Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube Music tagad var klausīties arī Apple HomePod skandās

    Jaunākie raksti

    Patīkamas ziņas sagaida Apple HomePod viedā skaļruņa īpašniekus, kā arī tos, kuri iecienījuši YouTube Music straumēšanas servisu.

    No pagājušās piektdienas oficiāli pieejama YouTube Music integrācija a HomePod, par ko tika ziņots šīs vasaras Apple izstrādātāju konferencē. Tas nozīmē, ka skaļrunī varēs uzreiz palaist un izmantot šo mūzikas straumēšanas servisu, neizmantojot AirPlay funkcionalitāti. Ar balsi izsaucot Siri viedo asistentu, tas ļaus atskaņot mūziku tieši no YouTube servisa.

    Reklāma


    Lai piekļūtu šai iespējai, nepieciešams atjaunot YouTube Music lietotni, bet pēc tam no sava profila jāatrod Connected Apps sadaļa, kurā varēs ieslēgt savienojumu ar HomePod. Tāpat no iPhone puses ir iespējams norādīt noklusēto mūzikas atskaņotāju HomePod skaļrunim. Tādējādi izsaucos balss komandu, katru reizi nevajadzēs norādīt no kura servisa atksaņot mūziku, bet sistēma to sapratīs automātiski.

    YouTube Music integrācija ar HomePod papildina tādus servisus, kā Deezer, Pandora un Tidal. Tomēr joprojām tā nav nodrošināta ar Spotify, kas noteikti ir mīnuss abu uzņēmumu lauciņā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma