Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iegādājies MI uzņēmumu DarwinAI, lai uzlabotu iOS 18 operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Gada sākumā Apple iegādājies Kanādas mākslīgā intelekta uzņēmumu DarwinAI, tādējādi norādot uz vēlmi uzlabot mākslīgā intelekta funkcionalitāti gaidāmajā iOS 18 operētājsistēmā, kas iznāks rudenī.

    Līdz šim DarwinAI strādāja pie iespējas ar MI atpazīt dažādas detaļas ražošanas procesā, kā arī radot maza izmēra un pēc iespējas efektīvākas MI sistēmas. DarwinAI mājaslapa un sociālo tīklu konti jau tikuši slēgti, jo uzņēmums tiks pilnībā integrēts Apple MI komandā. Taču plašāka informācija par Apple plāniem saistībā ar uzņēmuma iegādi netiek pausta. Piemēram, DarwinAI izveidotājs Aleksandrs Vongs (Alexander Wong) kļuvis par Apple AI grupas direktoru.

    Taču acīmredzami ir tas, ka Microsoft, Google un citi mākslīgā intelekta uzņēmumi ir aizsteigušies priekšā Apple, tāpēc šī gada rudenī jauno iPhone un iOS operētājsistēmas sakarā varam gaidīt nozīmīgākus jaunumus. Līdz ar to citu uzņēmumu iegāde, kas jau specializējas noteiktajā jomā, nav nekāds nozares jaunums.

    Tieši DarwinAI iegāde nākotnē varētu ļaut iPhone un citās iekārtās iebūvēt AI komponentes, kas ir mazas, bet spēj nodrošināt dažādus procesus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma