Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamais iPhone 16 Pro modelis varētu saņemt jaunu sānu pogu

    Jaunākie raksti

    Līdz nākamā iPhone 16 Pro modeļa izziņošanai varētu būt jāgada vēl pusgadu, taču interneta vidē sāk parādīties dažādi rasējumi. Viens no uzticamiem avotiem parādījis, ka iPhone 16 Pro modeļi tiks pie jaunas sānu pogas.

    Pagājušā gada rudenī Apple mainīja iPhone 15 Pro dizainu, aizstājot klusuma režīma slēdzi ar angliski dēvēto Action button. Tā ļauj piesaistīt dažāda veida funkcionalitāti vienai sānu pogai. Baumas norāda, ka jaunie iPhone 16 Pro modeļi saņems jaunu sānu pogu. Tās mērķis būs padarīt ērtāku bilžu uzņemšanu, tāpēc tā atradīsies labās malas apakšējā daļā.

    Reklāma


    Jaunās pogas nosaukums angliski būs Capture button. Visai loģiski un saprotami. Tas ļaus efektīvāk izmantot Action button, jo tā nebūs jāizmanto foto uzņemšanai un kameras palaišanai. Vēl digitālais rasējums norāda uz izmēra izmaiņām, bāzes iPhone 16 Pro modeļa ekrānam pieaugot no 6.1 collas uz 6.3 collām. Tas nozīmē, ka jaunie modeļi būs nedaudz augstāki, biezāki un platāki.

    Avots: 91mobiles

    Iepriekš tika baumots par ļoti neparastu trīs aizmugurējo kameru dizainu, taču šajā rasējumā redzams esošais dizains. Tas nozīmē, ka arī nākamās paaudzes iPhone Pro sēijas telefonā nav gaidāmas krasas vizuālas izmaiņas.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    11.03.2024 10:16

    Man pat kā Apple lietotājam, lasot šos rakstus par Apple “jaunumiem”, ir sveškauns.
    Tādas pogas bija jau no aizlaikiem t.i. Nokia.
    Neparasts kameru dizains, jaunas krāsiņas, daži mm šur vai tur… Kuru normālu cilvēku ar reālām dzīves problēmām tas interesē?

    Ept
    11.03.2024 17:58

    Jo to lasa tie kuriem ir Apple un arī tiem kuriem nav. Ka arī protams tie kuriem nepatīk Apple. Proncipā visi un viedoklis ir visiem 😂

    Biteme
    11.03.2024 10:28

    Esmu skeptisks par kameras pogu (ko vietējie ekrānšāviņu adepti pārtulkos kā sagūstīšanas pogu) – mūsdienu ekrāni ir tik jūtīgi, ka nav vairs vajadzīgs bliezt pa ekrānu ar visu spēku, izkustinot to un iegūstot izplūdušu bildi pat ar stabilizatoru. Man tieši patīk, ka pietiek teju vai uzpūst virtuālajai pogai uz ekrāna un ar to pietiek.

    Fočējot ar telefonu vienalga ir jāmaina ieradumi un kāpēc lai nepielāgotos arī šai lietai. Cilvēki, kas nespēj dozēt piespiediena spēku (tam var būt arī fizioloģiski iemesli), visdrīzāk, nespēs dozēt piespiediena spēku arī fiziskajai pogai. Tad kāds labums no šīs pogas fočējot? Tikai ilūzija par to, ka ir poga (kuras nav tiem tur citiem). Tad jau drīzāk ļautu kameras appā pārdefinēt vietu, kur atrodas poga (bet ir taču iespēja fočēt pieskaroties ekrānam jebkur izņemot UI elementus?).

    Mnm
    13.03.2024 08:05

    Sony tāda poga ir jau kopš akmens laikmeta. Priekš vienkāršas bildes to neizmantoju, bet ja vajag labu bildi tad gan. Vēl sony ir aprīkots ar pogu ar ko var ātri komunicēt ar Google asistentu, to gan neizmantoju, bet varbūt kādam noder.

    Reklāma