Web Analytics
More
    Reklāma

    Honor Magic6 Lite viedtālruņa apskats – piliens maģijas

    Ja esi agrāk fanojis par Huawei, un šobrīd pārdzīvo, ka ražotājs neatbalsta Google servisus, tad noteikti vērts skatīties Honor magic6 Lite virzienā.

    Jaunākie raksti

    Pirms pāris gadiem Honor viedtālruņi no mūsu platuma grādiem bija pazuduši. Tad ražotājam izdevās atkabināties no sankciju nomocītās Huawei mātes. Un tā Honor ar Google atbalstu pirms trim gadiem atgriezās ar Honor 50 modeli. Pagaidām gan vidējās klases augšgala turpinātājs nav iznācis, toties esam tikuši pie vidējās klases apakšgala – Honor Magic6 Lite. Nebrīnieties, ka citos tirgos šis modelis tiek godāts, kā Honor X9b 5G, tas vienkārši ir rebrendots Honor Magic6 Lite. Ko nozīmē vidējās klases apakša? To, ka pie Bite Honor Magic6 Lite atrodams par 399 eiro. Paldies Bite par testa ierīci! Bet tas arī nozīmē, ka Magic6 Lite ir visai plaša konkurence, piemēram, POCO X6 vai Nothing Phone (2a). Ar ko Magic6 Lite atšķiras? Ar dizainu, kas cenšas izskatīties dārgāks, nekā ir. Ar ļoti izturīgu ekrāna aizsargstiklu. Ar teicamu ekrānu un lielisku akumulatora darbību. Par šiem un citiem labumiem, kā arī par negludumiem, lasi apskatā!

    Reklāma


    Honor Magic6 Lite tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 13, Magic OS 7.2
    • Ekrāns: 6.78 AMOLED, 1220 x 2652, 19.5:9 malu attiecība, ~431 ppi, 112.6 cm2, ~91.2% ekrāna un korpusa attiecība, 1B krāsu, 120Hz ātrā atsvaidze, 1200 nitu maksimālais spilgtums
    • Procesors: Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 (4 nm), astoņi kodoli: 4×2.2 GHz Cortex-A78 & 4×1.8 GHz Cortex-A55, Adreno 710 videoapakšsistēma
    • RAM: 8 GB
    • Atmiņa: 256 GB
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.1 (A2DP, LE), USB Type-C 2.0, NFC, 3G/4G/5G
    • Pozicionēšana: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
    • Papildu: zem ekrāna novietots optiskais pirkstu nospiedumu lasītājs, žiroskops, kompass, IP53 putekļu un šļakstu noturība
    • Kameras: aizmugurē: 108 MP, f/1.8, 1/1.67″, PDAF galvenā kamera; 5 MP, f/2.2 ultra platleņķa kamera; 2 MP, f/2.4 makro kamera; LED zibspuldze; HDR; 4K@30fps, 1080p@30fps video. Priekšā 16 MP, f/2.5 pašiņu kamera, 1080p@30fps video
    • Izmēri un svars: 163.6 x 75.5 x 8 mm, 185 g
    • Akumulators: Li-Po 5300 mAh, 35W ātrā uzlāde
    • Cena: 399 eiro (8/256 GB)

    Dizains cenšas izskatīties dārgāks, nekā ir

    Es laikam esmu izlaists (lasi pieradis) pie mūsdienu dizaina tendencēm – kantainām malām un plakaniem ekrāniem. Honor Magic6 Lite nedaudz gremdējas pagātnē ar tādiem risinājumiem, kā ekrāns ar noliektām malām un plastmasas detaļām, kas imitē premium materiālus. Jā, tas varbūt arī nav tas godprātīgākais dizaina ceļš, toties tas ir patīkams vidējais pirksts ābola dizaina tendencēm, kam šobrīd seko gandrīz visi ražotāji. Pat ja šāds dizains šķiet nedaudz oldskūlīgs, toties ar ergonomiku tam viss ir kārtībā. Ekrāns līgani saplūst ar glancēto plastmasas rāmi, bet tas ar matēto aizmugures plastmasu. Rezultātā noapaļotā korpusa forma un vieglais svars, Magic6 Lite padara par vienu no ergonomiskākajiem 6.78 collu ekrāna viedtālruņiem. Jap, ekrāna izmērs saka priekšā, ka šī ir lāpsta, toties viegla un ērta. Salaiduma vietas šķiet zolīdas un nekas neliecina par sliktu uzbūvi, kas agrāk nodeva vidējās klases cenu.

    To, ka dizains cenšas izskatīties dārgāk, nekā ir, apstiprina ne vien plastmasas vēlme imitēt stiklu un alumīniju, bet arī iespaidīgā kameru sala, kas nedaudz atgādina Xiaomi 14 Ultra kameru salu. Neuzķerieties, kameras noteikti nav 14 Ultra līmenī. Toties sala nav pārāk izbīdīta un rezultātā Magic6 Lite uz galda negāzelējas. Protams, mani kaitina, ka salas vidū ir mārketinga uzraksts un pirkstiem visērtākā pozīcija ir speķojot salu, toties zelta akcents ap to ir elegants sīkums, turklāt ap tā reljefu ir kaifīgi palaist nagu. Gandrīz fidžetspinera efekts. Aizmugure ir maigi matēta ar nelieliem lāsumiņiem, kas gaismā zaigo. Patīkami, ka Honor Magic6 Lite nav aizmirsis arī IP53 putekļu un šļakstu noturību, tomēr jāatzīmē, ka aizvien vairāk konkurentu piedāvā jau pilnvērtīgu ūdens noturību. Kopumā dizains ir smalks un ergonomisks, lai arī nedaudz iemarinēts no pāris gadu senas pagātnes.

    Lelisks, izturīgs ekrāns

    Honor Magic6 Lite piedāvā visai pieejamu cenu. Labā ziņa, ka tas nav bijis iemesls, lai taupītu uz ekrānu. Patiesībā gribu teikt, ka Magic6 Lite saņēmis tik pat labu ekrānu, kā krietni dārgākais Honor 90. Tas nozīmē, ka ekrānam ir pietiekama izšķirtspēja, labi skata leņķi, izcils kontrasts, pietiekams spilgtums un plaši programmatūras pielāgojumi. Ikdienā saturs ekrānā izskatās lieliski. Lai gan Magic6 Lite ekrāns nepiedāvā šī gada tendenci – īpaši augstu spilgtumu – 1200 nitu maksimālais spilgtums būs gana ņiprs, lai cīnītos ar spilgtu sauli.

    Vēl viena lieta, ar ko ražotāja mārketings lielās, ir ekrāna aizsargstikla izturība. Honor savos veikumos, lai samazinātu cenu neizmanto Corning Gorilla Glass, tomēr šoreiz izmantots pašradīts risinājums. Ražotājs to sauc par “HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop Display 360°”, ko ar piecām zvaigznēm sertificējis Šveices uzņēmums SGS. Vienkāršāk sakot, izmantoti trīs slāņi, kas amortizē kritienus. Godīgi sakot, neatļāvos ar stiklu šķaidīt riekstus vai taisīt vaļā aliņu, tomēr tieši šādus piemērus redzēju Āzijas apskatnieku video. Kā vienmēr, šādu mārketinga daiļrunību vajag uztvert ar latviskajai dzīvesziņai raksturīgo, aizdomu pilno skatienu, tomēr patīkami redzēt retu parādību šādā cenā – izturību.

    Avots: Honor.com

    Programmatūra piedāvā gan klasiskos krāsu, gan atsvaidzes pielāgojumus, bet pieejami arī risinājumi, kas saudzē redzi. Ir gan 1920Hz PMW, kas pret acīm ir saudzīgāks, ja lieto telefonu tumsā, gan krāsu temperatūras pielāgošana visas dienas garumā. Kas tas tāds? Tā ir tā dzintara nokrāsa, kas absorbē zilo gaismu, lai slodze acīm būtu mazāka. Teikšu godīgi, parasti esmu izvairījies no šiem režīmiem, jo man kaitina, ka korekts balto toņu attēlojums pēkšņi pārvēršas urīna krāsā, tomēr Honor to pielāgo līgani, lai pāreja nebūtu krasa, un vakarā es nemaz nemanītu, ka krāsas ieņēmušas citu toni. Man šāds risinājums patīk labāk par “vienkārši ieslēgts” principu. Te gan jāatgādina, ka trūkst tādu riktīgu akadēmisku pētījumu, lai pierādītu zilās gaismas ietekmi uz redzi, tomēr ir uzņēmumi, kas sertificē arī to. Šo uztveru ar maigu smīnu par tehnoloģisko ezotēriku, bet prieku, ka šāda pāreja visas dienas garumā man tīk labāk.

    Kopumā lielisks ekrāns!

    Ierasta atbloķēšana

    Te stāsts ir vienkāršs – ir zibenīga atbloķēšana ar seju, kas nav biometriski droša, ir zem ekrāna novietots optiskais pirkstu nospiedumu lasītājs, kas ir biometriski drošs. Tas ir gana ātrs un precīzs, tomēr tā novietojumu prasītos maķenīt augstāk. Jāatgādina, ka Magic6 Lite izmērs nav kompakts, tādēļ šķiet neloģiski, ka pat atbloķējot tālruni, jānodarbojas ar žonglēšanu.

    Honor jau atkal aizmirsis par skaņu un vibrāciju

    “Faz, faz, trrrrr” tā var raksturot Honor Magic6 Lite vibrāciju motoru. Tas ir tik skaļš un rupjš, ka reizēm pat satraucos, vai tur iekšā kaut kas nav saplīsis. Protams, jo dārgāks viedtālrunis, jo smalkāka vibrācija, bet tik rupju vairs neatceros, kad pēdējo reizi redzēju pat budžeta klasē. Domāju, ka ražotājs to apzinās, tādēļ saskarnē nav izbārstīti vibrācijas klikšķi, kā konkurentiem. Diemžēl, tas nozīmē, ka nav vibrācijas atbalsts arī tik ierastai lietai, kā tastatūra. Rakstīt bez tās ir jancīgi. Līdzīgi neiepriecinošs stāsts arī par vienīgo mono skaļruni rāmja apakšā. Gandrīz visi konkurenti šādā cenā jau saņēmuši divus skaļruņus. Tas ir pieņemami skaļš, tomēr kvalitāte iepaliek, augšējos skaļuma līmeņos skaņa šķiet plakana, nedaudz metāliska, bez basiem. Šajā departamentā konkurenti krietni aizsteigušies priekšā Honor.

    Ietilpīgs akumulators

    Jau ievadā rakstīju, ka citos tirgos Honor Magic6 Lite atrodams, kā Honor X9b 5G. Vienīgā atšķirība abiem modeļiem ir akumulatora ietilpība. X9b saņēmis iespaidīgu 5800 mAh akumulatoru, tādēļ mārketings sola trīs dienu darbību. Acīmredzot šādu akumulatoru ražotājs nepaspēja sertificēt Eiropā, tādēļ Magic6 Lite saņēmis Li-Po 5300 mAh akumulatoru, kas vienalga ir krietni virs vidējā. Jā, līdz trim dienām nedavelk, bet pie vidējas noslodzes divas var mierīgi izvilkt. Testa laikā mans darbs prasīja visai apjomīgi noslogot Magic6 Lite, tādēļ patīkami, ka ne reizi man nevajadzēja dienas laikā uzpildīties. Pa nakti to tomēr darīju, tādēļ grūti pateikt uzlādes ātrumu. Proti, Honor Magic6 Lite saņēmis 35W uzlādi, kas šķiet lēna uz POCO/Xiaomi fona, tomēr tā ir ātrāka par Samsung vai pikseļu uzlādi. Ja Xiaomi piešķir ne vien ātrāku uzlādi, bet arī lādētāju iekļauj komplektā, tad šoreiz Honor iekļāvis vien vadu un silikona ietvaru.

    Veiktspēja netur līdzi konkurentiem

    Honor Magic6 Lite darbina Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 čipkopa. Uzreiz jāteic, ka tā netur līdzi konkurentiem. Protams, nebūtu prātīgi šādā cenā prasīt flagmaņu veiktspēju, bet ikdienas lietošana nodod procesora nespējas. Lietotnes ielādējas lēnāk, un ikdienas lietošanā ir dažādas aiztures un buktes. Arī spēlējot spēles, kadru zudums parādās visai ātri. Un procesoru noteikti nevar nosaukt par vēso čali. Silšana parādās arī pie ikdienišķas slodzes. Labā ziņa, ka tā nesasniedz karšanu, bet rokas ik pa brīdim var pasildīt.

    arī sintētiskie veiktspējas testi rāda neiepriecinošu ainu. Honor Magic6 Lite piekāpjas gandrīz visiem konkurentiem. Labā ziņa, ka savienojumi strādā korekti. No vienas puses, šādā cenā dažādas aiztures būtu pieņemamas, tomēr konkurentiem labāk izdevies salāgot procesoru darbību ar programmatūru, lai lietošanas pieredze būtu plūstoša.Magic6 Lite gadījumā aiztures ir pārāk uzkrītošas. Tomēr vircas mucā ir arī pa kādai medus karotei – Honor Magic6 Lite bāzes versija sākas ar 256 GB atmiņu, kas ir gana dāsni, lai attaisnotu to, ka atmiņu kartes viedtālrunis neatbalsta. Vēl viena veiktspējas nespēja ir saistīta ar pozicionēšanau. GPS strādā lēnīgi un neprecīzi, tādēļ laikapstākļu lietotne regulāri uzrādīja laiku pāris km attālām vietām.

    Magic OS 7.2 uz Android 13

    Jap, Magic6 Lite vēl aizvien izmanto veco Android 13. Tā jau ir pirmā vilšanās, turklāt ražotājs neatzīstas, cik garš būs programmatūras atbalsts. Arī agrāk Honor nevarēja lepoties ar labāko atjauninājumu reputāciju vidējā klasē. Citādi, Magic OS ir visai bieza āda, kas neatvieglo švakā procesora uzdevumus.

    Saskarne pie sirds ies kvēliem Huawei faniem, jo līdzību ir ļoti daudz, kas pierāda, ka nabas saite no mātes nogriezta vien formāli. Uzreiz jāteic, ka saskarnei ir visai daudz kaitinošu sīkumu. Piemēram, kā jau ķīniešu saskarnei pienākas, paziņojumi un kontroles bloks ir atdalīti pēc ābola modes. Bet, ja pavilksi ekrāna vidu, izsaukts tiks bezjēdzīgais sistēmas meklētājs. Problēma, ka pie paziņojumiem var tikt tikai pašā augšā, lai to izdarītu jānodarbojas ar bīstamu žonglēšanu. Neērti!

    Līdzīgi kaitinoši sīkumi ir visai daudz. Piemēram, logrīku kartītes, ko idejiski varētu ērti savienot un izvērst, bet šāds logrīks ir tikai viens, tādēļ faktiski šī funkcija nemaz nav pieejama. Līdzīgi par dažādiem MI solījumiem, kas parādās ieteikumos, bet iestatījumos tos atrast nevar.

    Papukstēju, pietiek. Ir jau arī gaišā puse. Tā sastāv no niansētiem pielāgojumiem, atpakaļ žestā paslēptas sānu joslas, vienkārša spēļu režīma un niansētām animācijām. Šī noteikti ir viena no visvairāk animētajām saskarnēm. Tiesa gan, animācijas bieži mēdz paklupt aiz veiktspējas. Žēl, ka pat sistēmas animācijas reizēm zaudē kadrus un uzkaras.

    Stipri viduvējas kameras

    Honor izmanto trīs kameru sistēmu aizmugurē. Uzreiz jāteic, ka kameras izskatās viduvēji pat uz papīra. Galvenā kamera tikusi pie 108 MP, tomēr tā nav saņēmusi optisko stabilizāciju, kas ir jaunais must have arī šādā cenā. Toties ultra platleņķa kamera tikusi tikai pie 5 MP nīkulīga kartupeļa, kas visai ļoti iepaliek galvenajai kamerai. Trešā kamera ir makro apendicīts, par tā nozīmi neizteikšos, lai nesabojātu sev un citiem garastāvokli.

    Honor Magic6 Lite saņēmis:

    • 108 MP, f/1.8, 1/1.67″, PDAF galveno kameru
    • 5 MP, f/2.2 ultra platleņķa kameru
    • 2 MP, f/2.4 makro kameru
    • 16 MP, f/2.5 pašiņu kameru

    Lai gan ierasts, ka vidējā klasē pieejams 10x digitālais palielinājums, galvenā kamera piedāvā vien 8x. Digitālais palielinājums visai ātri zaudē kvalitāti, tādēļ neiesaku ar to aizrauties. Galvenā kamera izmanto 108 MP priekšrocību un piedāvā 3x palielinājumu, kam nebūtu jāzaudē kvalitāte, tomēr šoreiz ir jūtami mazāk detaļu un mazāks asums, kā konkurentiem. Saulainā dienā var paveikties ar izmantojamu 3x bildi, tomēr tiklīdz kaut nedaudz gaisma samazinās, ir redzams kvalitātes kritums. Šoreiz arī ultra platleņķa kamera krietni iepaliek galvenajai, tādēļ iesaku paļauties tikai uz 1x lielumu.

    Galvenā kamera veido mazāk detalizētus attēlus, kā konkurentiem, krāsas reizēm tiek interpretētas visai sintētiski, dabas detaļas tiek digitāli saasinātas un ap koku lapām mēdz parādīties hromātiskā aberācija. Vēl bēdīgāk klājas ultra platleņķim. Tā attēliem ir vēl mazāk detaļu, sliktāks dinamiskais diapazons un reizēm dīvaina perspektīva objektiem. Abas kameras kalibrētas atšķirīgi, tādēļ vienā dienā izveidotas bildes mēdz izskatīties, kā uzņemtas dažādos laikapstākļos.

    Ne pārāk veiksmīgs sniegums arī sliktā gaismā. Attēli mēdz būt neasi. To varētu risināt ar optisko stabilizāciju, ko konkurenti saņēmuši pat šādā cenā. Ultra platleņķa kamera pat nav saņēmusi nakts režīmu. Galvenajai kamerai tas palīdz sakārtot pārgaismotās vietas.

    Būsim reāli, makro kameras tiek pievienotas ķeksīša pēc, lai tikai varētu pateikt, ka aizmugurē ir trīs kameras. Magic6 Lite ir tiešs piemērs šim, jo fokusu grūti notrāpīt un detaļu ir maz.

    Portreta režīms korekti izrēķina objektu, tomēr fona izpludinājums izskatās samākslots.

    Portreta režīms mācīts atpazīt tikai cilvēkus, tomēr galvenās kameras sensors ir pietiekamā izmērā, lai tiktu pie dabiska dziļuma. Patīkami, ka Honor ir viens no retajiem ražotājiem, kas piedāvā atvēruma režīmu. Šis režīms simulē maināmu diafragmas atvērumu un veiksmīgi aprēķina jebkādu objektu. Režīms tiešām realizēts veiksmīgi un ir vienīgais režīms, kas man pietrūkst pie konkurentiem.

    Pašiņu kamera veido pieņemamus attēlus. Tie ir detalizēti ar labu dinamisko diapazonu. Tikai nevajag aizrauties ar portreta režīmu, tas mēdz pārgaismot fonu.

    Ir skaidrs, ka vidējā klasē ir jāpieņem kompromisi, lai saglabātu zemāku cenu. Magic6 Lite gadījumā kompromiss ir kameru departamentā. Šajā ziņā konkurentiem izdevies sabalansētāks sniegums.

    Konkurence

    • POCO X6 – ir cenas ziņā tiešs konkurents. POCO ticis pie jaudīgāka procesora, līdz ar to arī plūdenākas veiktspējas. POCO piedāvā dāsnāku komplektāciju, ietilpīgāku atmiņu, stereo skaļruņus, optiski stabilizētu galveno kameru un daudz ātrāku uzlādi. Honor spēj atspēlēties vienīgi ar ietilpīgāku akumulatoru.
    • Nothing Phone (2a) – izceļas ar savu unikālo dizainu, Glyph diodēm, stereo skaļruņiem, jaudīgāku veiktspēju, labākām kamerām un daudz tīrāku, plūstošāku saskarni. Jau atkal Honor atspēlējas vienīgi ar akumulatora ietilpību.
    • Samsung Galaxy A35 5G – neesam nomedījuši uz testu, bet ir lieliska alternatīva, kas piedāvā pilnvērtīgu IP67 ūdens aizsardzību, stereo skaļruņus, optiski stabilizētu kameru un nopulētāku saskarni ar ilgāku atbalstu. Honor arī šoreiz var piedāvāt vienīgi ietilpīgāku akumulatoru.

    Nobeigumā – pieļauti visai daudz kompromisi

    Honor Magic6 Lite piedāvā budžeta klases sniegumu, kam diemžēl tiek prasīta vidējās klases cena. Pat ja runa ir par vidējās klases apakšgalu. Tas arī neļauj Magic6 Lite izskatīties pārāk labi uz konkurentu fona. Konkurenti mēdz piedāvāt dāsnākas komplektācijas, jaudīgāku veiktspēju, sakārtotāku programmatūru, labākas kameras un sakārtotāku situāciju skaņas departamentā. Tomēr tas nenozīmē, ka Honor Magic6 Lite būtu uzreiz norakstāms. Gluži pretēji, tam ir gan teicams ekrāns, gan atšķirīgs dizains, gan ietilpīgāks akumulators, kā konkurentiem. Šie var būt pietiekami argumenti par labu Honor.

    Iepriecināja

    • Elegants, labi kopā salikts, ergonomisks korpuss
    • Teicams ekrāns
    • Ietilpīgs akumulators
    • Pieņemama cena

    Neiepriecināja

    • Veiktspēja nav līmenī
    • Konkurentiem ir divi skaļruņi un smalkāks vibrāciju motors
    • Uzlāde varēja būt ātrāka, nav lādētājs komplektā
    • Galvenai kamerai prasās pēc optiskās stabilizācijas, ultra platleņķis stipri iepaliek
    • Magic OS prasās pēc būtiskiem uzlabojumiem
    Ja esi agrāk fanojis par Huawei, un šobrīd pārdzīvo, ka ražotājs neatbalsta Google servisus, tad noteikti vērts skatīties Honor magic6 Lite virzienā.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains un uzbūve
    8
    Ekrāns
    9
    Programmatūra
    6
    Veiktspēja
    5
    Akumulators
    8
    Kameras
    6
    Cena
    8
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    14.05.2024 13:50

    Ir gan 1920Hz PMW, kas pret acīm ir saudzīgāks, ja lieto telefonu tumsā – saprotot, ka mūsdienās telefonu ar IPS ekrānu vairs nav tik daudz un mēģinot saprast kas tieši AMOLED ekrānos ir jāskatās lai acis netecētu laukā, radās iespaids ka PWM frekvence ne tuvu nav vienīgais būtiskais parametrs. Vieniem palīdz līdzena PWM līkne, citiem ir labi ar pOLED veida ekrānu.

    Ko saka kursora lasītāji, vēlams ne vien 15gadīgie kuriem viss ir labi vienmēr uz jaunības rēķina?

    Last edited 2 months ago by Biteme
    Skaks
    14.05.2024 15:31
    Reply to  Biteme

    Tas ir gana izplatīts stereotips, jo cilvēkiem ar noteiktām problēmām šī problēma skar. Lielākoties – nevienam problēmas nerada.

    P.s. Ikdienā sēžot pie pc, tālruņa un tv var radīt problēmas acīm, ja sēž pārāk tuvu, bet tas neattiecas uz Jūsu rakstīto.

    Biteme
    14.05.2024 17:18
    Reply to  Skaks

    Pilnīgi noteikti ir cilvēki, kuriem ir sāpīte no OLED ekrāniem un pateikt, ka viņi tos lieto nepareizi, ir vieglākā atbilde. Kā tad telefonu vēl var lietot – izstieptas rokas attālumā, tāpat kā monitoru? Protams, ka telefons vienmēr būs tuvāk, jo ekrāns ir daudz mazāks.
    Esmu priecīgs, ka Jums ar redzi viss kārtībā, bet tas nenozīmē, ka šādi ir paveicies visiem…

    Skaks
    15.05.2024 07:42
    Reply to  Biteme

    Nav jau jābūt izstieptām rokām, bet esot laikam jābūt 30cm attālumā. Bet, ja sēdi telefonā knapi 10 min, tad tas attālums nav tik būtisks. Būsim reāli, es pat neievēroju tos 30cm attālumu, bet es nesēžu telefonā pat 5 minūtes ilgi. Nevēlies problēmas ar acīm pavisam? Aizej pie optometrista reizi pusgadā :D

    Nekādu aizskaršanas metodes nepielietoju, vienkārši liekas, ka Jūs nedaudz pārspīlējat :)

    Biteme
    15.05.2024 07:56
    Reply to  Skaks

    Vienmēr patīkami uzklausīt speciālista viedokli!

    Reklāma
    Ja esi agrāk fanojis par Huawei, un šobrīd pārdzīvo, ka ražotājs neatbalsta Google servisus, tad noteikti vērts skatīties Honor magic6 Lite virzienā.Honor Magic6 Lite viedtālruņa apskats - piliens maģijas