Web Analytics
More
    Reklāma

    POCO X6 apskats – vidējā bērna sindroms

    POCO X6 ir lādzīgs viedtālrunis, kas visticamāk paliks vecākā un jaunākā brāļa ēnā.

    Jaunākie raksti

    Tā kā es pats esmu sendviču (lasi vidējais) bērns ģimenē, tad zinu, ka nereti lielāka uzmanība tiek pievērsta jaunākajam un vecākajam bērnam, kamēr vidējie paliek abu iepriekšminēto ēnā. Līdzīgs stāsts ar POCO triloģiju. Kamēr POCO X6 Pro izceļas ar savu teju flagmaņcienīgo veiktspēju, tikmēr POCO M6 Pro žilbina budžeta klasē ar kārdinošu piedāvājumu. Kur šajā visā stāstā atrodas POCO X6? Pa vidu. Tas gan nenozīmē, ka X6 būtu jāuzskata par viduvējību. Gluži otrādi, ja salīdzina ar pērno POCO X5, tad X6 piedzīvojis vienu no iespaidīgākajām izaugsmēm, kāda redzēta. Godīgi sakot, pat flagmaņi gada nogrieznī tik būtiskus uzlabojumus nepiedāvā. Kādi tie ir? Dizains kļuvis modernāks un izturīgāks, uzlabota veiktspēja un dubultojies atmiņas apjoms, mono skaļrunis nomainīts pret stereo skaļruņiem, uzlāde kļuvusi daudz ātrāka, lieliskais ekrāns ieguvis vēl pamanāmākus uzlabojumus un krietni uzlabota galvenā kamera, kas beidzot tikusi pie optiskās stabilizācijas. Ja ar šo labumu kaudzi vēl nepietiek, tad jānorāda cena, kas sākas no 309 eiro. Apskatot tehnisko specifikāciju, tiešām ir sajūta, ka POCO X6 ir vidējais aritmētiskais starp X6 Pro un M6 Pro, bet tas arī liek bažīties, ka POCO X6 var nepelnīti palikt abu ēnā.

    Reklāma

    POCO X6 tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 13, MIUI 14
    • Ekrāns: 6.67 collu AMOLED, 1220 x 2712, 20:9 malu attiecība, ap 446 ppi, 107.4 cm2, ap 89.7% ekrāna un korpusa attiecība, 68B krāsu, 120Hz ātrā atsvaidze, Dolby Vision, 1800 nitu maksimālais spilgtums, Corning Gorilla Glass Victus aizsargstikls
    • Procesors: Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 (4 nm), astoņi kodoli: 4×2.40 GHz Cortex-A78 & 4×1.95 GHz Cortex-A55, Adreno 710 video apakšsistēma
    • RAM: 8/12* GB
    • Atmiņa: 256/512* GB, UFS 2.2
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.2 (A2DP, LE), NFC, 3.5 mm austiņu ligzda, USB Type-C 2.0, 3G/4G/5G
    • Pozicionēšana: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
    • Papildu: zem ekrāna novietots optiskais pirkstu nospiedumu lasītājs, stereo skaļruņi, 24-bit/192kHz Hi-Res & Hi-Res bezvadu audio, IP54 putekļu un šļakstu noturība, žiroskops, kompass, infrasarkanais raidītājs
    • Kameras: aizmugurē: 64 MP, f/1.8, 25mm, 0.7µm, PDAF, OIS galvenā kamera; 8 MP, f/2.2, 118˚, 1/4.0″, 1.12µm ultra platleņķa kamera; 2 MP, f/2.4 makro kamera; LED zibspuldze; HDR; 4K@30fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS video. Priekšā – 16 MP, f/2.5 pašiņu kamera, HDR, 1080p@30/60fps video
    • Izmēri un svars: 161.2 x 74.3 x 8 mm, 181 g
    • Akumulators: 5100 mAh, 67W ātrā vada uzlāde
    • Cena: 309 eiro (8/256 GB), 369* eiro (12/512 GB)

    *testa ierīcei

    Tipisks dizains

    Ja esi redzējis POCO X5 Pro vai Redmi Note 12 Pro 5G, tad zini, ko gaidīt no POCO X6. Tiešām ir sajūta, ka šie visi, pamainot pa kādai komponentei, taisīti uz vienas bāzes. Tas nebūt nav slikti, jo tas nozīmē, ka pamata versija pievilkusies pagājušā gada Pro versijai. Tātad runa ir par aifoniski kantainu korpusu ar plakanu priekšu un aizmuguri. Diemžēl arī šoreiz aizmugure ir glancēta, kas nozīmē, ka tā būs visai slidena un krās visas pasaules šmuces, ko arī šoreiz ir visai grūti uzturēt tīru. Citādi, aizmugure pat šķiet tīri eleganta, bez spilgtiem pārpratumiem. Visai pamatīgā kameru sala ir izbīdīta, kas liek X6 uz galda gāzelēties. Par laimi, komplektā iekļautais silikona ietvars dizainēts tā, lai šo problēmu atrisinātu. Šoreiz gribu izcelt tieši šo ietvaru, kas vairs nav caurspīdīgs un dienas gaismā neoksidēsies, tādēļ nevajadzēs jau pēc pāris mēnešiem pirkt jaunu maciņu.

    Patīkami, ka sānu rāmis veidots no biezas, matētas plastmasas. Tas palīdz saķerei un mazāk slīd. Labā puse tikusi pie stingriem taustiņiem. Apakšā ap USB ligzdu ir karšu atvilktne, mikrofons un skaļrunis. Otrs skaļrunis meklējams rāmja augšā. Tur vietu radis vēl viens mikrofons, infrasarkanais raidītājs un 3.5 mm austiņu ligzda.

    Pie korpusa plusiem jāmin Corning Gorilla Glass Victus aizsargstikls. Interesanti, ka dārgākais X6 Pro saņēmis zemāku Gorilla Glass 5 versiju. IP54 šļakstu aizsardzība būtu par matu labāk par pērnajiem modeļiem, tomēr jānorāda, ka aizvien vairāk arī šādā cenā sāk jau parādīties pilnvērtīga mitruma noturība. Citādi glīts, ērts un līdz garlaicībai gaumīgs dizains, par ko sūdzību nav.

    Lielisks ekrāns

    Uz papīra X6 saņēmis identisku ekrānu, kā Pro versija. Tātad sūdzību nav. Runa ir par AMOLED ekrānu, kam ir augstāka izšķirtspēja par vidējās klases ierasto standartu, izciliem skata leņķiem un lieliski kalibrētām krāsām. Ikdienā tas nozīmē, ka 446 pikseļi uz collu būs, kaut kas pa vidu starp POCO M6 Pro un POCO F5 Pro izšķirtspējām. Vēl ikdienišķāk tas nozīmē, ka attēls būs gana ass, lai ar neapbruņotu aci neredzētu pikseļus un būtu nedaudz vairāk, kā konkurentiem. Kas vēl pārspēj konkurentus? Spilgtums un aptumšošanas pulsācija (PWM). 1800 nitu spilgtums ir viens no augstākajiem vidējā klasē. Tas protams nenozīmē, ka šāds spilgtums tiks izmantots āra saulē, bet gan izmantots specifiskā HDR saturā. Tas gan nemaina faktu, ka nebūs problēmu POCO X6 ekrānā notiekošo saskatīt arī tad, kad pienāks raibā vasariņa. Kas ir PWM? Tā ir iespēja izmantot atšķirīgu pulsāciju pie zemāka spilgtuma, lai acis mazāk nogurtu, vai lai neredzētu raustīšanos, filmējot ekrānu kamerā. Ikdienā par šo gan nāksies maz domāt, tomēr, ja tas ļauj samazināt slodzi acīm, kāpēc ne?

    Gribas arī uzsvērt patīkami plānās apmales ap ekrānu, kas X6 liek izskatīties krietni dārgākam, nekā tas patiesībā ir. Šis ir smalks pliķis sejā Samsung Galaxy A54 vecmodīgi biezajam rāmim ap ekrānu. Programmatūra ļauj kontrolēt gan krāsas, gan kontrolēt 120Hz ātro atsvaidzi. Ir pieejams arī plaši pielāgojams vienmēr ieslēgtais ekrāns.

    Pirkstu nospiedumu lasītājs zem ekrāna

    Garais stāsts īsumā – kad Vivo pirms 6 gadiem demonstrēja zem ekrāna paslaucītu pirkstu nospiedumu lasītāju, šī tehnoloģija visai ātri atceļoja uz vidējo klasi. Vēlāk tā tika aizstāta ar Sony dizaineru atradumu – veco, kapacitīvo lasītāju bloķēšanas taustiņā. Nu atkal esam atgriezušies pie advancētākas tehnoloģijas. Labums ir tāds, ka novietojums neapdala ne labročus, ne kreiļus. Lasītājs ir ātrs, ērts un uzticams. Pilnai laimei, gan to novietotu maķenīt augstāk. Citādi, ērti un uzticami. Ak jā, ir arī ātra atbloķēšana ar seju, bet, ja Tev svarīga ir drošība, izmanto pirkstu nospiedumu lasītāju, tas vienīgais no atbloķēšanas veidiem ir biometrisks.

    Skaļruņi un vibrācijas motors

    Divi skaļruņi ir vienmēr labāk par vienu. X6 tādus arī saņēmis. Ierasti, ka apakšējais rūpējas par galveno skaņas apjomu, augšējais vairāk uzskatāms, kā asistents, kas pastiprina augšējās frekvences, bet tā kā X6 rāmja augša saņēmusi atsevišķu izeju, skaņa šķiet pienācīgi balansēta. Tiesa gan, kopējais skaņas apjoms citiem modeļiem padevies skaļāks. Toties ar kvalitāti viss ir kārtībā. Augšas ir pietiekami dzidras un nedaudz pat jūtami arī basi, ko nereti šādā cenā nevar dzirdēt vispār. Augša tikusi arī pie 3.5 mm austiņu ligzdas, kas ir izmirstoša tehnoloģija, ko viedtālruņos var redzēt aizvien retāk. Gribu paslavēt vibrācijas motoru, kas ir gan smalki kalibrēts, lai tiktu galā ar smalkajiem, saskarnē izbārstītajiem klikšķiem, gan uzstājīgāku, kabatā jūtamu vibrāciju.

    Ietilpīgs akumulators ar ļoti ātru uzlādi

    No vienas puses, patīkami, ka POCO X6 saņēmis 5100 mAh akumulatoru, kas ir par 100 mAh vairāk, kā parasti, no otras puses, žēl, ka rezultāts tomēr nav labāks par konkurentiem. Vēl aizvien šajā ziņā nepārspēts ir Sony Xperia 10 V. Nepārprotiet mani, vienas dienas nogrieznī viss būs kārtībā, bet divu dienu darbību no X6 neizspiedu. OK, noslogoju jau arī pamatīgi, tomēr sniegums bija nedaudz švakāks par POCO X6 Pro un M6 Pro. Toties to atsver līdzi dotais 67W ātrais lādētājs. Lai gan arī tas darbojas nedaudz gausāk par Pro versiju, domāju, ka iespēja zem 50 minūtēm piepildīt 0-100% apmierinās lielāko daļu un ļaus pasmieties par Samsung, Apple, Google un Sony bruņurupuču uzlādēm. Kad pēc darba pārrados mājās, ja vakarā gribēju paspēlēt spēlīti, aptuveni 20 minūtēs akumulatoru papildināju par 69%. Vai nav iespaidīgi?

    Vidējās klases veiktspēja

    Ja POCO X6 Pro gadījumā jūsmoju par necerēti jaudīgu veiktspēju, tad X6 gadījumā var sākt manīt, kā izdevies panākt zemāku cenu. Izmantota krietni vecāka (lasi lēnāka) UFS2.2 versija, Bluetooth savienojums samazināts uz 5.2 versiju un sašaurināts pozicionēšanas satelītu atbalsts. Vai tas ikdienas darbībā ko maina? Ja nenodarbosies ar ļoti specifiskiem uzdevumiem, nē. Lietotājam vulgaris ikdienas darbība šķitīs cenai atbilstoša. Lietotnes atvērsies par pussekundi lēnāk par dārgākiem konkurentiem, bet, kad atvērta, strādās stabili, bez daudz kadru zudumiem. Grafiskais sniegums protams nebūs tādā līmenī, kā dārgākiem veikumiem, tomēr neko kriminālu un cenai neatbilstošu arī nenovēroju. X6 darbina Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 čipkopa. Lai jūs nemulsina nosaukums, šī versija faktiski ir tikai nedaudz naskāka par Snapdragon 695, bet ne par Snapdragon 7 Gen 1. To parāda arī sintētiskie veiktspējas testi.

    Toties jau atkal varu uzteikt atmiņu ietilpības. Arī šoreiz uz testu esam saņēmuši ierīci ar 512 GB atmiņu un 12 GB RAM. Tas ir ļoti dāsns komplekts, kādu līdz šim varēja meklēt vien flagmaņu klasē, tādēļ šoreiz neraudu pēc atmiņu karšu lasītāja, ko X6 nav saņēmis. Savienojumi strādā pieņemami. Patīkami, ka, kā jau Qualcomm čipkopai pienākas, arī GPS strādā ātri un precīzi, bez pārrāvumiem.

    MIUI 14, bet HyperOS esot aiz stūra

    No vienas puses, vilšanās, ka POCO X6 uzreiz nepiedāvā Android 14 (lasi HyperOS), no otras puses, tiek solīts, ka jau pavisam drīz arī X6 saņems HyperOS. No trešās puses, X6 Pro apskatā ar HyperOS nemaz nemaz negāja tik gludi, tādēļ jāteic, ka MIUI 14 būs stabilāka ar izķertākām blusām.

    MIUI nekad nav bijusi nekāda medus maize. Galvenokārt tādēļ, ka RAM menedžments paļaujas uz MI, kas dzīvo savu dzīvi. Tas nozīmē, ka atsevišķi paziņojumi pienāks novēloti, citi nepienāks vispār vai pazudīs liekprogrammu paziņojumu jūklī. Es zinu, ko teiksiet: “Nu tur jāieiet un jāatķeksē.”. Stop, izbeidziet! Kāpēc citām saskarnēm nekur nav jāieiet, nekas nav jāatķeksē, turklāt visas lietotnes strādā. Es nezinu, kad beidzot uz MIUI/HyperOS sāks strādāt Rīgas Satiksmes QR kodu lietotne. Jārēķinās arī ar ļoti daudz liekprogrammām, jo astoņas jau instalētas spēles laikam ir must have šādā cenā. Un protams oriģinālās lietotnes, kas piemēslos paziņojumus tik ļoti, ka, pat ja MIUI piegādās paziņojumu, tas vienkārši var pazust reklāmu pārbagātībā.  Protams, saskarnei ir arī gaišā puse, vienkārši jau apnicis atkārtoties par kaitēm, ko ražotājs spītīgi atsakās izlabot.

    Oriģināli MIUI piedāvā no ābola nospiestu kontroles bloku, kas atdalīts no paziņojumiem. Tomēr tam ir divi plusi, kas vairs nav atrodami HyperOS – ir iespējams izvēlēties arī apvienoto variantu, kā vairumam citu saskarņu; iestatījumu ikona ir pieejama kontroles blokā, kas šķiet īstā vieta tam. Vismaz manai muskuļu atmiņai tā šķiet loģiska. Vēl aizvien Xiaomi piedāvā vienu no labākajiem atvērto lietotņu logiem, kur viegli var piekļūt divām atvērtām lietotnēm vai uznirstošajiem logiem.

    Un protams mikroskopiska līmeņa pielāgojumi. Ja esi, kādu pielāgojumu redzējis citā saskarnē, tad zini, ka tas būs arī šeit. Vienīgi jārēķinās ar laiku, jo ne viss ir novietots loģiski.

    Kopumā šoreiz pat negribas izplūst par MIUI 14, jo pavisam drīz tiekot solīts HyperOS atjauninājums. Šoreiz iesaku palasīt POCO X6 Pro apskatu, lai saprastu, ar kādu pieredzi pavisam drīz jārēķinās arī X6 lietotājiem.

    Pieņemamas vidējās klases kameras

    POCO X6 viena no priekšrocībām ir optiskā stabilizācija. Tiešām forši, ka aizvien biežāk to var redzēt arī vidējā klasē. Citādi, kameru dzelži ir tie paši, kas atrodami X6 Pro un M6 Pro. Tā kā atšķirīgi ir procesori, tad nedaudz atšķirīgs pēcapstrādes sniegums un 4K video iespēja, ko nespēja M6 Pro procesors.

    POCO X6 saņēmis:

    • 64 MP, f/1.8, 25mm, 0.7µm, PDAF, OIS galveno kameru
    • 8 MP, f/2.2, 118˚, 1/4.0″, 1.12µm ultra platleņķa kameru
    • 2 MP, f/2.4 makro kameru
    • 16 MP, f/2.5 pašiņu kameru

    Kameru lietotne ir tāda pati, kā citiem šī gada POCO veikumiem. Vienīgā atšķirība, ka lietotnē izšķirts 4x palielinājums. Mana teorija ir tāda, tā kā POCO X6 ir gandrīz identisks, rebrendots Redmi Note 13 Pro (kas saņēmis 200 MP kameru), tādēļ atstāta 4x opcija, ko var bez kvalitātes zuduma izspiest no 200 MP. Šoreiz tas ir vienkārši digitālais palielinājums, kam jūtami krītas kvalitāte. Citādi, ierasta, vienkārša lietotne, kas ļauj veikli pārslēgties starp režīmiem. Papildu režīmu nav pārlieku daudz, bet tas, kas ir, strādā pieņemami.

    POCO X6 operē ar ierastiem lielumiem. 0.6x un 1x ir optiskie lielumi, kam var uzticēties gandrīz visos scenārijos. 2x jau ir digitāls lielums, kam labos apstākļos gandrīz nemazinās kvalitāte. Pārējie lielumi līdz 10x ir digitālais palielinājums, kam strauji rūk kvalitāte.

    Jāteic, ka no POCO trijotnes X6 veido visdabiskākos attēlus. Attēli ir tīri pieņemami, detaļas ir jūtamas, krāsas dabiskas, dinamiskais diapazons ir pieņemams, tomēr galvenajam sensoram jūtama atšķirība no ultra platleņķa. Ultra platleņķim ir jūtami mazāk detaļu, taču visizteiktākā atšķirība ir krāsu piesātinājumā.

    Nakts kadri ir krietni viduvēji ar mazāk detaļu, kā gribētos, tomēr ir redzēti arī sliktāki sniegumi šādā cenu grupā. Ultra platleņķa kadri, mazinoties gaismai, ir gandrīz neizmantojami, tomēr Nakts režīms palīdz abām kamerām atgūt zaudētās detaļas, sakārtot pārgaismotās vietas un mazināt graudainību. Diemžēl, optiskā stabilizācija šoreiz neglābj no neasiem kadriem.

    Patīkami labi strādā portreta režīms. Tas korekti izrēķina objektu, neignorējot arī sarežģītus perimetrus, un viegli izpludina fonu. Portreta režīms pieejams arī pašiņu kamerai. Tā veido pieņemamus attēlus ar dabiskiem ādas toņiem, tomēr detaļu selfijos ir mazāk, kā būtu pieklājīgi.

    Kameras nekad nav bijušas POCO prioritāte, diemžēl tas jūtams arī X6 gadījumā. Tomēr vidēji izlutināti vizuāliķi gan jau spēs pieciest arī šo kameru darbību.

    Konkurence

    • Google Pixel 6a – taisni vai neticas, ka Pixel 6a cena noslīdējusi līdz POCO X6 līmenim un vēl zemāk. Google piedāvā daudz tīrāku un sakārtotāku saskarni un krietni pārāku kameru darbību. Tikmēr POCO atspēlējas ar daudz spēcīgāku ekrānu, ietilpīgāku akumulatoru, dāsnāku komplektāciju un daudz ātrāku uzlādi.
    • Sony Xperia 10 V – cena arī krietni nokritusies. Sony piedāvā kompaktāku korpusu ar pilnvērtīgu IP68 ūdens noturību, tīrāku saskarni un nepārspētu, teju rekordcienīgu akumulatora darbību. POCO tam pretī liek ietilpīgāku atmiņu, daudz labāku ekrānu, dāsnāku komplektāciju un zibenīgu vada uzlādi.
    • Redmi Note 12 Pro 5G – ja interesē ļoti līdzīga, bet lētāka ierīce, tad vērts skatīties Redmi virzienā. Abiem teju viss ir identisks, vienīgi galvenā kamera Redmi padevusies labāka, bet POCO piedāvā dāsnāku iekšējo atmiņu.

    Nobeigumā – vidējais bērns noteikti nav viduvējība

    POCO X6 noteikti paliek X6 Pro un M6 Pro ēnā, jo pirmais piedāvā gandrīz nepārspējamu veiktspēju savā cenu grupā, kamēr otrais piedāvā lielisku sniegumu budžeta klasē. Tikmēr X6 patiešām ir kaut kas pa vidu. Tomēr, ja salīdzina ar pērno POCO X5, tad izaugsme ir vērā ņemama. POCO X6 piedāvā lielisku ekrānu, kas komplektā ar labiem skaļruņiem sniedz lielisku multimediju pieredzi. Tam ir ļoti dāsna komplektācija, ātra vada uzlāde un vieni no dāsnākajiem atmiņu variantiem. Trūkumi? Protams, ka ir, tomēr cena arī ir gana simpātiska, lai šo to varētu piedot. Kopumā POCO X6 ir lādzīgs viedtālrunis, kas visticamāk paliks vecākā un jaunākā brāļa ēnā. Nepalīdz arī fakts, ka Xiaomi nodarbojas ar savu viedtālruņu kanibalizāciju, jo pie apvāršņa jau parādījusies ļoti līdzīgā Redmi 13 sērija. Citādi, lādzīgs modelis, kam būs grūti uz pārējo fona izsist spotlaitu.

    Iepriecināja

    • IP54 šļakstu drošs korpuss ar Gorilla Victus aizsargstiklu
    • Lielisks ekrāns + labi skaļruņi = lieliski multimediji
    • Pirkstu nospiedumu lasītājs zem ekrāna
    • Ļoti ietilpīga atmiņa
    • Dāsna komplektācija, ļoti ātra vada uzlāde

    Negāja pie dūšas

    • Grūti tīrāma aizmugure
    • No akumulatora gaidīju labāku darbību
    • Nav svaigākā programmatūra
    • Viduvējas kameras
    POCO X6 ir lādzīgs viedtālrunis, kas visticamāk paliks vecākā un jaunākā brāļa ēnā.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains un uzbūve
    7
    Ekrāns
    9
    Programmatūra
    6
    Veiktspēja
    8
    Akumulators
    7
    Kameras
    6
    Cena
    7
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andrīts
    14.02.2024 15:59

    POCO diez gan labi sācis gadu, jāgaida ko Samsung liks pretim ar šī gada A sēriju.

    Biteme
    14.02.2024 16:18

    Kas ir PWM? Tā ir iespēja izmantot atšķirīgu pulsāciju pie zemāka spilgtuma, lai acis mazāk nogurtu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Nekāda sakara ar mazāku nogurumu. PWM izmanto kā DC dimming aizstājēju. Daudzi cilvēki ir jūtīgi pret PWM dimming un sūdzas par tā blaknēm. Kā vienmēr, bags tiek pasniegts kā fīča)

    Biteme
    14.02.2024 17:29
    Reply to  Biteme

    poco x5 pro ar neticamo pwm frekvenci 1920Hz lika notebukčekam kasīt galvu, kas pie joda tas ir:

    Because of the OLED panel, PWM technology together with its display flickering is used to control the display brightness. We measure a constant 120 Hz with an even amplitude. However, the manufacturer speaks of a very high PWM frequency of 1920 Hz, which would be much more comfortable particularly for more sensitive users. In the end, we are unable to determine whether the difference here is due to our measurement equipment or such a mode that would be similar to automatic DC dimming was simply not active.

    Biteme
    14.02.2024 16:22

    Par RS kodu lasītāja nedienām – uz mui 12.5 strādā (un nav nedienu ar atgādinājumiem un paziņojumiem), jaunāku telefonu lietotāji sūdzas. Tas gadījums, kad jaunākās versijas ar visiem drošības labojumiem ir drošākas, bet strādā sliktāk.

    Krotow
    14.02.2024 18:09
    Reply to  Biteme

    RS kodu atpazīšanas gļuki gadījumā nav aplikācijas problēma?

    Biteme
    14.02.2024 18:21
    Reply to  Krotow

    RS aplikācija ir viena visiem androidiem, es domāju. Tātad, iemesls ir dziļāk. Par skanera gļuku esmu dzirdējis, šeit arī raksta – tātad, problēma pastāv.

    Reklāma
    POCO X6 ir lādzīgs viedtālrunis, kas visticamāk paliks vecākā un jaunākā brāļa ēnā.POCO X6 apskats - vidējā bērna sindroms