Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube Music sāk testēt dziesmu vārdu attēlošanu TV ekrānos

    Jaunākie raksti

    YouTube Music mūzikas straumēšanas serviss, iespējams, nebūs pirmā izvēle tirgū, tomēr lai sekotu līdz saviem konkurentiem, arī YouTube domā par dažādiem uzlabojumiem klientiem. Šobrīd testa režīmā ir iespējams redzēt dziesmu vārdus, kad mūzika tiks palaista caur YouTube Music servisu TV ekrānā.

    Funkcionalitāte pagaidām ir pieejama ierobežotam testa lietotāju skaitam, un tie ir dalījušies savā pieredzē ar jauno funkcionalitāti. Attiecīgi ekrānā parādīsies dziesmas saistītā albuma titulbilde, kā arī informācija par pašu dziesmu. Pēc brīža ekrānā sāks parādīties dziesmu vārdi, kas pārvietosies līdz dziesmas ritmam.

    Reklāma

    Šī iespēja būs pieejama tiem ekrāniem, kas atbalsta YouTube Music straumēšanas iespēju. Izskatās, ka pagaidām dziesmu vārdu attēlošana paredzēta liela izmēra displejiem, jo vienā reizē tiek attēlotas tikai dažas teksta rindas. Lai redzētu, kuri vārdi šobrīd tiek izpildīti, tie būs izcelti, kā arī teksts attiecīgi ritināsies uz augšu. Dziesmu vārdi parādīsies automātiski neilgi pēc dziesmu sākšanās.

    Pavisam nesen par karaokes iespēju paziņoja Apple Music serviss, bet arī Spotify nodrošina dziesmu vārdu attēlošanu savā lietotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    29.12.2022 12:41

    “Man saujā benzīns un ja nevar bīdīt sēdekli, var šaut, man saujā benzīns, zivis jāķidā man laivā…”

    Reklāma