Web Analytics
More
    Reklāma

    “Printify” izpilddirektores amatā stājas Anastasija Oļeiņika

    Jaunākie raksti

    Ir noslēdzies četrus mēnešus ilgušais “Printify” vadības komandas maiņas process, kura laikā līdzšinējais uzņēmuma izpilddirektors Jānis Berdigans ir nodevis vadības grožus Anastasijas Oļeiņikas rokās, līdz ar to jaunā komandas struktūra ir nostiprināta, informēja “Printify” dibinātājs un līdzšinējais vadītājs Jānis Berdigans.

    Anastasijas Oļeiņikas pārziņā turpmāk būs “Printify” vadība globālā mērogā. Jānis Berdigans ieņems mātesuzņēmuma valdes locekļa amatu, fokusējoties uz uzņēmuma vīziju un stratēģiju, kā arī aizvien saglabājot aktīvu līdzdalību “Printify”.

    Reklāma

    “Ar nepacietību gaidīšu jaunos augstumus, kas tiks sasniegti ar Anastasiju Oļeiņiku kā “Printify” izpilddirektori, vadot uzņēmumu ceļā uz tā izaugsmi. Esmu pārliecināts, ka viņas proaktīvā domāšana un aizrautība palīdzēs uzņēmumam nodrošināt brīnišķīgu pieredzi un dos pievienotu vērtību mūsu klientiem, lietotājiem un partneriem visā pasaulē,” saka Berdigans.

    Viņš arī uzsvēra, ka Oļeiņikai ir nepieciešamās prasmes, pieredze un mērķtiecība, lai palīdzētu uzņēmumam sasniegt jaunas virsotnes.

    Berdigans lepojas ar “Printify” komandas līdzšinējo veikumu un uzskata, ka ieviestās pārmaiņas ļaus viņam vairāk koncentrēties uz “Printify” nākamajiem lielajiem stratēģiskajiem soļiem un sasniegumiem. Tāpat viņš norāda, ka šis ir īstais brīdis pārmaiņām uzņēmuma vadības komandā un ka šo lēmumu pilnībā atbalsta gan pārējā vadības komanda, gan investoru padome.

    Oļeiņika darbu “Printify” uzsāka 2022. gada vasarā. Pēdējos četrus mēnešus viņa ir cieši sadarbojusies ar Jāni Berdiganu, vadības komandu un nodaļu vadītājiem, lai būtu gatava jaunajai lomai. Anastasija tikās ar mentoriem un uzņēmumam piesaistītajām personām gan “Printify”, gan ārpus tā, kā arī iepazinās ar partneriem ASV.

    “Vēlos pateikties visiem “Printify” darbiniekiem, kurus šajā amata pārņemšanas laikā apbēru ar jautājumiem, viņu laiks, pacietība un atbalsts ir nenovērtējami. Man būs liels prieks vadīt tik brīnišķīgu komandu 2024. gadā un turpmāk,” sacīja jaunā “Printify” izpilddirektore.

    Runājot par jaunajām iecerēm un ceļu pretim vairākus miljardus vērtam uzņēmumam, Oļeiņika uzsver, ka tas paredz augstākās kvalitātes pakalpojumu nodrošināšanu klientiem, fokusējoties uz produktu pieejamību dažždību, piegādes ātrumu un kvalitāti.

    Savā jaunajā amatā Oļeiņika izmantos vairāk nekā septiņu gadu pieredzi investīciju platformā “Twino”. Tāpat izpilddirektores amatā viņa liks lietā savas finanšu nozares zināšanas, nenovērtējamo pieredzi vadot starptautiskus uzņēmumus, kā arī ilggadējo praksi investoru attiecībās. Viņai ir izcils publiskais tēls, un viņa ir plaši pazīstama Baltijas jaunuzņēmumu vidē.

    Anastasijas Oļeiņikas vadībā “Printify” ir apņēmies turpināt darbību kā atzītākais spēlētājs savā nozarē un palīdzēt miljoniem uzņēmēju visā pasaulē atklāt savu finansiālo brīvību pasūtījuma drukas tirgū. “Printify” lielā pieredze, izcili nokomplektētā vadības komanda un atbalstošā valde ir priekšnoteikums, lai turpmāk uzņēmums savas ambīcijas īstenotu vēl lielākos apmēros un vēl plašākā vērienā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    14.08.2023 11:20

    Apsveicu!

    Marģeris
    14.08.2023 16:33

    smash

    Usinss
    15.08.2023 00:11

    Diversity hire vai real worker? Mums arī sāk pieņemt diversity hire… not skill

    Edgars
    15.08.2023 21:04
    Reply to  Usinss

    viss iet varavīksnē … veee

    Reklāma