Analytics
More
    Reklāma

    Divu gadu laikā “iDeal” veikali tiks pārveidoti pēc jaunā koncepta; atklās jaunus veikalus Daugavpilī un Liepājā

    Jaunākie raksti

    Lai turpinātu veiksmīgu attīstību, 2023. un 2024.gadā plānots investēt līdzekļus, lai pārveidotu  “iDeal” veikalus populārākajos tirdzniecības centros pēc jaunā “Apple Premium Partner” koncepta, kā arī atvērt jaunus veikalus reģionos, tostarp Daugavpilī un Liepājā.

    Jau esošos veikalus tirdzniecības centros plānots pārveidot pēc jaunā koncepta, kāds tas ir redzams tikko atklātajā veikalā Brīvības ielā 31, tādējādi ieviešot arvien jaunas inovācijas un piedāvājot pircējiem vienas pieturas “Apple” risinājumus. Šī pieeja nozīmē, ka gan privātpersonām, gan juridiskiem klientiem visi pakalpojumi un risinājumi ir pieejami vienuviet – preces, aksesuāri, serviss, apmācības un meistarklases, nolietotu preču apmaiņas pakalpojumu, saņemot atlaidi jaunajām ierīcēm, kā arī finansēšanas pakalpojumus juridiskiem klientiem u.c.

    Tāpat “iDeal” izvirzījis ilglaicīgus un globālus mērķus cīņai pret klimata izmaiņām, lai panāktu progresu pārejai uz ilgtspējīgiem risinājumiem. Uzņēmums piedāvā apmainīt jebkura ražotāja lietotu, taču strādājošu ierīci pret jaunu, saņemot atbilstošu atlaidi. “Mēs ticam, ka šis risinājums ir aktuāls daudziem cilvēkiem, kuri iegādājas jaunas ierīces, bet īsti nezina, kur likt vecās, kas vēl ir darba kārtībā, bet vairs nav nepieciešamas, tāpēc aicinām cilvēkus nevis tās glabāt mājās, bet gan nodot mūsu veikalos, lai saņemtu atlaidi saviem jaunajiem pirkumiem,” saka “iDeal” Latvijas filiāles vadītājs Nikolajs Zaikins.

    Savukārt vēl viens mērķis ir saistīts ar tehnoloģisko izglītību, kuru sekmē pieejamība un individuāli pielāgoti risinājumi. Jaunākais pieejamais Eiropas Savienības Digitālās ekonomikas un sabiedrības indeksa pētījums liecina, ka kopumā tikai 43% Latvijas iedzīvotāju vecumā no 16 līdz 74 gadiem ir pamata digitālās zināšanas un prasmes. Tāpēc no februāra uzņēmums visiem interesentiem, organizēs bezmaksas apmācības un meistarklases par darbu ar “Apple” produktiem gan jaunajiem, gan arī jau pieredzējušiem lietotājiem.

    Kursors.lv komentārs: Juhū, lieli prieki Daugavpils un Liepājas iedzīvotājiem! Apple produkti un kvalitatīvi aksesuāri arī jums mājās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dindāls
    31.01.2023 12:19

    Nu ja telpas neko neizmaksā tad var tā darīt. Savādāk tas ir drošs bankrots.
    Visi pērk līzingā no “operatora”, nevienam nav naudas.

    Reklāma