Web Analytics
More
    Reklāma

    POCO M6 Pro apskats – budžeta klases brīnums!

    Gads ir tikai sācies, bet POCO M6 Pro jau ir pretendents, lai kļūtu par šī gada budžeta klases karali

    Jaunākie raksti

    Budžeta klase ir tā, kur nav vērts gaidīt brīnumus. Inflācija un citi globālie procesi šo klasi padarījuši tik blāvu un garlaicīgu, ka pagājušā gada Kursora topā par budžeta klasi neko daudzsološu nevarējām pateikt. Tomēr izskatās, ka šogad situācija varētu būt nedaudz pamainījusies. Lai gan inflācija un globālās dižķibeles vēl nav atceltas, POCO ir sagādājis kārtējo pārsteigumu, turklāt šoreiz klasē, kur gaidīju to vismazāk – budžeta segmentā. Runa ir par svaigo POCO M6 Pro. Kas tad tur tik brīnumains? Ja skatās uz pērno modeli un pērno budžeta klases piedāvājumu vispār, tad ir sajūta, ka POCO dzīvo paralēlā visumā, kur nav pasaulīgo problēmu un piedāvājums ir tik bagātīgs, kā vecos, labos laikos. POCO M6 Pro spēj piedāvāt pieņemamu veiktspēju ar lielāko atmiņas apjomu budžeta klasē, lielisku AMOLED ekrānu, stereo skaļruņus, optiski stabilizētu kameru (šis arī ir jaunums budžeta klasē), ietilpīgu akumulatoru ar ļoti ātru uzlādi un tik dāsnu komplektāciju, ka kaunā jānodur acis pat dažam labam flagmanim. Tā teikt pilns komplekts, kāds agrāk pienāktos vidējā klasē, nu pieejams par budžeta klases cenu. Oficiālajā Xiaomi veikalā POCO M6 Pro tiek piedāvāts, sākot no 249 eiro.

    POCO M6 Pro tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 13, MIUI 14
    • Ekrāns: 6.67 collu AMOLED, 1080 x 2400, 20:9 malu attiecība, ap 395 ppi, 107.4 cm2, ap 88.9% ekrāna un korpusa attiecība, 120Hz ātrā atsvaidze, 1300 nitu maksimālais spilgtums, Corning Gorilla Glass 5 aizsargstikls
    • Procesors: Mediatek Helio G99 Ultra, astoņi kodoli: 2×2.2 GHz Cortex-A76 & 6×2.0 GHz Cortex-A55, Mali-G57 MC2 video apakšsistēma
    • RAM: 8/12* GB
    • Atmiņa: 256/512* GB, UFS 2.2, microSDXC atmiņu kartes lasītājs
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Bluetooth 5.2 (A2DP, LE), NFC, 3.5 mm austiņu ligzda, USB Type-C 2.0, 2G/3G/4G
    • Pozicionēšana: GPS, GALILEO, GLONASS, BDS
    • Papildu: zem ekrāna novietots optiskais pirkstu nospiedumu lasītājs, stereo skaļruņi, 24-bit/192kHz Hi-Res audio, IP54 putekļu un šļakstu noturība, FM radio, infrasarkanais raidītājs, žiroskops, kompass
    • Kameras: aizmugurē: 64 MP, f/1.8, 25mm, 1/2.0″, 0.7µm, PDAF, OIS galvenā kamera; 8 MP, f/2.2 ultra platleņķa kamera; 2 MP, f/2.4 makro kamera; LED zibspuldze; HDR; 1080p@30/60fps, gyro-EIS. Priekšā – 16 MP, f/2.5 pašiņu kamera, 1080p@30/60fps video
    • Izmērs un svars: 161.1 x 75 x 8 mm, 179 g
    • Akumulators: 5000 mAh, 67W ātrā vada uzlāde
    • Cena: 249 eiro (8/256 GB), 299* eiro (12/512 GB)

    *testa ierīcei

    Dizains – simpātiskākais no trijotnes

    Faktiski, sajūtu līmenī M6 Pro dizains veidots uz pērnā POCO X5 Pro bāzes, pamainīts vienīgi aizmugures noformējums. Tas veidots divos toņos un, manuprāt, sanācis gauži glīts. Interesanti, ka visglītāk noformēts tieši lētākais modelis no trijotnes. Par to jau pirmā uzslava POCO M6 Pro! Šis noteikti nav kompakts viedtālrunis, toties ir gana viegls un plaukstā jūtas ļoti ērti kameras nav saņēmušas atsevišķu salu, bet gana lielus vairāku pakāpju izbīdījumus gan. Tas liek M6 Pro uz galda pamatīgi gāzelēties. Labā ziņa, ka iekļautais silikona ietvars šo problēmu atrisina. Turklāt patīkami, ka šogad iekļauts melns ietvars, ko mierīgi var izmantot, kā patstāvīgu risinājumu.

    Pilnai laimei gan gribētu, lai aizmugure ir matēta. Tad tā mazāk slīdētu uz virsmām un nekrātu pirkstu nospiedumus. Aizmugures higiēna ir arī M6 Pro problēma. Toties plastmasas rāmis ir matēts. Labajā pusē tas ticis pie stingriem taustiņiem, bet kreisā puse pie karšu atvilktnes. Rāmja apakšā izvietots mikrofons, USB ligzda un skaļrunis. Augšā izvietoti divi tehnoloģiju muzeja eksponāti – 3.5 mm austiņu ligzda un infrasarkanais raidītājs, bet tiem blakus papildu mikrofons un otrais skaļrunis.

    Kopumā, dizains ir ērts, patīkams un budžeta klasei pat pārsteidzoši elegants. Patīkami, ka nav noskopota arī šļakstu noturība. IP54 ir tik pat, cik saņēmis 3x dārgākais Nothing Phone (2). Tas viss rezultējies ļoti simpātiskā dizainā.

    Viens no labākajiem ekrāniem budžeta klasē

    POCO M6 Pro izmanto lielu AMOLED paneli, kas ir viena no spēcīgākajām šī modeļa komponentēm. Bez kompromisiem, ekrāns ir tāds, kādu mierīgi varētu likt pat dārgākos viedtālruņos. Tā kā M6 Pro cena ietilpst budžeta klasē, varu mierīgi šo ekrānu nodēvēt par budžeta klasē labāko. Tam ir pietiekama izšķirtspēja, lai sasniegtu 395 pikseļus uz kvadrātcollu. Tam ir lieliski skata leņķi. Tam ir teicams kontrasts, kā jau AMOLED matricai pienākas. Tam ir 120Hz ātrā atsvaidze un pat 1300 nitu maksimālais spilgtums, kas ļaus saturu saredzēt pat spilgtā gaismā.

    Arī apmales ap ekrānu ir ļoti šauras, ļaujot sasniegt iespaidīgu 88.9% ekrāna un korpusa attiecību. Tikai rūpīgi ieskatoties var pamanīt, ka zodiņš ir par mata tiesu biezāks par pārējām malām, bet tas kopiespaidu nebojā. Nav aizmirsts arī vienmēr ieslēgtais ekrāns, kas nereti šādā cenā nemaz nav sastopams un citi programmatūras pielāgojumi.

    Pirkstu nospiedumu lasītājs zem ekrāna

    Šī ir pirmā reize, kad redzu pirkstu nospiedumu lasītāju zem ekrāna budžeta klasē. Acīmredzot šī tehnoloģija kļuvusi tik pieejama, ka tagad to var atļauties izmantot arī šādā cenā. Ērtība ir simetriskais novietojums, kas būs gana ērts gan labročiem, gan kreiļiem. Tas ir ātrs, ērts un uzticam, turklāt tā novietojums nešķiet par zemu. Interesanti, ka pirkstu nospiedumu lasītājs prot nolasīt arī sirdsdarbības ātrumu. Šie dati gan nav eksportējami, toties ir atšķirīgs triks, ko konkurenti neprot.

    Ir pieejama arī ātra atbloķēšana ar seju, tomēr tā atkarīga no apkārtējā apgaismojuma un nav biometriski droša.

    Skaļi stereo skaļruņi, pieņemama vibrācija

    Varētu jau piekasīties, ka šie stereo skaļruņi nav kalibrēti vienādi, apakša ir skaļāka par augšu utml. Tomēr, atceroties M6 Pro cenu, šī kritika aizmirstas. Nav daudz ražotāju, kas vispār budžeta klasē piedāvā stereo skaļruņus. Neskatoties uz atšķirīgo balansu un totālu basu trūkumu, iznākums ir pārsteidzoši skaļš un skaņa netiek diži degradēta arī pie augšējiem līmeņiem. Starp citu, šis ir viens no retajiem viedtālruņiem, kas nav izbrāķējis tehnoloģiju vecmāmiņas – 3.5 mm austiņu ligzdu un FM radio. Jāuzteic arī vibrācijas motors, kas kalibrēts gana smalki, turklāt tas nav skaļš un sekls. Arī šī ir kvalitāte, kādu parasti piedāvā krietni dārgāki viedtālruņi.

    Lielisks akumulators un uzlāde

    POCO M6 Pro piedāvā aptuveni tādu pašu darbību, kā vairums citu viedtālruņu ar 5000 mAh akumulatoru. Tātad pie saudzīgas lietošanas runa var būt pat par divu dienu darbību. Katrā ziņā, pat smagi noslogojot M6 Pro, vienmēr dienu izdevās izvilkt ar atliektiem galiem. Tomēr par lielisko akumulatoru vēl lieliskāka šķiet ātrā uzlāde. Ja pierasts, ka budžeta klasē uzlāde nepārsniedz 33W, tad POCO M6 Pro pirmais šajā cenu kategorijā piedāvā 67W uzlādi, turklāt lādētājs iekļauts komplektā. Dīvainā kārtā uzlāde ir nedaudz gausāka, kā POCO X6 Pro, kam ir tāda pati uzlādes jauda, tomēr par pusstundā piepildītiem 74% nevajadzētu sūdzēties.

    Ierasta veiktspēja

    POCO M6 Pro darbina Mediatek Helio G99 Ultra. Tas pats procesors, kas darbina pagājušā gada budžeta klases uzvarētāju Realme 10, tikai šoreiz tas ticis pie uzvārda “Ultra”. Tā īsti nav saprotams, ar ko šī versija atšķiras no parastajiem G99, tomēr pieļauju, ka te runa varētu būt ar Xiaomi pielāgotu attēlu signāla apstrādi. Sintētiskajos veiktspējas testos procesors daudz neatpaliek no Sony Xperia 10 V, ko darbina Qualcomm Snapdragon 695, tikai atšķirība, ka POCO M6 Pro neatbalsta 5G. Tas arī nodod budžeta klasi, tomēr domāju, ka mērķauditorijai šim nevajadzētu būt izšķirošam argumentam. Atstāj komentāros, ko par 5G trūkumu domā Tu!

    Ikdienas darbība ir pieņemama. Lietotnes atveras par kapeiku lēnāk par dārgākiem konkurentiem, bet tas jau bija gaidāms. Interesanti, ka stabili varēja spēlēt pat ēdelīgas spēles. Tomēr vislielākais pārsteigums ir iebūvētā atmiņa. Standarta versija sākas no 256 GB, bet testa versiju saņēmu ar 512 GB atmiņu. Tas ir ne vien iespaidīgākais lielums vidējā un budžeta klasēs, bet arī elegants pliķis sejā Samsung Galaxy S24 modelim, kas saņēmis nožēlojamu 128 GB versiju. It kā ar to nepietiktu, M6 Pro ir viens no retajiem, kas saņēmis atmiņu karšu atbalstu, kas gan ir lieka greznība, ja tiek pie pusterabaita. Visi vajadzīgākie savienojumi arī ir pieejami. Tie strādā pienācīgi, bet pozicionēšanai vērojams daļējs lēnīgums.

    Aizvien MIUI 14

    No vienas puses varētu jau pukoties, ka POCO M6 Pro saņēmis veco Android 13, no otras puse lasi POCO X6 Pro apskatā, ka ar jauno HyperOS negāja nemaz tik gludi. Tādā ziņā MIUI 14 pat šķiet nedaudz stabilāks un ar izķertākām blusām. Ražotājs sola, ka M6 Pro visai ātri vajadzētu tikt pie HyperOS, tiesa gan, tas nozīmē, ka viens lielais atjauninājums no ne pārāk ilgā atbalsta jau būs zudībā. Varēja tomēr jau izpakojot piedāvāt svaigāko versiju.

    Protams, ka saskarnei ir zināmas limitācijas, ko nosaka procesors un tā grafiskās spējas, tomēr vairums ierasto MIUI fīču atradīsi arī iekš M6 Pro. Piemēram, no ābola nospiesto, no kontroles bloka atdalīto paziņojumu bloku. Par laimi MIUI 14 piedāvā iespēju tos apvienot, ko nepiedāvā HyperOS.

    Jāteic, ka paiet aptuveni nedēļa, kamēr MIUI iemācās lietotāja paradumus. Tas gan nemaina faktu, ka no visām testētajām Android saskarnēm MIUI visnaskāk karo ar ienākošajiem paziņojumiem, tādēļ arī M6 Pro variantā daļa pienāca novēloti vai neatnāca vispār. Lai cenu noturētu patīkamā pozīcijā, MIUI ir pilna ar reklāmu lietotnēm un jau instalētām liekprogrammām. Astoņas jau uzstādītās spēles un ne tikai jāierēķina atinstalējamo lietotņu sarakstā.

    Labā ziņa, ka iestatījumu ir daudz un niansēti. Vienīgi, ka ne vienmēr organiski atrodami. Ir pieejams funkcionālais atvērto lietotņu logs, kurā ērti tikt pie divām atvērtām lietotnēm un uznirstošajiem logiem. Vienīgi to lietošanas plūdenums atkarīgs no lietotnes sarežģītības, jo mēdza gadīties, ka ritināšana bija gauži kliba. Citādi, kad saskarne iztīrīta un piejaucēta, var aprast arī ar to. Vienīgi grūti saprast, kāpēc uz citām saskarnēm visas lietotnes strādā uzreiz un paziņojumi pienāk laikā.

    Priekš budžeta klases tīri lietojamas kameras

    Uz papīra M6 Pro kameru komplekts ir tāds pats, kā POCO X6 Pro. Tas nozīmē, ka pirmo reizi budžeta klasē var tikt pie optiski stabilizētas galvenās kameras. Tā kā procesori ir atšķirīgi, to sniegums arī ir atšķirīgs. Tomēr jāteic, ka šis ir viens no labākajiem budžeta klases kameru sniegumiem – bez pretenzijām uz izcilību, bet tas, kas ir, realizēts pieņemami. Šoreiz, lai pārbaudītu kameru spējas, devos pārgājienā ar savas ģimenes mazākajām atvasēm, ļaujot viņiem iemūžināt peizāžu. Viņu atziņa – ar šo ir jautrāk bildēt, jo ir ultra platleņķa kamera, nevis, kā viņu ābboļfonam. Nu re, jau pirmā uzslava kamerām.

    POCO M6 Pro saņēmis:

    • 64 MP, f/1.8, 25mm, 1/2.0″, 0.7µm, PDAF, OIS galveno kameru
    • 8 MP, f/2.2 ultra platleņķa kameru
    • 2 MP, f/2.4 makro kameru
    • 16 MP, f/2.5 pašiņu kamera

    Kameru lietotne ir vienkārša un patīkami, ka starp režīmiem var ātri pārslēgties. Papildu izvēlne beidzot novietota pirkstiem sasniedzamākā pozīcijā. Papildu režīmu nav daudz, bet šo to jau var atrast. Kopumā, bez liekiem pārsteigumiem.

    Bez ultra platleņķa un galvenās kameras, pieejams digitālais palielinājums līdz 10x. Tam gan visai ātri krītas kvalitāte, tādēļ iesaku paļauties uz 0.6x, 1x optiskajiem lielumiem un labas gaismas scenārijos 2x digitālo palielinājumu, kam vismazāk krītas kvalitāte. Attēli nav detalizētākie, kādi redzēti. Ir sajūta, ka pēcapstrāde pārāk agresīvi cenšas palielināt asumu, tādēļ dažādām tekstūrām tas neizskatās dabiski. Krāsas mēdz būt visai piesātinātas, bet sociālajiem tīkliem pārsvarā derēs. Detaļu ir visai maz arī ultra platleņķa kamerai, kam ap attēla malām izteikti palielinās graudainība. Un tomēr, atceroties M6 Pro cenu, bildes šķiet tīri pieņemamas.

    Trešā aizmugures kamera ir makro kamera. Pienācīgā gaismā, notrāpot pienācīgu attālumu, kaut kas jau var izdoties, tomēr citādi šādām kamerām neredzu jēgu.

    Kameru spējas tumsā ir patīkams pārsteigums. Galvenā kamera pati spēj cīnīties ar sliktu gaismu, kamēr ultra platleņķa bildes ir gandrīz neizmantojamas. Kā peldriņķis melnā jūrā nāk palīgā nakts režīms. Un pārsteigums, ka attēli atgūst detaļas un sakārto pārgaismotās vietas. Priekš budžeta klases lielisks sniegums.

    Patīkami pārsteidza arī portreta režīms, kas precīzi izrēķina objektu un nesamāksloti izpludina fonu. Portreta režīms pieejams arī pašiņu kamerai. Tās atēli ir detalizēti ar dabiskiem ādas toņiem, vienīgi jāietrāpās precīza roku pozīcija, lai fiksētā fokusa kameras attēli nesanāktu neasi.

    Protams, ka kamerām var atrast, kur piesieties, tomēr šoreiz parādi diktē cena. Budžeta klasē šis ir viens no labākajiem kameru sniegumiem, kāds pieejams.

    Nobeigumā – budžeta klases džekpots

    Decembrī publicējām gada apkopojumu, kur uz pjedestāla likām arī labākos budžeta klases pārstāvjus. Izskatās, ka budžeta jauno karali esam jau atraduši, jo šaubos, vai kāds cits ražotājs pārspēs šādu izaugsmi. POCO M6 Pro pirmo reizi budžeta klasē piedāvā pirkstu nospiedumu lasītāju zem ekrāna, optisko stabilizāciju galvenajai kamerai un 512 GB atmiņu. Un šie ir tikai daži labumi. Vēl ir lielisks ekrāns, elegants dizains, skaļi stereo skaļruņi, ļoti ātra uzlāde un dāsna komplektācija. Dzelžu līmenī šis ir budžeta klases džekpots, kam konkurentus grūti atrast (vismaz pagaidām), tādēļ šoreiz izlaidīšu konkurences sadaļu. Ar to jau varu apsveikt POCO M6 Pro!

    Iepriecināja

    • Elegants, šļakstu drošs korpuss
    • Spilgts ekrāns ar šauru rāmīti
    • Pirmo reizi budžeta klasē pirkstu nospiedumu lasītājs novietots zem ekrāna
    • Skaļi stereo skaļruņi
    • Ļoti ātra uzlāde, dāsna komplektācija
    • Ļoti ietilpīga atmiņa

    Neiepriecināja

    • Nav 5G
    • Nav svaigākā programmatūra, izpakojot viedtālruni
    Gads ir tikai sācies, bet POCO M6 Pro jau ir pretendents, lai kļūtu par šī gada budžeta klases karali

    Detalizēts novērtējums

    Dizains un uzbūve
    8
    Ekrāns
    10
    Programmatūra
    6
    Veiktspēja
    8
    Akumulators
    8
    Kameras
    8
    Cena
    8
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    17 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    priex
    07.02.2024 14:35

    Vai ar ‘pozicionēšanai vērojams daļējs lēnīgums’ domāta GPS funkcija? Kā izpaužas daļējs lēnīgums?

    Biteme
    07.02.2024 15:00
    Reply to  priex

    Laiks, kamēr atrod nepieciešamo satelītu skaitu un noorientējas telpā.

    Biteme
    07.02.2024 14:59

    Varētu jau piekasīties, ka šie stereo skaļruņi nav kalibrēti vienādi, apakša ir skaļāka par augšu utml.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Es tā saprotu, ka kursors troļļo lasītājus? Jo visi taču saprot, ka tie nav stereo skaļruņi un skaļums atšķiras, jo augšējais ir tuvāk ausij un apakšējais papildina skaņu (standarta prakse), nevis darbojas neatkarīgi. Un jā – nav stereo skaļruņu kā tādu, stereo var būt tikai skaņa – ja ir pietiekoša stereo bāze (kuras šeit nav). Jeb es atklāju jaunus apvāršņus kursora telefonu apskatniekam? Ir vērts aiziet uz audio veikalu un paklausīties, ko nozīmē stereo skaņa – tam vajag skaļruņu novietojumu noteiktā veidā un attālumā, klausītājam atrodoties optimālajā punktā. Telefons atskaņo stereo skaņu austiņās.

    Glancētajam korpusam nav nozīmes, jo bez apvalka tas telefons riebīgi gāzelējas un tāpēc tas ir jāstumj vien iekšā līdzdotajā izstrādājumā. Ko vēl varētu piebilst? G99 Ultra esot G99 versija ar 100mpix kameras atbalstu, kas šeit nonācis acīmredzot tāpēc, ka rūpnīcas ir jau pārslēgtas uz šī CPU modeļa ražošanu.

    Last edited 2 months ago by Biteme
    Slais
    07.02.2024 20:02
    Reply to  Biteme

    Nav vērts Biteme, daļa mūzonu mājās klausās uz BT skaļruņa un vel pērk tos 💩 par 500+eur, lielākie malači izdomā nopirkt divus vienādus BT un saslēgt kopā. 😬

    Biteme
    07.02.2024 20:44
    Reply to  Slais

    Lai cilvēki klausās, ko un kā grib un var – tā ir viņu izvēle. Bet apskatā saukt divus skaļruņus par stereo skaļruņiem, manā ieskatā, ir aplami. Tā ir profanācija.

    Kursors.lv
    07.02.2024 21:07
    Reply to  Biteme

    Nu, paga, paga. Tu tiešām neesi redzējis, ka telefonu var turēt horizontāli rokās spēlējot spēles vai skatoties video? Šādam pielietojumam telefonu ražotāji šādus skaņu pigorus tieši reklamē kā drūmāko stereo.

    Biteme
    07.02.2024 21:19

    Protams, esmu. Skan no diviem skaļruņiem. Par to neviens nestrīdas. TV iebūvētie skaļruņi arī ir 2.

    Andrejs
    07.02.2024 15:31

    Vai Redmi Note 12 Pro 5g nav labāks? Līdzīga cena, labāka veiktspēja, labāka skaņa un kamera, vienīgais Note ir vecāks.

    Biteme
    07.02.2024 16:59
    Reply to  Andrejs

    Kāda jēga salīdzināt 5g un ne-5g modeļus, īpaši tāpēc ka tiem atšķirības lielākas nekā tikai tīkls. Ir taču poko m6 pro 5g – tas ir jāliek pretī.

    bregs
    07.02.2024 17:35
    Reply to  Biteme

    Kas nav pareizi, ja salīdzināti tiek budžeta klases tālruņi, kas ir vienā cenu kategorijā?

    Biteme
    07.02.2024 18:22
    Reply to  bregs

    Saprotami taču uzrakstīju. Mēģini izlasīt vēlreiz?

    bregs
    08.02.2024 07:35
    Reply to  Biteme

    man iepriekš likās, ka ņem vienādas cenu kategorijas ierīces un salīdzina plusus/mīnusus… tad pareizi ir ir izvēlēties kādu tehnisku parametru un tad salīdzināt?

    Biteme
    08.02.2024 09:44
    Reply to  bregs

    Redmi 5G modeļi niansēs ir mazliet pārāki par 4G modeļiem, bet – atzīstu, ka nepaskatījos – poco m6 pro g5 (ak, šie garie nosaukumi) kas iznāca ātrāk ir mazāk interesants vidējam pircējam par tā paša modeļa 4G versiju.
    Lai gan Poco spoguļo Redmi modeļus, sanāk, ka ne vienmēr Poco 5G modelis būs treknāks par 4G…

    Dainis
    07.02.2024 17:33

    Pikseļu blīvums gan būs uz collu nevis kvadrātcollu

    davix
    08.02.2024 09:37

    Man joprojām īsti nelīmējas kopā, kā cilvēks 18+ varētu iegādāties telefonu ar nosaukumu POCO. Jā, droši vien kaut kas no aizspriedumiem, bet tāpat jocīgi, kā nēsāt Tamagoči pulksteņa vietā.

    Juris
    08.02.2024 16:55
    Reply to  davix

    Kā reiz nopietnam/pieaugušam cilvēkam ir dziļi pie vienas vietas, kā saucas telefons un, it īpaši, ko par šo nosaukumu citi varētu padomāt.

    Roberts
    12.02.2024 16:39

    Tā 5g neesamiba neteiktu ka butu baigais mīnuss. Pat rīgā visur nav 5g tīkls pieejams :D

    Reklāma
    Gads ir tikai sācies, bet POCO M6 Pro jau ir pretendents, lai kļūtu par šī gada budžeta klases karaliPOCO M6 Pro apskats - budžeta klases brīnums!