Web Analytics
More
    Reklāma

    “Deezer” tagad var identificēt dziesmas, kuras dungo

    Jaunākie raksti

    Labas ziņas tiem, kuri ikdienā izmanto mūzikas straumēšanas servisu “Deezer”. Uzņēmums paziņojis, ka sniegs palīdzīgu roku to dziesmu atrašanā, kas lietotājam iekritušas sirdī, bet precīzus vārdus grūti atcerēties. “Deezer” ir atjauninājis savu lietotnē esošo funkciju “SongCatcher”, kas tagad spēs identificēt skaņdarbu pēc nodungotās vai pat nosvilpotās melodijas.

    Kad lietotne būs identificējusi ierakstu, tā parādīs informāciju par tā nosaukumu, izpildītāju un singla/albuma vāku. Lietotājs arī uzreiz šo skaņdarbu varēs pievienot savam atskaņošanas sarakstam, favorītiem utt. “Deezer” galveno produktu viceprezidente Aleksandra Lelupa norāda, ka uzņēmums turpinās uzlabot algoritmu, lai šī funkcija ļautu ātrāk un precīzāk atpazīt dziesmas, kuru apjoms “Deezer” bibliotēkā sasniedz 90 miljonus.

    Reklāma

    “Deezer” norāda, ka tas ir šobrīd vienīgais mūzikas straumēšanas pakalpojums, kas piedāvā ierakstu atpazīšanas funkciju, izmantojot lietotāja nodungotu vai nosvilpotu fragmentu. Vienlaikus tiek atzīmēts, ka šo pašu uzdevumu pat vēl nedaudz labākā  kvalitātē prot paveikt arī “Google”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma